Перегляд Повної Версії : З повагою до всіх
GiarrasJunior
05-10-2012, 20:03
Добрий вечір, я зареєструвався, мене Звуть Росаріо, і я 30anni народився в Палермо, і я живу в Ла-Спеція для роботи причин (rn), і незабаром torner? на сицилії з частин Сіракуз. Я підписався на цей форум за порадою, мій Батько "Giarras". У нашій родині ми завжди були хліб і макарони ;-) хоча я б зробив інші дороги, Експерт в галузі Електроніки та Телекомунікації, і з плином часу ****** я працюю в сфері інформаційних технологій, в цілому ( Апаратні і Програмні). Я сподіваюся, що зможу взяти участь attivamenente на форумі, і для того, щоб дізнатися, скільки пі? можливо завдяки тому, що електроніка ? моя пристрасть, я хочу, щоб поглибити також в області Двигунів. Добрий Вечір.
як бачиш, я першим вітати вас.*****і, як правило, йдете завжди поспішаю, але я зрозумів, що ви сказали, були хліб і макарони.., ви мали на увазі двигуни, я сподіваюся,я бажаю вам хороший форум і намагається брати участь..ок?
вітаю - батько і син на тому ж форумі
не ? мало
ласкаво просимо !
msport (exil77grande)
06-10-2012, 01:56
Привіт Чотки, приємно бачити вас тут,ви знаєте, багато років тому, я був на кілька років сів на корабель, Етна,ті, що були часи,я в минулому всі кольори добре це чи погано, але це був досвід, який я створив для життя,то доля б, що я поміняю шлях,але не шкодую нічого,скоро.
ласкаво просимо...............
lumaracing
06-10-2012, 11:16
ласкаво просимо на наш форум Чотки!!!
ласкаво просимо росаріо! :)
dvdtuning
12-10-2012, 18:31
Здрастуйте, Rosario і ласкаво просимо...вам повідомляю, що ваш батько ? дуже оцінений для вкладу, який дав і продовжує давати на цьому форумі....
sa80libero
13-10-2012, 14:36
привіт, ласкаво просимо на форум