Прагляд Поўнай Версіі : edc17 bmw antituning заблакаваны, рашэнні
прывітанне ўсім, машына ў пытанне ? есць 320d хлопец, верагодна, і, безумоўна, я б сказаў, antituning ў выніку абнаўлення ў bmw.
пасля карту (не ад мяне машына не так пі? , то есць вы ? гарыць , не згасае на 4 секунды, а потым памерла)
перанесены цалкам з progrman (інструмент афіцыйны bmw), але не ідзе ў рух, верагодна, таму, што? у ews ? пашкоджаны..
што вы можаце? рабіць? адзін scodifica можа яе ўключыць?
калі есць перанесены на ўсей тэрыторыі гатэля і ў bmw я не думаю, што праблема antituning, дыягназ-то памылка?
legendaryslave
01-05-2015, 22:03
паспрабуйце перабудова cas на dde protrebbe быць рашэнне
паспрабуйце перабудова cas на dde protrebbe быць рашэнне
менавіта легендарны, асабліва, калі, можа быць, год разабраць ecu і потым год уключаны ў карціну, але ў любым выпадку, калі ? быў у bmw павінны ўжо averglielo зрабіў.
дакладнае выраўноўванне cas або перапраграмавання з ista p і вырашае
gi? усе зрабілі хлопцы з прыборамі афіцыйны..мне выпраўляе...аўтамабіль, не ? ніколі не было бд , заўседы толькі boot з пеўня
перапісаць файл крычы і ўзгодненых з афіцыйных інструментаў, але нічога не
пасля перапраграмавання, афіцыйны павінна быць ок, а не застаецца на гэта паведамленне (Памылка сувязі ) і не пойдзе ў ход.
увод зыходнай і перабудавана з issta не ад узлому, але толькі гэта памылка сувязі.
І ен як бы застаецца ў иммо і не ідзе, ціску ў магістралі rail
мне некаторыя сумневы з нагоды ecu, можна яго пашкоджаны, адкрыўшы яго.
clabsport
02-05-2015, 15:05
Калі вы праверыце файл ori, вы маглі б зразумець, калі Анты-цюнінг або няма!
Калі вы праверыце файл ori, вы маглі б зразумець, калі Анты-цюнінг або няма!
я хацеў бы ведаць, як гэта робіцца clabsport, вы можаце растлумачыць мне, дзякуй.
sportknight
02-05-2015, 20:19
па-мойму, вы ? маршрут пасля адкрыцця
калі бы ўсе ок было б трэба выраўнаваць,асабліва з інструментамі афіцэраў, акрамя таго, я зрабіў мэрсэдэс з antituning ў boot, з карты зменены не змог завяршыць запіс, але вярнуўшы арыгінал ўсе ок!!
таксама я veorrei ведаць clabsport, дзякуй...
Маршрут на адкрыцце, калі ў вас есць bk, можа быць, выратаваць вас ці роўна і scodifica разам...........
калі ен зроблены ў паслядоўны я сумняваюся, што вы так неабдумана з рэзервовай копіі...
Clabsport, я чакаю з нецярпеннем даведацца спосаб вызначыць, ці з'яўляецца файл ? анты-цюнінг...
Clabsport, я чакаю з нецярпеннем даведацца спосаб вызначыць, ці з'яўляецца файл ? анты-цюнінг...
мы два!!
Прывітанне, хлопцы, я далучаюся.... мы ў тры...!
franco75
04-05-2015, 22:13
я-чацверты :)
carlo abarth
04-05-2015, 23:30
кантрольная лямпа рухавіка сыходзіць на харчаванне ???
clabsport
05-05-2015, 00:08
Калі паштовы файл ori, магчыма, я спрабую ўбачыць.
Аднойчы я затрымаўся я эбу edc17 bmw, нават перапісаўшы ў крычы машына не ездзіла яшчэ.. я быў вымушаны звярнуцца ў дылерскі цэнтр bmw, які ен папаўняўся шляхам паслядоўных ўсіх зыходных дадзеных, што была машына на момант пакупкі.. і пасля гэтага? яны павінны былі выраўнаваць ўсе блокі кіравання, чаму? ен пайшоў у блок, блок кіравання супрацьугоннай.. пасля гадзіны праграмавання ўдалося прывесці ў рух аўтамабіль
sportknight
14-05-2015, 09:19
у адваротным выпадку вы павінны быць гатовыя з inpa, але гэта зойме дзе-перахрысціўся :D
выбачайце за затрымку, але ў рэшце рэшт хан купіў новы ecu.. inpa , instagui і ўсе астатняе, я не разлічваў..нават scodifica
і нават не з перапраграмавання
sportknight
11-06-2015, 22:05
То ecu маршрут, вы спрабавалі прачытайце яго і перапісаць для выпадку
выбачайце за затрымку, але ў рэшце рэшт хан купіў новы ecu.. inpa , instagui і ўсе астатняе, я не разлічваў..нават scodifica
і нават не з перапраграмавання
Прывітанне, можа быць, кажу не проста словы, а ? даказана, перапісаць у e2p або толькі flash?
На дадзены момант, калі з ecu новай частцы вы можаце аднавіць рэзервовую копію гэтай новай і паспрабуйце перапісаць усе ў гэтай старой бачачы, калі нават з гэтай, але я думаю, што пасля вопыту не мае pi? жаданне зрабіць тэсты.
у любым выпадку, antituning не входившее нічога, калі ? звярталіся і надпіс boot. Калі была зроблена спроба ліквідацыі, каб мець магчымасць працаваць у паслядоўны. Нават са мной ? пашкоджаны блок кіравання адкрыўшы яго ці прылітаваць провад boot. На жаль, пу? здарыцца..
я не баланс на друкаванай плаце эбу, выкарыстанне іголак, апускаюцца за першага і не ў вас праблемы з-за перагрэву і прадухілення коробления у розных пластах друкаванай платы.
затым вы робіце ведаць, як распазнаць, калі ен мае antituning?
я думаю, што ўладальнік выдаткаваў прыстойная для ecu новая.....
мы два!!
Прывітанне
Вы паглядзіце ў файл, але толькі ложак ў tricore загрузкі.
Што вы маеце на ўвазе уга для высоўны? Вясна-гэта тып тых, для schedini bdm?
Што вы маеце на ўвазе уга для высоўны? Вясна-гэта тып тых, для schedini bdm?
прывітанне errecinque, калі вы паглядзіце ў tools афіцыйных alientec для bdm есць іголкі доўгія высоўныя размясціць пад вечкам з аргшкла для розных спасылак, я знайшоў іх канкурэнцыі, і я зрабіў усе, вельмі зручная, каб зрабіць загрузку і выхады пцр і ўсе гэтыя спасылкі, дзе яны служаць кантакты на плаце блока кіравання, без зваркі нічога.
сапраўды ,стаяць нядорага і працуюць выдатна.
Добра было б ведаць. Ці магу я спытаць, што дзіма выкарыстоўвае іх?
з дзімам жалеза (не гэтыя кітайскія, але што " можа быць добра ў любым выпадку) з папраўкамі, аргшкла вышэй.