КПК

Перегляд Повної Версії : Presntazione

antonino_82
Привіт,
Мене звати Антоніна, мені 30 років, сукню в провінції Палермо. Я студент університету. Будучи дуже цікавим і повним винахідливості я купив кілька днів тому пристрій autocom для діагностики. Не я в цій галузі і я приєднався, щоб мати який-небудь інформації, пов'язаної з програмою. Дякую всім учасникам форуму, які своїм досвідом, допомагають.

giarras
Привіт Антоніо, ласкаво просимо, на autocom на форумі є розділ, де ви говорите інструменту від тебе згадають, ви знайдете всю необхідну інформацію, якщо вам потрібні додаткові відомості, які ви можете відкрити тему в розділі autocom, безумовно, вам, будь ласка, завершити вашу презентацію, вказавши вашу et? і де ви знаходитесь.

antonino_82
Спасибі Giarras, за швидку відповідь. Як від вашого напрями, я закінчив свій виступ. Ще раз спасибі за інформацію.

giarras
Привіт,
Мене звати Антоніна, мені 30 років, сукню в провінції Палермо. Я студент університету. Будучи дуже цікавим і повним винахідливості я купив кілька днів тому пристрій autocom для діагностики. Не я в цій галузі і я приєднався, щоб мати який-небудь інформації, пов'язаної з програмою. Дякую всім учасникам форуму, які своїм досвідом, допомагають.

тоді ми сусіди, якщо вам потрібно зробити свисток..точніше де?

msport (exil77grande)
привіт antonino і benarrivato.

audi sp
Привіт Антоніо.. ласкаво просимо..
у мене є autocom.. і то, грав багато...що ви хочете знати точно, для autocom.. чи можу я допомогти вам із задоволенням

antonino_82
06-10-2012, 20:07
Спасибі, хлопці для вашого наявності? і терпіння.

antonino_82
тоді ми сусіди, якщо вам потрібно зробити свисток..точніше де?

Сукні Здатні, і де ти живеш?

giarras
06-10-2012, 20:09
Сукні Здатні, і де ти живеш?

до центру палермо.

antonino_82
Привіт Giarras, gi? я намагався встановити версії 2011.03. Як ти зробив це? перш ніж я iscrivessi я слідував інструкціям на файли в форматі txt. Єдина проблема, що мій провайдер, а саме тих, хто продав мені пристрій, в результаті ж дії, як і ви ? зробив за технічної, по суті-й? раз то, що не ? можемо тільки пояснити мені, як він зробив. У вас зазначено, що програма зв'язується з id комп'ютера, в який вводиться що стосується версії 2011.03, ви знаєте, кому я можу надіслати цей файл для редагування? Спасибі, що поцікавилися.

antonino_82
Я думаю, якщо ? можете вислати ваш файл у вашому і -**** і якщо ви можете думати про це вас, щоб це змінити...я хотів би велике задоволення!!! Безумовно, то задоволення буде? до тебе..

Mauri196
Добре приїхав,

mecdoc
ласкаво просимо..........

antonino_82
Спасибі, хлопці за теплий прийом...якщо ви хочете, ви можете взяти участь в обговоренні...якщо у вас є час, прочитайте, що є? що ви ? писав раніше, щоб не повторювати все це. Ще раз дякую за вашу доступність?....

giarras
Спасибі, хлопці за теплий прийом...якщо ви хочете, ви можете взяти участь в обговоренні...якщо у вас є час, прочитайте, що є? що ви ? писав раніше, щоб не повторювати все це. Ще раз дякую за вашу доступність?....

привід відкрити обговорення в autocom,

msport (exil77grande)
привід відкрити обговорення в autocom,

Насправді ви абсолютно не по темі.

tezzero
ласкаво просимо і щасливого продовження

sa80libero
привіт ласкаво просимо

lumaracing