Перегляд Повної Версії : Presntazione
Привіт,
Мене звати Антоніна, мені 30 років, сукню в провінції Палермо. Я студент університету. Будучи дуже цікавим і повним винахідливості я купив кілька днів тому пристрій autocom для діагностики. Не я в цій галузі і я приєднався, щоб мати який-небудь інформації, пов'язаної з програмою. Дякую всім учасникам форуму, які своїм досвідом, допомагають.
Привіт Антоніо, ласкаво просимо, на autocom на форумі є розділ, де ви говорите інструменту від тебе згадають, ви знайдете всю необхідну інформацію, якщо вам потрібні додаткові відомості, які ви можете відкрити тему в розділі autocom, безумовно, вам, будь ласка, завершити вашу презентацію, вказавши вашу et? і де ви знаходитесь.
Спасибі Giarras, за швидку відповідь. Як від вашого напрями, я закінчив свій виступ. Ще раз спасибі за інформацію.
Привіт,
Мене звати Антоніна, мені 30 років, сукню в провінції Палермо. Я студент університету. Будучи дуже цікавим і повним винахідливості я купив кілька днів тому пристрій autocom для діагностики. Не я в цій галузі і я приєднався, щоб мати який-небудь інформації, пов'язаної з програмою. Дякую всім учасникам форуму, які своїм досвідом, допомагають.
тоді ми сусіди, якщо вам потрібно зробити свисток..точніше де?
привіт antonino і benarrivato.
Привіт Антоніо.. ласкаво просимо..
у мене є autocom.. і то, грав багато...що ви хочете знати точно, для autocom.. чи можу я допомогти вам із задоволенням
antonino_82
06-10-2012, 20:07
Спасибі, хлопці для вашого наявності? і терпіння.
тоді ми сусіди, якщо вам потрібно зробити свисток..точніше де?
Сукні Здатні, і де ти живеш?
Сукні Здатні, і де ти живеш?
до центру палермо.
Привіт Giarras, gi? я намагався встановити версії 2011.03. Як ти зробив це? перш ніж я iscrivessi я слідував інструкціям на файли в форматі txt. Єдина проблема, що мій провайдер, а саме тих, хто продав мені пристрій, в результаті ж дії, як і ви ? зробив за технічної, по суті-й? раз то, що не ? можемо тільки пояснити мені, як він зробив. У вас зазначено, що програма зв'язується з id комп'ютера, в який вводиться що стосується версії 2011.03, ви знаєте, кому я можу надіслати цей файл для редагування? Спасибі, що поцікавилися.
Я думаю, якщо ? можете вислати ваш файл у вашому і -**** і якщо ви можете думати про це вас, щоб це змінити...я хотів би велике задоволення!!! Безумовно, то задоволення буде? до тебе..
ласкаво просимо..........
Спасибі, хлопці за теплий прийом...якщо ви хочете, ви можете взяти участь в обговоренні...якщо у вас є час, прочитайте, що є? що ви ? писав раніше, щоб не повторювати все це. Ще раз дякую за вашу доступність?....
Спасибі, хлопці за теплий прийом...якщо ви хочете, ви можете взяти участь в обговоренні...якщо у вас є час, прочитайте, що є? що ви ? писав раніше, щоб не повторювати все це. Ще раз дякую за вашу доступність?....
привід відкрити обговорення в autocom,
привід відкрити обговорення в autocom,
Насправді ви абсолютно не по темі.
ласкаво просимо і щасливого продовження