Перегляд Повної Версії : edc17 bmw antituning заблокований, рішення
привіт всім, машина питання ? є 320d хлопець, ймовірно, і, безумовно, я б сказав, antituning в результаті оновлення в bmw.
після карту (не від мене машина не так пі? , тобто ви ? горить , не гасне на 4 секунди, а потім померла)
перенесений повністю з progrman (інструмент офіційний bmw), але не йде в рух, ймовірно, тому, що? у ews ? пошкоджено..
що ви можете? робити? один scodifica може її включити?
якщо є перенесений на всій території готелю і в bmw я не думаю, що проблема antituning, діагноз-то помилка?
legendaryslave
01-05-2015, 22:03
спробуйте перебудова cas на dde protrebbe бути рішення
спробуйте перебудова cas на dde protrebbe бути рішення
саме легендарний, особливо, якщо, може бути, рік розібрати ecu і потім рік включений в картину, але в будь-якому випадку, якщо ? був у bmw повинні вже averglielo зробив.
точне вирівнювання cas або перепрограмування з ista p і вирішує
gi? все зробили хлопці з приладами офіційний..мені виправляє...автомобіль, не ? ніколи не було бд , завжди тільки boot з півня
переписати файл орі і узгоджених з офіційних інструментів, але нічого не
після перепрограмування, офіційний повинно бути ок, а не залишається на це повідомлення (Помилка зв'язку ) і не піде в хід.
введення початкової і перебудована з issta не від злому, але тільки це помилка зв'язку.
І він як би залишається в іммо і не йде, тиску в магістралі rail
мені деякі сумніви з приводу ecu, можна його пошкоджений, відкривши його.
clabsport
02-05-2015, 15:05
Якщо ви перевірите файл ori, ви могли б зрозуміти, якщо Анти-тюнінг чи ні!
Якщо ви перевірите файл ori, ви могли б зрозуміти, якщо Анти-тюнінг чи ні!
я хотів би знати, як це робиться clabsport, ви мені можете пояснити, спасибі.
sportknight
02-05-2015, 20:19
по-моєму, ви ? маршрут після відкриття
якщо б все ок було б потрібно вирівняти,особливо з інструментами офіцерів, крім того, я зробив мерседес з antituning в boot, з карти змінено не зміг завершити запис, але повернувши оригінал все ок!!
також я veorrei знати clabsport, спасибі...
Маршрут на відкриття, якщо у вас є bk, може бути, врятувати вас чи одно і scodifica разом...........
якщо він зроблений в послідовний я сумніваюся, що ви так необачно з резервної копії...
Clabsport, я чекаю з нетерпінням дізнатися спосіб визначити, чи є файл ? анти-тюнінг...
Clabsport, я чекаю з нетерпінням дізнатися спосіб визначити, чи є файл ? анти-тюнінг...
ми два!!
Привіт, хлопці, я приєднуюся.... ми в три...!
franco75
04-05-2015, 22:13
я-четвертий :)
carlo abarth
04-05-2015, 23:30
контрольна лампа двигуна йде на харчування ???
clabsport
05-05-2015, 00:08
Якщо поштовий файл ori, можливо, я намагаюся побачити.
Одного разу я застряг я ебу edc17 bmw, навіть переписавши в орі машина не їздила ще.. я був змушений звернутися в дилерський центр bmw, який він поповнювався шляхом послідовних всіх вихідних даних, що була машина на момент покупки.. і після цього? вони повинні були вирівняти всі блоки управління, чому? він пішов у блок, блок управління протиугінною.. після години програмування вдалося привести в рух автомобіль
sportknight
14-05-2015, 09:19
в іншому випадку ви повинні бути готові з inpa, але це займе десь перехрестився :D
вибачте за затримку, але в кінці кінців хан купив новий ecu.. inpa , instagui і все інше, я не розраховував..навіть scodifica
і навіть не з програмування
sportknight
11-06-2015, 22:05
То ecu маршрут, ви пробували прочитайте його і переписати для випадку
вибачте за затримку, але в кінці кінців хан купив новий ecu.. inpa , instagui і все інше, я не розраховував..навіть scodifica
і навіть не з програмування
Привіт, може бути, кажу не просто слова, а ? доведено, переписати у e2p або тільки flash?
На даний момент, якщо з ecu новій частині ви можете відновити резервну копію цієї нової і спробуйте переписати все в цій старій бачачи, якщо навіть з цієї, але я думаю, що після досвіду не має pi? бажання зробити тести.
Gianpy80
01-07-2015, 00:10
у будь-якому випадку, antituning не входило нічого, якщо ? зверталися і напис boot. Якщо була зроблена спроба ліквідації, щоб мати можливість працювати в послідовний. Навіть зі мною ? пошкоджений блок управління відкривши його або паяти дроти boot. На жаль, пу? статися..
я не баланс на друкованій платі ебу, використання голок, опускаються за першого та не у вас проблеми з-за перегріву і запобігання викривлення в різних шарах друкованої плати.
Gianpy80
02-07-2015, 14:48
потім ви робите знати, як розпізнати, якщо він має antituning?
я думаю, що власник витратив порядна для ecu нова.....
ми два!!
Привіт
Ви поглянете у файл, але тільки ліжко в tricore завантаження.
Що ви маєте на увазі уго для висувний? Весна-тип тих, для schedini bdm?
Що ви маєте на увазі уго для висувний? Весна-тип тих, для schedini bdm?
привіт errecinque, якщо ви подивитеся на tools офіційних alientec для bdm є голки довгі висувні розмістити під кришкою з оргскла для різних посилань, я знайшов їх конкуренції, і я зробив все, дуже зручна, щоб зробити завантаження і виходи плр і всі ці посилання, де вони служать контакти на платі блоку управління, без зварювання нічого.
точно ,коштують недорого і працюють відмінно.
Добре б знати. Чи можу я запитати, що діма використовує їх?
з дімою заліза (не ці китайські, але що " може бути добре в будь-якому випадку) з поправками, оргскло вище.