Прагляд Поўнай Версіі : Presntazione
antonino_82
06-10-2012, 14:51
Прывітанне,
Мяне клічуць Антаніна, мне 30 гадоў, сукенку ў правінцыі Палерма. Я студэнт універсітэта. Будучы вельмі цікаўным і поўным вынаходлівасці я купіў некалькі дзен таму прылада autocom для дыягностыкі. Не я ў гэтай галіне і я далучыўся, каб мець які-небудзь інфармацыі, звязанай з праграмай. Дзякуй усім удзельнікам форуму, якія сваім вопытам, дапамагаюць.
Прывітанне Антоніо, сардэчна запрашаем, на autocom на форуме існуе раздзел, дзе вы кажаце інструмента ад цябе згадаюць, вы знойдзеце ўсе неабходную інфармацыю, калі вам патрэбныя дадатковыя звесткі, вы можаце адкрыць тэму ў раздзеле autocom, безумоўна, вам, калі ласка, калі ласка, завяршыць вашу прэзентацыю, паказаўшы вашу et? і дзе вы знаходзіцеся.
antonino_82
06-10-2012, 16:25
Дзякуй Giarras, за хуткі адказ. Як ад вашага кірункі, я скончыў свае выступленне. Яшчэ раз дзякуй за інфармацыю.
Прывітанне,
Мяне клічуць Антаніна, мне 30 гадоў, сукенку ў правінцыі Палерма. Я студэнт універсітэта. Будучы вельмі цікаўным і поўным вынаходлівасці я купіў некалькі дзен таму прылада autocom для дыягностыкі. Не я ў гэтай галіне і я далучыўся, каб мець які-небудзь інфармацыі, звязанай з праграмай. Дзякуй усім удзельнікам форуму, якія сваім вопытам, дапамагаюць.
тады мы суседзі, калі вам трэба зрабіць свісток..дакладней дзе?
msport (exil77grande)
06-10-2012, 18:51
прывітанне antonino і benarrivato.
Прывітанне Антоніа.. сардэчна запрашаем..
у мяне есць autocom.. і тое, гуляў шмат...што вы хочаце, каб дакладна ведаць, для autocom.. ці магу я дапамагчы вам з задавальненнем
antonino_82
06-10-2012, 20:07
Дзякуй, хлопцы для вашага наяўнасці? і цярпення.
antonino_82
06-10-2012, 20:08
тады мы суседзі, калі вам трэба зрабіць свісток..дакладней дзе?
Сукенка Здольныя, і дзе ты жывеш?
Сукенка Здольныя, і дзе ты жывеш?
да цэнтра палерма.
antonino_82
06-10-2012, 20:13
Прывітанне Giarras, gi? я спрабаваў усталяваць версіі 2011.03. Як ты зрабіў гэта ўжо? перш чым я iscrivessi я ішоў інструкцыям на файлы ў фармаце txt. Адзіная праблема, што мой правайдэр, а менавіта тых, хто прадаў мне прылада, у выніку ж дзеянні, як і вы ? зрабіў за тэхнічнай, па сутнасці-й? раз у тое, што не ? можам толькі растлумачыць мне, як ен зрабіў. У вас паказана, што праграма звязваецца з id кампутара, у які ўводзіцца што тычыцца версіі 2011.03, вы ведаеце, каму я магу адправіць гэты файл для рэдагавання? Дзякуй, што пацікавіліся.
antonino_82
06-10-2012, 20:16
Я думаю, калі ? можаце даслаць ваш файл у вашым і -**** і калі вы можаце думаць пра гэта вас, каб гэта змяніць...я хацеў бы вялікае задавальненне!!! Безумоўна, то з задавальненне будзе? да цябе..
Mauri196
06-10-2012, 20:26
Добра прыехаў,
Упэўнены, што bolzanini адчуваюць lontanucci.....:)
сардэчна запрашаем..........
antonino_82
06-10-2012, 20:49
Дзякуй, хлопцы, за цеплы прыем...калі вы хочаце, вы можаце прыняць удзел у абмеркаванні...калі ў вас есць час, прачытайце, што есць? што вы ? пісаў раней, каб не паўтараць усе гэта. Яшчэ раз дзякуй за вашу даступнасць?....
Дзякуй, хлопцы, за цеплы прыем...калі вы хочаце, вы можаце прыняць удзел у абмеркаванні...калі ў вас есць час, прачытайце, што есць? што вы ? пісаў раней, каб не паўтараць усе гэта. Яшчэ раз дзякуй за вашу даступнасць?....
нагода адкрыць абмеркаванне ў autocom,
msport (exil77grande)
07-10-2012, 08:51
нагода адкрыць абмеркаванне ў autocom,
На самай справе вы абсалютна не па тэме.
сардэчна запрашаем і шчаслівага працягу
sa80libero
08-10-2012, 09:17
прывітанне сардэчна запрашаем
lumaracing
08-10-2012, 09:45
antonino_82ao сардэчна запрашаем на наш форум antonino_82:):)