Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : адрас на карце педалі

djang01
30-05-2015, 13:30
Я чытаў ад маей машыны, карту з mpps клон, машына ? гольф 5 2.0 tdi 2005 года (edc 16u31 я думаю), але я не магу знайсці ў файлаў, карту педаль, я чытаў вакол, што яны павінны мець 7??, вы можаце сказаць мне, калі ласка, якім адрасе знаходзіцца? на іншых форумах я чытаў карту педаль адваротнае, і я ў замяшанні...

gick
30-05-2015, 15:27
гольф 5 будзе 77kw, рухавік bkc?

djang01
30-05-2015, 15:41
- Не-не, 103kw bkd, mpps мне файлы ад 1mb

ugoboss
30-05-2015, 18:43
карты 7 і тыя, што ecm выклікае узбагачэнне пры паскарэнні, пачынаючы ад 0D1A3C

djang01
30-05-2015, 19:07
Гэта я бачыў цяпер з winols, p? заблытанай, некаторыя маюць сэнс,? 2 у прыватнасці, яны дзіўныя, з адмоўнымі значэннямі ў працэнтах педалі высокія. І потым, чаму? сем? Не будуць лушчак 1 перадачу з задняй?

djang01
30-05-2015, 22:34
І калі я магу спытаць, абмежавальнік дыму, дзе ен знаходзіцца? Я не лічу, шыпы, aratteristici

nolaru
Прывітанне djang01 . Яны ў такой жа сітуацыі. Як вы modifficato у канцы гэтых 7 карт, узбагачэнне пры паскарэнні?

djang01
Прывітанне nolaru, да гэтага часу я зрабіў шмат выпрабаванняў, і я прыйшоў да карту, што робіць для мяне. Гэтыя асвячоныя 7 карты, карты педаль, але не служыць яму ўласнае вялікае значэнне. Я растлумачу, ужо ад золата маюць крутоўны момант дастаткова высокі, прыкладна на 420, калі я правільна памятаю; таму ў першы момант я хай крычы, толькі пасля гэтага я madificate. Што-то мяккія пайшлі б амаль добра складзе, вы можаце змяніць іх, каб скараціць ход педалі, трохі, як гэта робіць dynamic на Альфа( запыт крутоўнага моманту на колькасць абаротаў менш), аднак, ўважлівыя, не ў тым, што калі modufichi максімальнае значэнне, аўтамабіля толькі з гэтай карты ідзе больш. Хутчэй ідзе зусім роўны.што важна, так гэта карту дыму( відавочна, таксама, што турба) і абмежавальнік крутоўнага моманту. Затым, калі вы хочаце пайсці далей, вы павінны разгледзець duration map і іншае. Калі вы кажаце, што яшчэ вам не ясна, я магу даць вам руку.

nolaru
Прывітанне nolaru, да гэтага часу я зрабіў шмат выпрабаванняў, і я прыйшоў да карту, што робіць для мяне. Гэтыя асвячоныя 7 карты, карты педаль, але не служыць яму ўласнае вялікае значэнне. Я растлумачу, ужо ад золата маюць крутоўны момант дастаткова высокі, прыкладна на 420, калі я правільна памятаю; таму ў першы момант я хай крычы, толькі пасля гэтага я madificate. Што-то мяккія пайшлі б амаль добра складзе, вы можаце змяніць іх, каб скараціць ход педалі, трохі, як гэта робіць dynamic на Альфа( запыт крутоўнага моманту на колькасць абаротаў менш), аднак, ўважлівыя, не ў тым, што калі modufichi максімальнае значэнне, аўтамабіля толькі з гэтай карты ідзе больш. Хутчэй ідзе зусім роўны.што важна, так гэта карту дыму( відавочна, таксама, што турба) і абмежавальнік крутоўнага моманту. Затым, калі вы хочаце пайсці далей, вы павінны разгледзець duration map і іншае. Калі вы кажаце, што яшчэ вам не ясна, я магу даць вам руку.

Вялікае дзякуй за адказ. Але і можа мець адмоўныя значэння педалі? На жаль, у мяне 105 л. с. так што не цягне столькі, то я павінен modifficare. Але па якой логіцы?

djang01
Логіка valoi адмоўныя, я думаю, яго можна наяўнасцю круіз-кантролю, і тым не менш, калі знаходзіцеся адмоўныя значэння ставіцеся да іх, як калі б яны былі нулявыя. Я зрабіў 105 л. с. і блокам кіравання 1mb логіку і роўна 140. Мы кажам, што вы можаце падняцца трохі так, але не занадта нізка, што счапленне з'яўляецца leggerina на 1.9.

djang01
Логіка змены-гэта просты, павялічваецца вобласць, у правым ніжнім куце, скажам, апошніх двух слупках ад 3000 абаротаў.

nolaru
Логіка valoi адмоўныя, я думаю, яго можна наяўнасцю круіз-кантролю, і тым не менш, калі знаходзіцеся адмоўныя значэння ставіцеся да іх, як калі б яны былі нулявыя. Я зрабіў 105 л. с. і блокам кіравання 1mb логіку і роўна 140. Мы кажам, што вы можаце падняцца трохі так, але не занадта нізка, што счапленне з'яўляецца leggerina на 1.9.

Таму, акрамя педалі, кіруе таксама gasogio...vabeh я спрабую пакінуць яе ў спакоі. Мы бачым, як яна ідзе .. дзякуючы наступнай

nolaru
Логіка змены-гэта просты, павялічваецца вобласць, у правым ніжнім куце, скажам, апошніх двух слупках ад 3000 абаротаў.
прабачце, але я зрабіў блытаніны з адказам іншага карыстальніка, а я адказаў табе, а не яму.
Самае дзіўнае ў гэтай карце, і што мае значэнне самай высокай кропкі "100 load/0 пра", то diminusce па меры павелічэння абаротаў. першыя пасяленец load 10%-15% значэння з'яўляюцца адмоўнымі або шэра. нават калі абароты высокія або нізкія.