КПК

Перегляд Повної Версії : Справжній страх-це блок ecu - правда чи брехня ?

іскра
05-10-2012, 19:12
Читав на форумі, pi? я не можу, одне очевидно: жахи, чіп-тюнер, який може? працювати тільки в послідовний, ? блокування дії при введенні даних в ecu.

Sapendone трохи теорії і, на жаль, чоловіки, які менше практики, я хотів би отримати деякі рекомендації поділитися тут, від тих, хто дійсно знає, і там працюють по-справжньому.

1).
Як ? реальні і frequante цій ситуації ?

2)
Стосується, як правило, новачки, чому? не consocono ще добре режим? підхід і виходити на вулицю необережних (подивитися працювати без boost на акумуляторної батареї з напругою, що, якщо калу-до побачення) ? І тому проблема методу ?

3).
Буває, тільки чому? ви використовуєте інтерфейси клоновані і, отже, недостовірних або ПК sgangerati ? (і professionisiti, які використовують комплекти бренду від тисячі євро, це питання не відповідають ?)
І так, проблема з обладнанням ?

4).
І це нещастя ?
(гаразд, це штовхає завжди? не ? параметр, науково вимірюване - дайте йому...)

Внести ясність на тему блок ecu (що для не-професіонала, якщо ви, трапляється, призводить до тримач автомобіля з горе слідство не мало), мені здається, актуальна.
Що ви думаєте про це ?

giarras
05-10-2012, 19:30
принаймні, 1 раз в житті буває, але потім ми думаємо, що святий bdm, точки, вами згадані тут, є важливими escuderei четверта гіпотеза, хоча кілька разів він ставить нас вона теж,але з обладнанням та заходи правильні, типу тих з вас, згаданих явище у відсотках і дуже низька.

magi1984
05-10-2012, 19:44
як ви кажете, от безліч факторів, які можуть блокувати ecu, скажімо, з правильним інтерфейсом і правильні заходи ризики різко падають, на щастя для нас!

іскра
05-10-2012, 20:43
gi?, ризики падіння - не з'? сумніви

упевнений, що якщо трапиться, що ви розробляєте ?

якщо друзі-тюнер в інтернеті? у вас, викличте евакуатор і вперед в майстерню, уповноваженого ?
(питання ? серйозно)

giarras
05-10-2012, 21:06
www.professionalchiptuning.net тільки евакуатор, якщо ж ви не можете забирати блок управління, безумовно, зуміють повернути його в експлуатацію.

Жерар
05-10-2012, 23:19
і ми не забуваємо один-цікаво, що в той час як ви пишете, дані в блок керування, і ви говорите йому, не чіпати нічого, щоб carit?, він регулярно натикається на кабель dell' iterfaccia і відключіть від розетки OBD

mecdoc
06-10-2012, 02:26
правда, успіх більше, що цікаво, друже ? у coglixxx

audi sp
06-10-2012, 02:31
правда, правда.. я вигнав все, коли я сед речі..
завжди повинно бути все під контролем, і ми не може дозволити собі відволікатися.. після того, як ви отримаєте на 100% то може бути, що щось роблю?:)

pippox
06-10-2012, 05:35
Але раз пішла криво програмування необхідно, щоб сила запрограмувати його з bdm або є інші методи?

audi sp
06-10-2012, 08:25
Але раз пішла криво програмування необхідно, щоб сила запрограмувати його з bdm або є інші методи?

залежить від того, що ви робите.., а bdm ? вирішенням цієї проблеми? легко.. але потрібно бути обережним.. чому? навіть з bdm, який ви можете зробити безлад

mecdoc
06-10-2012, 09:19
особливо, коли відкриваєш ecu, якщо не стежити всі fotti

sa80libero
06-10-2012, 09:34
оригінальні засоби, або ж хороший рахунок цих ризиків спускаються принаймні 80%....

іскра
06-10-2012, 11:06
ах, як я радий !
я бачу, що ця дискусія викликає інтерес

я запрошую вас продовжити vs. міркування
вони дуже важливі, в першу чергу для початківців, але, мабуть, не тільки

іскра
06-10-2012, 11:25
тоді

правила bdm, а потім фізично на мікро -, здається, останній пляж після стабільної блок

звичайно,?, що, щоб спробувати вирішити таким чином, умови, необхідні, принаймні:
- ви в основному механічні (краще mecatronico)
- ви знаєте, від'єднати і зняти ecu
- ви довіряєте.
- у вас є обладнання hw і sw для втручання в bdm

ці, не багаж, всі

пройдуть перші три очки, де-то ви можете? зробити щось
але, на мій погляд, я сумніваюся, що пі? (не фахівців) у рамках четвертої точки, тобто мають специфікації обладнання

lumaracing
06-10-2012, 11:26
мені ? довелося з skoda 1.9 tdi 2009 рік, у той час як я читав з BDM ALIENTECH ori від мого друга,а потім, після, я відправився в божевільний будинок, щоб знайти його, і, в кінцевому рахунку, пов'язано купити новий.Це досвід, який ви робите.

