Перегляд Повної Версії : Порівняння ФАЙЛІВ 1.3 mjet 70cv
Привіт усім, хто-то пу? мені велику люб'язність? ви можете порівняти цей файл у програмі з ОРІ, я хотів би знати, якщо програмне забезпечення цієї машини ? був змінений, я скачав файл, ОРІ, але я 2 карти повністю не у фазі!!!
Panda 1.3 mjet 51kw 70cv
HW: MJD6JFHW01B .S1
SW: 1092S163
Файл ? читав з KESSv2 OBD.
якщо ? був змінений, ви можете allegarmi кілька скріншотів кривих?
ЗАЗДАЛЕГІДЬ СПАСИБІ!
Практично ця машина ? була перевірена повністю, або від електрики, механічні і pompista, EGR-ОК, Тиск дизельного палива ОК, inettori ОК, витратомір повітря і датчик тиску ОК... тим часом машина "транспортних" p? і тому, чорний дим вихлопних газів, крім того, я помітив, що педаль acceletore ? дуже чутливі, і якщо ви намагаєтеся підтримувати режим в 1000giri приблизно ? нестійкі гойдалки... крім того, машина працює на p? занадто багато, щоб бути 70cv відчуває перепускного клапана, який відкриває постійно, єдине, що ? залишилося перевірити ? впускний колектор у разі засмічення і карти.
файл ? оригінал, єдина зміна ? гальмування egr.
Привіт іван, впевнений, що ? була видалена egr? у діагностиці виявляється, працює!
sportknight
13-05-2015, 15:09
перевірте привід перепускного клапана або перепускного клапана і для seghttamenti також перевірити кріплення двигуна, чому? ? натрапив на механіку, з яким я працюю, що impazzisse для seghettamento і була підтримка..
Тоді в EGR ? ймовірно, що було виключено FIAT, послав я l? щоб перевірити наявність оновлень програмного забезпечення, і телефон я, вони говорили про те, що вони поставили egr OFF(мені здається, дивно, але інструмент офіційний fiat може відкрити сед операцій), тому, підводячи підсумок, ми можемо виключити карти, виключити проблеми, дизельного палива, і мені залишається перевірити колектор і все, що повідомив sportknight, перепускний свистить ? ймовірно, що має витік повітря, тим не менш, діагноз значення маси повітря і тиску у впускному досконалі! де я дим? може бути колектор засмічений або EGR, що незважаючи на те, що був великий пу? бути заблоковані механічним способом у вихідне положення... я повинен спробувати новий.
Ви терр? в курсі, дякую за пораду.
overbooster
13-05-2015, 17:32
Спробуйте скріпити фланці картера l egr та натисни очищення колекторів і датчик тиску турбо
за допомогою діагностичного приладу не зробиш egroff.
motorsport
14-05-2015, 18:10
я не хочу йти неправильно мга l egr не чіпала нічого!!
blackwolf76
15-05-2015, 01:01
Карту ? абсолютно оригінал, якщо не для системи рециркуляції ог заблокований.
Коли seghettano ці авто ? чому? мають значення маса повітря вимірюється відрізняється від реальної, тому проблему ? egr відкрито, а потім заткнути, як вам вже? запропонував, враховуючи, що у вас закрита карту, або яку-небудь втулку turbo з невеликої тріщини, як правило, пропускає то відразу до впускного колектора.
я не хочу йти неправильно мга l egr не чіпала нічого!!
у egr ? закрито, повірте.
motorsport
15-05-2015, 11:19
ви і правда......я перевірив з оригінального файлу, і закривається l egr 233,33!!
clabsport
15-05-2015, 13:40
Привіт я ще не перевірив карту, але EGR ? була закрита, в електронному вигляді або видалений DTC? якщо ви потягніть роз'єм EGR виявляє DTC? підключіть діагностичний покладіть в рух машини і залишити його до мінімуму, через кілька хвилин змінюється значення витратоміра повітря?
форсунок орі чи плюс?
дайте нам знати,
Привіт.
Ви, як правило, ламається втулка turbo, я перевірив, і ? абсолютно справний, я перевірив Витратомір і датчик тиску новий, (я в запасі), хоча значення Маси повітря були досконалі, що стосується egr, коли я перевірив я працював, відсоток відкриття діагнозу коливалася, і значення маси повітря після р? часу мінімум, збільшувалася,так що він працює на 100%, що тоді ? пішов у fiat і нам хан доклав руку ще, пізніше ? повернулася від мене для читання, але я не перевіряв, якщо egr ? закрито. Зараз автомобіль знаходиться від механічної очистки-колектор, найближчим часом подзвоню власнику і запитати її, якщо вона вирішена, в іншому випадку я можу повернутися до мене для інших елементів керування, навіть якщо щиро електроніка ? кріпляться, в цій машині ? замінив деякий час назад, регулятор тиску палива і форсунки на сон були проаналізовані і перевірені на стенді, якщо pompista говорить правду? також насос форсунки і все в порядку (Коди форсунок ок, тиск палива у магістралі rail ? стабільний і корекції форсунок ? в нормі)
gasluc01
17-05-2015, 21:33
перевірте, чи не забруднене, як правило, як кажуть колеги і рециркуляції відпрацьованих газів, що робить цей дефект
cinqueturbo
17-05-2015, 22:37
Баа, хочу кинути їх.. ланцюг шумить? і в процесі?