КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Kess V2 клон, у якой версіі гэта адбылося???

Emanuele54
Прывітанне ўсім,
хто-то, ы? у, што версіі абнаўлення мы і прыехалі з kess V2 клон???

вы можаце ўжо зараз прачытаць у паслядоўны новыя fiat, які збіраюць MJD8?????

Дзякуй

frantik3
19-05-2015, 22:28
вы ў стане прачытаць тое, што я бачу вакол

ugoboss
вы ў стане прачытаць тое, што я бачу вакол

мы кажам, віртуальнага чытання, або для чытання з сапраўдным апошніх клонаў?

Pierchip
21-05-2015, 09:26
Што я ведаю, апошняя версія ў звароце ? v2.13.

запал рухавікоў
Прывітанне ўсім,
хто-то, ы? у, што версіі абнаўлення мы і прыехалі з kess V2 клон???

запал рухавікоў

clabsport
прывітанне, у каго есць tool ori мае ўсю інфармацыю без неабходнасці прасіць, вядома, мы гаворым аб альтэрнатыўных і ў цяперашні час c? у 2.08.....

Здымае unaV2.13 KESS V2 З Прашыўкай V4.036

запал рухавікоў
на экране sw вы таксама можаце прачытаць 3.0, але гэтай функцыянальнай застаецца 2.08 fw 4.036.........

ake85

alex68

illuminaci , калі ў вас есць інфармацыя дайце нам ведаць, прывітанне thanks

ake85

Гэта ? фатаграфіі кампанентаў, якія я змяніў прынятыя беларуская форум
Для абнаўлення-вы заўседы на іншых форумах, але трэба ведаць дакладную працэдуру, каб абнавіць яго розум завісае

ugoboss

Для абнаўлення-вы заўседы на іншых форумах, але трэба ведаць дакладную працэдуру, каб абнавіць яго розум завісае

выдатна!!!!

Emanuele54
такім чынам, апошняя версія клона (2.13) па-ранейшаму не рэкамендуюцца бачыў, што ад таго, што я чытаю 2.08 і яшчэ лепш?

PS але хто-то нават проста на 2.08 файлаў ўнутры, якія дазваляюць virtual read?
вы не можаце дадаць іх, калі не ен іх у свой праграміст?

Дзякуй

Fabiuz
Аўтамабілі, якія вы можаце зрабіць, звязаныя з прашыўкі kess. Таму нават калі вы пакладзеце ksuite 2.13, але ў вас стары fw 3.099, як я мог чытаць і scivere вочы крыж, што знаходзіцеся ў ksuite 2.06. З fw 4.036 паступлення ў ksuite 2.09.
У ksuite тэчкі ksuite/res/ori пусты, так для virtual read вы павінны пакласці туды файлы-КРЫЧЫ.
У адваротным выпадку праграма прымушае вас захаваць TXT-файл, які змяшчае версіі HW/SW/Шасі VIN аўтамабіля, на які вы спрабуеце чытаць у virtual.

запал рухавікоў

Fabiuz
Я чуў kess нават без SD-слот і модуль Tricore..., чаму робяць менавіта з усіх кветак.

michele30
Хто зрабіў змяненне размешчана вышэй кампанентаў?
у мяне праблема, я не разумею невялікую што-то напрыклад, у апошняй радку кажа, паставіць ля сажалкі, але дзе?
яшчэ, напрыклад, дзе c'? "белая 1uf 35v дома Б yellow tantalum", што значыць, дзе ўзяць тое, што жоўты колер паставіць?
" others кандэнсатары 10uf 16v жоўты tantalum дома B " і тут я павінен узяць адзін жоўты? але я знайшоў больш тыпаў, які можа быць штраф?
дзякуй

Fabiuz
Вы павінны адпавядаць спецыфікацыі 1uf 35V і 10uf 16v. Жоўты ці белы колер змяняецца ад тыпу вытворчасці.

запал рухавікоў

Fabiuz
Я не магу даць вам прычыне. У інтэрнэце, як вы ведаеце, калі чытаюць ўсіх колераў.

Emanuele54
Прывітанне ўсім, хто-то павінен купіць і паспрабаваць тое, што кажуць у інтэрнэце апошняя версія? (V2.13 KESS V2 Прашыўкі V4.036 )

працуе?
былі рэалізаваны файлаў для virtual?

Дзякуй

frantik3
файлы віртуальных ляжаць

Emanuele54
...я не змог нічога знайсці, і потым, калі я не зразумеў, чытаючы тут і не могуць быць дададзеныя, таму што прывязаныя да праграмісту......

frantik3
ёсць вакол тыя, што не звязаны, павер

Emanuele54
вы можаце даць які-то рада, дзе іх знайсці і як іх выкарыстоўваць без шкоды?

Дзякуй

antoniuccio
вы паміж 2.8 і 2.13 нічога не мяняе

antoniuccio
калі не для kess v2 арыгінал

antoniuccio
што мяняецца парк машын абнаўляецца