іскра
06-10-2012, 11:30
щоб його знайти ? що ви маєте на увазі ?
ви повинні були викупити ecu ?

lumaracing
06-10-2012, 11:41
щоб його знайти ? що ви маєте на увазі ?
ви повинні були викупити ecu ?
ви,xch? я був пару місяців і не можу знайти його ніде,я купив ебу в німеччині 2007 рік SW дорівнює міняв тільки HW і навіть не nn ? пішов добре, і в кінці кінців я купив новий ебу

lumaracing
06-10-2012, 11:42
ви,xch? я був пару місяців і не можу знайти його ніде,я купив ебу в німеччині 2007 рік SW дорівнює міняв тільки HW і навіть не nn ? пішов добре, і в кінці кінців я купив новий ебу

і врешті-решт для credinata, що тут ? була моя вина, я поставив його в кишені 1150,00 євро більше? інші блоки, які я купив

іскра
06-10-2012, 11:43
вибачте за термін, але те, що творив !

іскра
06-10-2012, 11:44
я забув

але проблема, щоправда, в чому? було ?
або, швидше за все, з-за цієї проблеми...

mura636
06-10-2012, 14:03
привіт всім... вибачте lumaracing також і при читанні вони можуть принести шкоду? ioero переконаний, він тільки для читання...

lupak
06-10-2012, 15:03
Якщо я можу дати вам мій досвід:
Я втратив рахунок, скільки писання я зробив на моїй машині;
День, щоб файл, який зберігається погано, titanium l' автомобіль не ставив ще на мотоциклі, не відчував ще насос і спробую другий запису з галло(клон) і все", коли раптово cliccai на даних ecu ебу не слухала ще з галло.
Паніки ще всього; мені вдалося вирішити змушуючи однаково запису з іншого файлу.

mura636
06-10-2012, 15:51
так ... негарна історія...щоб уникнути дивні блоки ecu, хто-небудь знає що ? надійно або краще, що інтерфейс пу? використовувати, щоб читати і писати на мій megane 1.5 dci 105л.з 2006 року?або, принаймні, що чіп я збираюся писати/читати .ім'я, я маю на увазі..?заздалегідь спасибі..

giarras
06-10-2012, 15:59
так ... негарна історія...щоб уникнути дивні блоки ecu, хто-небудь знає що ? надійно або краще, що інтерфейс пу? використовувати, щоб читати і писати на мій megane 1.5 dci 105л.з 2006 року?або, принаймні, що чіп я збираюся писати/читати .ім'я, я маю на увазі..?заздалегідь спасибі..

для цієї машини ви можете використовувати magpro2 стоків зміну і повторити спокійно згадав зберегти, при необхідності, кодування форсунок.

mura636
06-10-2012, 16:04
спасибі... за відповідь ..на іншому форумі мені сказали kess...півник клон краще запустити його з кручі??

audi sp
06-10-2012, 16:10
порада, яку я можу дати для менш досвідчених.. якщо вам пощастило, що ви пишете в послідовний і запису зависає.. ніколи не вимикайте картина.. так, не ? пішов в хороший кінець..
якщо справи йдуть погано.. b? тоді вимкніть всі і відкрити ecu.. а потім багато-багато удачі

giarras
06-10-2012, 16:11
спасибі... за відповідь ..на іншому форумі мені сказали kess...півник клон краще запустити його з кручі??

вибачте, але якщо ми говоримо про kessv2, щоб вони сказали нісенітницю я вважаю, що це єдиний, який ви вкажете правильний порядок виконання думаєте, на megane3 нову модель, якщо не виконайте дії, описані дурниці читати.

mura636
06-10-2012, 16:23
не знаю, чи моя ? megane 2 я хотів би зробити більше? яскравий на високих оборотах
..з одним ми повинні прийняти штуковина, яка costicchia і що ? в змозі писати і читати велику кількість чіпів розділені між eeprom eprom pic etc etc, щоб зробити інші справи типу подушка безпеки...знаючи l вбудований всередині, щоб читати її без dissaldarlo ви думаєте, ви могли б зробити giarras?ось також пінцети технічні характеристики..

mura636
06-10-2012, 16:28
звичайно, без блокування ecu сенна? я знаю, горе....

isfedale82
18-11-2012, 23:13
цю тему я з жахом дивлюся, але півник nn ? надійно?

