Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : правесці агляд, супаставіўшы

djang01
06-05-2015, 13:49
Калі я машына, сопоставленный з egr зачынены кроку кантролю выхлапных газаў?

switing63
06-05-2015, 14:09
Мэта сістэмы рэцыркуляцыі ог ? выкарыстоўваць частка газу спалены і паклаў яго назад у цыліндры з финальности? знізіць адукацыю вокіслаў азоту за кошт зніжэння тэмпературы гарэння. Хто ведае, я ў працэсе праверкі выконваецца праверка, галоўная светонепроницаемость? дыму, таму я думаю, што не адных справа? аксідаў азоту, якія змяшчаюцца ў ог, але іх галоўная светонепроницаемость? так што гэта не павінна паўплываць-й? шмат. Па-мойму праблема ўзнікае, калі на карту залежыць ад колькасці? дызельнае паліва ўпырскваецца і гэта ? занадта прапарцыйна колькасці кіслароду, ствараючы чорны дым, вядома, я не кажу пра воблачна шторм, чорны з трубы, вы сцеку але есць рэчы, якія не прыкметныя на вока, але з дапамогай інструмента аналізу.

Exelion1986
06-05-2015, 15:51
таксама, наколькі я ведаю, глядзяць толькі fumosit?, затым з сістэмы рэцыркуляцыі ог было засмеціцца ? нават лепш, чаму? паліце менш
c'? таксама сказаць, што ў схеме, у якім робяць тэст сістэмы рэцыркуляцыі ог не павінен працаваць больш? ці максімум крыху
калі не злоўжыванне з дызельным палівам, разлік таксама той факт, што аўтамабіль ? на нейтрал, не павінна быць праблем

badboy
06-05-2015, 16:42
Ен праходзіць спакойна, дастаткова таго, што машына не паліце. Калі карту ? добра зроблена. Кантроль выхлапных газаў праходзіць без праблем. Чаму? як сказаў робяць opacimetro і не ацэньваюць іншыя значэння.

frenk85
06-05-2015, 18:49
вы спакойна, проста карту не вырабляецца ў c.......m, час ўпырску ад****вакол.калі я павінен адрамантаваць стаўлю заўседы арыгінал,ен займае 72 секунд для напісання.......

Сымон
06-05-2015, 21:46
Але з новымі правіламі, не маюць новага абсталявання, каб праверыць, ці таксама цвердыя часціцы?
Я трохі мяне cago пад..... Я толькі prekat, у той час як кэт галоўная і dpf ўнясенню ў куце гаража.

djang01
07-05-2015, 07:13
Я спытаў хлопца з рэдакцыі, сказаў, што NOx правярае іх, каб? мяжа ? усявышні, і я наўрад ці да яго. Што тычыцца fumosit? калі ? мала (мой гольф нават у арыгінале мала паліць) праходзіць спакойна, проста, што гэта не дымавая труба.

frenk85
07-05-2015, 08:31
у ходзе праверкі правяраецца часціц,і ў межах вытворцу і ад уведзеных параметраў ? відавочна, што межы, у вялікай ступені, каб?........... я стаў уважлівы! і не толькі да рэдакцыі, калі вас зловяць без dpf або fap у дадатак да добра перайсці сустрэчы таксама да крымінальнай........ гэта не значыць, што я падтрымліваю dpf або fap, які, мабыць, забруджваюць менш, навакольнага асяроддзя(гл.), але з'яўляюцца шкоднымі для нас, так як, калі ен застаецца ў pm10 яшчэ мы можам атрымаць пры кашлі бачыў, што застаюцца ў зоне высокай дыхальнай сістэмы, але калі яна ператвараецца ў pm1 мы ў срацы!!!

nmclogandci
07-05-2015, 13:20
звычайна an opacimeter is used for checked motor noxe so it is not a problem to pass technical inspection

Fede147
08-06-2015, 20:26
Я на маей з Egr выключана, але арыгінальныя карты я бачыў значэння на экране зонда, і я быў добра пад ліміт, грэе добра ў машыне, перш чым узяць яе на агляд.

esw
20-06-2015, 19:35
Так, праходзіць усе, адправіць свой механік даверу да д'ябла, а эканомія часу і нітка розных ягад!
Мне здаецца, што з верасня хочуць паставіць камеры звязаныя з Рымам :D будзе смяяцца, ужо цяпер часта ўзнікаюць праблемы злучэння і вылучэнні пазнакі, не хапае толькі ўскладніць ўсе яшчэ больш рэчаў!

alex68
22-06-2015, 10:08
Так, праходзіць усе, адправіць свой механік даверу да д'ябла, а эканомія часу і нітка розных ягад!
Мне здаецца, што з верасня хочуць паставіць камеры звязаныя з Рымам :D будзе смяяцца, ужо цяпер часта ўзнікаюць праблемы злучэння і вылучэнні пазнакі, не хапае толькі ўскладніць ўсе яшчэ больш рэчаў!

на самай справе eheheheheheh.

Exelion1986
22-06-2015, 20:06
я зрабіў нядаўна, і хлопчык цэнтра рэвізій сказаў мне ў жніўні для камер
спадзяюся, што няма, інакш у наступны раз мне давядзецца сабраць разгрузку зыходнага...