Прагляд Поўнай Версіі : Kess V2 Еўропе
Усім прывітанне.
У апошні час мы чуем пра вакол для Kess V2 клон ў Еўрапейскай версіі.
Я хацеў бы зразумець, што гэта такое, калі існуе, альбо, калі гэта падман! Якая будзе розніца паміж Еўрапейскай і Кітайскай? Акрамя таго, як прызнаць версію ад іншай?
Прывітанне, kv2 есць некалькі мануфактур, пачатак? або менш працаздольныя, калі вы не з'яўляецеся прыхільнікам tool з невялікім могуць fregarti, а таксама кітая, вы можаце зрабіць яго функцыянальным, дастаткова мець інфармацыю аб правільных і зразумець, электронікі..........
Няма версіі eu c? а таксама некалькі програм?, але калі вы не спіце, і з дапамогай вопытных электронікі вы можаце мець tool china mod супастаўна з версіі eu
Еўрапейская версія, у чым адрозніваецца? І " просты кітайскі з некаторыя кампаненты замененыя, або ? зусім іншы?
Чым адрозніваецца еўрапейская версія ад кітайскай?
звычайна ен пачынаецца з скрынкі вельмі падобныя, і часта ўсе роўна арыгінал, а затым, адкрыўшы вы разумееце якасць? платы vetronite-й? тоўстая, зварныя швы ідэальныя і не халодных, арыгінальных кампанентаў, а не клоны, у тым ліку nxp, затым паглядзець адразу, што c? зумер і іншыя рэчы, як тып кампанентаў і функцый, як і версіі ori........
Lpc2478 nxp, але нават у іх есць клоны......я звяртаюся да дыстрыбутарам італьянскай і сертыфікацыі кампанентаў
Далейшае curiosit?: але цяпер існуе таксама версія з токен на самай справе неабмежаваны, не мае патрэбу? затым, каб "аднавіць" з дапамогай J-Link?
Прывітанне Запал Рухавікоў, прабачце, але што б гэтая працэдура ад usb, аб якім вы кажаце....?
Цікава... не маглі б вы даць больш інфармацыі...?
У вкп ЕС-кітайцы Reworked, як сказаў запал рухавікоў.
Колер друкаванай платы ? як правіла, заўседы і ў любым выпадку зялены.
Вы можаце купіць сабе кітайскую версію і risistemarla змяняючы кампаненты.
Добры дзень, для скіду маркера не трэба карціны, проста падключыце інструмент да usb пк і рабіць простыя дзеянні, fw, добра ? толькі тое, з скід маркера кожныя 30 пісанняў, то ўсе астатнія рэчы, маніпуляваць, што тады, як на іншых форумах чытаць, што хто не працуе, хто завісае.......
Вы ведаеце, Франк, па маім характары рэчы правяраю гэта і есць даследаванне, то мне пашанцавала мець сапраўдных сяброў, з якімі абменьваемся думкамі, занадта шмат навін, фіктыўныя вакол, хто ўсе яшчэ гаворыць па чутках, хто лічыць, што з tool by china ты ў парадку.........кожны ? ****** рабіць і думаць мы? што хоча, тое, што мне вельмі шкада ? што, калі яны прымаюць пад адным пачаткоўцам пароль ? зарабіць грошы....... Кожны інструмент v? удасканальваецца да школы з улікам праверак...........
я бачыў, чувак, што рабіў, гл рэзістары ў больш
на еўрапейскай версіі і перамычкі
на мацярынскай плаце разабралі
па-мойму толькі вы знаходзіце false
А я, я не вельмі разумею сэнсу buzzer.
Я паспрабаваў ўсталяваць яго на Kess V2 і вынікам было тое, што кожны раз, калі падключыце kess да ПК USB, зумер пачынаў гуляць, да таго часу, пакуль не staccavo usb кабель... possiibile, што гэта яго праца??
А я, я не вельмі разумею сэнсу buzzer.