Прагляд Поўнай Версіі : Бензін або дызель
Cinquinogt
07-05-2015, 20:21
Прывітанне, хлопцы, і некалькі дзен я пачаў змяняць параметры на маю карту
Машыны,Subaru wrx sti 2013 з эбу Denso GW,
(Паўтараю, што я пачатковец і мой першы перапраграмавання)
Я зрабіў каля 7-8mesi таму базавы курс ад alientech,
Але ўчора, кажучы з дасведчаныя людзі мне кажуць, Што я вар'ят,Што старт з турба-бензінам,
Цяпер я хацеў бы ведаць аб тым, што аўтамабіль/блокі кіравання, зручна для таго, каб пачаць для чалавека, Які і пачатковец?
Я верыў, Што дызель яны больш складаныя для таго, розныя ПАЛОМКІ РУХАВІКА АБО СКАРАЧЭННЯЎ!
Дзякуючы dell асвятлення
Я пачатковец, я не зрабіў курсы або іншы.
І мая праца, і ў іншай вобласці, дзе рухавікі не чым нічога.
На мой погляд, ? pi? цяжка супаставіць, ну і бензін.
Пры дэтанацыі ? заўседы за вуглом, вам спатрэбіцца нямала вопыту.
І ? вельмі просты, што яшчэ горш, выклікаючы сур'езныя пашкоджанні трансмісіі.
Cinquinogt
07-05-2015, 21:07
Гэта добра, гэта дакладна,але таксама дакладна, Што пачынаючы з дызель-маюць шмат праблем з паломкі РУХАВІКА, Праўда?
bh? а я "пачатковец"і самавук,пасля незлічоных выпрабаванняў, пару блокаў кіравання, блакаванне атрымалася ў я маю на ўвазе шмат, шмат чытання кніг і столькі СТРАСЦІ.вядома, я б ніколі не паставіў, па параўнанні з прафесійным!!!!у benza абсалютна pi? цяжкім з дызеляў, але c'? таксама сказаць, што незлічоныя датчыкі робяць складаныя рэчы-й? простыя, з абазначэння.
непаладкі рухавіка або скарачэння адбываюцца нават у benza,гэта чаму? не ад "чапаюць" некаторыя абмежавальнікі
Cinquinogt
07-05-2015, 21:36
Ну ок, тады і праўда, перапраграмаваць бензінавы РУХАВІК і больш небяспечна, Што перапраграмаваць дызель!
Але, на жаль, або магчымасць пачаць супастаўляць толькі на турба-бензін, мне асцярожна,
Магчыма, паводле загаду?rimento, каб пазбегнуць блакавання эбу?
фіксатар, блок кіравання і апошні з думак!! я б увагу на параметры! занадта худы,занадта тоўсты,ціску turbo,etc, можна было б лінейны датчык для спрашчэння р? рэчы.
Так, і дарогі зачыненыя або вельмі мала трафіку, дзе вы можаце рабіць усе тэсты з зонда і дыягностыка на канцы.