Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Выдаліць каталізатар і карэктаваць карту

skizzo93
14-05-2015, 11:33
прывітанне ўсім, у мяне alfa gtv 2.0 ts 155 л. еўра-2 (эбу bosch m1.5.5) з невялікімі зменамі:
-всасывать прамой dia;
-заключны і цэнтральны supersprint;
-засланка ўпускаючы, адпаліраваны і злучаная;
-блок кіравання пераназначаны.
Машына ідзе вельмі добра, але я curiosit?, незалежна ад майго аўто,пытанне пу? быць звернутая на любы рухавік бензінавы, атмасферны, я думаю:
У выпадку, калі ліквідаваць каталізатар,вы ведаеце, што эбу павінна пераназначаны для пошуку, у часткі, выдаліць вакуум на нізкіх абарачэннях выкліканая менавіта з-за адсутнасці каталізатара, і для таго, каб зрабіць р? бензіну яшчэ што-пі? выдаленні contropressioni і яшчэ, вы, як правіла, smagrire(ці я памыляюся???). Пытанне ? як вынікае краніце карты, каб загадзя\ін'екцыі, каб зрабіць рухавік з больш новай мадыфікацыі??
Я павінен адзначыць, што з тых часоў цяпер усе мае аўтамабілі я заўседы старайцеся супаставіць, я, з вашай вялізнай дапамогай, і чытаеце, і чытаеце на форумах. безумоўна, не будзе? праца пышная(думаю, што гэта справядліва кажучы, пачатковец у галіны), але, на шчасце, я ніколі не нанесены шкоду, і я заўседы атрымаў што-то ў прадукцыйнасці.....
Вялікае дзякуй усім.

skizzo93
15-05-2015, 09:25
Рабяты???

clabsport
15-05-2015, 09:40
Добры дзень, я прапаную мантаваць калектары, калі іх вырабляе supersprint ідуць добра, і Птушкі спартыўная, вы ўбачыце, што машына купіць пару, у вас нізкія.Калі вы сапраўды хочаце выдаліць Кошкі, вы павінны змантаваць ідзе
lvola parzializatruce працадзіць.