КПК

Прагляд Поўнай Версіі : scenic III sid 301\305 памылка запісу

gianni1001
14-05-2015, 15:33
Хлопцы, я спадзяюся, вы мне добрыя навіны
я спрабаваў вярнуць арыгінальных scenic III, што было зроблена, і ў 7 хвілінах ад таго, што мне кажа памылка запісу:confused:
інструмент kess v2 clo 4.036
я не таму ен нават і аднаўлення...
здаецца, што згасне карціну, нават калі ен не адчувае нічога, ні тиц, дзіўна...
я паставіў акпп на N і трымаю націснутай кнопку start
замест таго, каб выключыць выдаліць ключ....
як вы думаеце ???даведка.....

motorsport
14-05-2015, 17:30
добры дзень, есць працэдура, каб зрабіць, каб трымаць у рамках фіксаванай уключаны,l вы зрабілі??

gianni1001
14-05-2015, 17:47
Я пераходжу рамкі ? я трымаю націснутай клавішу "гатова" ў канцы аперацыі.
Я стаўлю скрынку перадач у N (аўтаматычная скрынка перадач)
Я пакідаю дзверы кіроўцы адкрыта
Калі я папрасіў выключыць запальванне извлекаю гэта карта і замачыць на кнопку
Калі я павінен адрадзіць ўводжу картку, і я зноў націснутая кнопка.

Што, я памыляюся?

motorsport
14-05-2015, 18:08
рэгулярна варта ўвесці (p) трымаць адкрытай дзверы злева націсніце і ўтрымлівайце кнопку для poki хвілін і загараецца dasch фіксаваны,каб зразумець, калі ўсе ок, я раблю гэта стаяць 10 хвілін уключаны, каб праверыць, ці, калі працэс і пайшоў, у рэшце рэшт,вы спрабавалі пісаць l ori непасрэдна, без каб зрабіць id ?? напружанне акумулятарнай батарэі " і "ок", паспрабуйце напісаць, нават з пеўня....у крайнім выпадку, чытайце ў bdm і праверыць!!

alien78
14-05-2015, 18:22
вы павінны адкрыць яе і зрабіць яе ў tricore але звярніце ўвагу, што цяпер файл ? кампраміс трэба прачытаць яе ў tricore і арыгінальнае, што вы чыталі, вы павінны аднавіць файл.

gianni1001
14-05-2015, 18:38
Калі хто-то мяне пераследуе, я магу паспрабаваць...
Чытаю, у tricore ок, але мая праблема ? аднавіць файл....

gianni1001
14-05-2015, 18:41
рэгулярна варта ўвесці (p) трымаць адкрытай дзверы злева націсніце і ўтрымлівайце кнопку для poki хвілін і загараецца dasch фіксаваны,каб зразумець, калі ўсе ок, я раблю гэта стаяць 10 хвілін уключаны, каб праверыць, ці, калі працэс і пайшоў, у рэшце рэшт,вы спрабавалі пісаць l ori непасрэдна, без каб зрабіць id ?? напружанне акумулятарнай батарэі " і "ок", паспрабуйце напісаць, нават з пеўня....у крайнім выпадку, чытайце ў bdm і праверыць!!

З певень, я магу напісаць ori-ложак з kess?
Напружанне акумулятара 12,50

motorsport
14-05-2015, 18:47
вы можаце паспрабаваць,так як некаторыя інструменты могуць чытаць розныя памеры,у агульным nn нічога не адбудзецца, калі ўсе можаце пісаць!!

gianni1001
14-05-2015, 18:48
Прабач Мяне Моторспорт
- Працяжнік фіксаваны вы маеце на ўвазе індыкатары дыягностыкі пад тахометр?

motorsport
14-05-2015, 18:51
галоўнае ў вас есць файл ori-ложак ад паслядоўнага,у макс а з-за рэзервовага капіявання, вы бераце файл пашкоджаны і перастраенні з l ori-ложак ад паслядоўнага!!

motorsport
14-05-2015, 18:52
dasch я маю на ўвазе ўсю карціну сродак!!

gianni1001
15-05-2015, 07:31
Я спрабаваў з пеўня, але ен кажа мне, што файл, які я спрабую чытаць, не правільныя памеры

gianni1001
15-05-2015, 08:41
:pRISOLTOOOOOOOOOOOOOOOOOO
хлопцы, вялікі дзякуй ўсім за падтрымку, што вы мне далі, вы былі вельмі добрыя,дзякуй.
праблема была звязана з тым, што ў выніку атрымалася карціна не разумеў, калі заставаўся уключаным або памер, засталося гарыць індыкатар ключа гарыць, і індыкатар, які паказвае, што націснуць на педаль тормазу.
іншыя індыкатары пад тахометр згас і праз некалькі секунд патушаны, засталося толькі індыкатар ручнога тормазу гарыць.
учора ўвечары я зноў спакойна ў машыну, і ў абсалютнай цішыні я пачуў rele', што зрабіў пасля прыкладна 30 секунд пасля ўключэння базы .
справа ў тым, што няма нічога памер і, такім чынам, senbrava усе ок.
таму, сябры, што вы зайшлі на sid305 renault scenic 110 моцны дызель 2011 калі вы хочаце прачытаць і напісаць пасля таго, як усе ўключана запальванне і націснутая на працягу 8 секунд кнопку "пуск", пры чытанні або запісы слухайце на sx прыборнай панэлі, і вы пачуеце адзін цік пасля прыкладна 36 секунд .
проста націсніце адразу кнопку адзін раз, і чытанне або запіс працягваецца без праблем ,проста націсніце кожны раз, калі вы чуеце гэта...
Таксама ен раз, і гэта было добра....fiuuuuuuuuu:p

motorsport
15-05-2015, 09:14
Рады, вы перавысілі прыгожая манга... на самай справе, як я сказаў, я сабе адразу для ўключэння ў dasch,усе добра, што добра канчаецца!!

ugoboss
15-05-2015, 11:40
мне здаецца я дзе-то чытаў, што для часовага выключэння рамкі, пасля tot секунд ,вы павінны быць унутры машыны, дзверы кіроўцы зачынена, а педаль тормазу раздушаны, я ніколі не меў магчымасці паспрабаваць, але калі хто-небудзь хоча, то можа пісаць тут.

gianni1001
15-05-2015, 14:22
мне здаецца я дзе-то чытаў, што для часовага выключэння рамкі, пасля tot секунд ,вы павінны быць унутры машыны, дзверы кіроўцы зачынена, а педаль тормазу раздушаны, я ніколі не меў магчымасці паспрабаваць, але калі хто-небудзь хоча, то можа пісаць тут.

У бліжэйшыя дні я павінен зрабіць іншы роўна я імкнуся, і я вам скажу.
Дзякуй усім, �

fabiovts88
15-05-2015, 20:23
я зрабіў megane 3 1.5 dci sid 305 перадач у перад і кожныя 2 хвіліны тормазу і ўтрымлівайце, а кнопку "пуск" націснутай на працягу 5 секунд

gianni1001
17-05-2015, 10:34
Я зрабіў адзін тэст на чытанне і запіс.
Аўтамабіль SCENIC III X-MODE 2011 1.5 dci 110cv акп.

Для чытання:
Перш за ўсе, падключыце добры зарад батарэі.
адкрыйце дзверы кіроўцы, уключыце запальванне (не націскаючы кнопку "пуск", калі няма, гэта прыводзіць у рух) пакінуць у абмен на P, і не дакранайцеся ні педалі.
Каб выключыць запальванне выняць карту і зноў уключыце яго, зноў устаўце карту,не націскайце не педаль або кнопку
чытанне гэтай кропкі ая arriver? у канцы (каля 12 хвілін) без перапынку.

Для запісу :
Перад пачаткам працы паставіць на D, то зняць картку.
Выключыць запальванне і не чапаць больш? няма педалі.
Калі падчас працэдуры загараецца чырвоная рамка на прыборнай панэлі, які кажа, каб перамясціць курс ignoratelo.
Пачніце працэдуру пісаць, што прасіць? каб уключыць запальванне, устаўце карту.
Пачніце запіс.
Пры запісу звярніце асаблівую ўвагу на rel? што роскіду? на sx прыборнай панэлі прыкладна на 35 секунд.
калі гэта адчувае, націсніце, калі ласка, на 1 звярнуўся кнопку "Пуск" для працягу запісу.
Вы павінны паўтарыць аперацыю кожны раз, калі вы чуеце здымкі rel? да канца чытання.
Добры дзень усім і дзякуй x падтрымка

mobilservice
17-05-2015, 11:45
Вельмі цікава......
Прабачце мой пытанне, калі па-дурному. Як я чытаў у гэтай пасады крокі былі таго, каб запісаць файл на врі ў эбу. Для якой патрэбы? якія праблемы ўзнікалі аўтамабіль?
Магчыма, я прапускаю што-то!!!! (ТДА)??? я, асветленых ласкава?
Дзякуй усім

gianni1001
18-05-2015, 22:00
Ніякіх праблем з аўтамабілем
Факт ? што заказчык хацеў паўтарыць арыгінальныя машыны....

mobilservice
18-05-2015, 22:27
Ок дасканалым, цяпер усе ясна. Дзякуй за info