марко
21-11-2012, 11:57
привіт будь ласка, ви можете мені сказати, якщо ecu блокується також, щоб ознайомитися з ними? і що questobdm?

msport (exil77grande)
21-11-2012, 14:39
привіт будь ласка, ви можете мені сказати, якщо ecu блокується також, щоб ознайомитися з ними? і що questobdm?

для читання проблеми не існує", але в запису може виникнути, залежить також і від запобіжні заходи невеликі кроки, щоб слідувати,bdm і програміст в школі, що читає і пише, bosch edc16,delphy,marelli і siemens, які подаються у разі, якщо ви хочете зробити back up для безпеки і коли ви повинні отримати centrline заблоковані,звичайно, нам завжди хочеться back up, або ви повинні перебудувати читав також, якщо пошкоджений. у bdm і рекомендується використовувати його з дімою і schedini пружини,ви розмістите 2 посилання на наш форум, де ви можете переглянути і, можливо, навіть купити.

діма + schedini пружини https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?317-accessori-bdm

bdm https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?316-bdm

мегамозок
22-11-2012, 01:34
для читання проблеми не існує", але в запису може виникнути, залежить також і від запобіжні заходи невеликі кроки, щоб слідувати,bdm і програміст в школі, що читає і пише, bosch edc16,delphy,marelli і siemens, які подаються у разі, якщо ви хочете зробити back up для безпеки і коли ви повинні отримати centrline заблоковані,звичайно, нам завжди хочеться back up, або ви повинні перебудувати читав також, якщо пошкоджений. у bdm і рекомендується використовувати його з дімою і schedini пружини,ви розмістите 2 посилання на наш форум, де ви можете переглянути і, можливо, навіть купити.

діма + schedini пружини https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?317-accessori-bdm

bdm https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?316-bdm

Тому, якщо ви не маєте резервної копії в bdm, як ймовірність? є відновити ебу?

Те, що мені не ? зрозуміло, якщо закупив блок управління використовується у разі відсутності резервного копіювання, оригінал,
як ви можете? recupurarare використовується в разі, якщо в даних авто на інше?

rsteam
22-11-2012, 04:00
Але якщо bloccassi ебу, набравши в послідовний, так само як і з bdm, мені читати інші параметри, крім флеш-правильно?

msport (exil77grande)
22-11-2012, 12:02
Тому, якщо ви не маєте резервної копії в bdm, як ймовірність? є відновити ебу?

Те, що мені не ? зрозуміло, якщо закупив блок управління використовується у разі відсутності резервного копіювання, оригінал,
як ви можете? recupurarare використовується в разі, якщо в даних авто на інше?

не маючи резервної копії, але є bdm сім, не, як bmw є хороші можливості відновити його.

msport (exil77grande)
22-11-2012, 12:04
Але якщо bloccassi ебу, набравши в послідовний, так само як і з bdm, мені читати інші параметри, крім флеш-правильно?

ви в bdm читайте 2eprom,flash в цьому випадку зіпсований і резервного копіювання.

марко
22-11-2012, 13:39
вибачте мене ignoran. але, що differensa там і traflash і послідовний, я всі ці слова в коді, не розумію хахаха спасибі

msport (exil77grande)
22-11-2012, 14:25
говорячи про flash ми говоримо про файли, які ви отримуєте, читаючи ебу,для послідовного замість цього ви збираєтеся читати в режимі obd потім, підключивши кабель до порту obd.

марко
22-11-2012, 18:37
дякую за пояснення, не є бездоганним.

dvdtuning
28-11-2012, 12:19
Якщо у вас тільки bdm ? можна відновити ecu через файл в інтернеті відправлено з вас адмін?
Конкретний випадок: у запису послідовного блоку ecu і я не можу розблокувати його; відключіть і читаю bdm (я повинен читати мікро-або 2eprom?) і введення тільки файл в professionalchiptuning і я зустрінемося? повертається тільки переписати?

magi1984
28-11-2012, 13:39
як правило, коли блоків ecu блоків флеш-пам'яті, так що якщо хтось має, або, якщо знаходитесь онлайн в один файл flash в комплекті, напишіть ib bdm і ви на місці

dvdtuning
28-11-2012, 14:54
Але завжди в bdm файл, який потрібно знайти? чи добре 2 мега, може бути, на edc16c39, читав mpps?

msport (exil77grande)
28-11-2012, 14:58
часто, якщо він читання для послідовного порту і тому для читання на bdm, навіть якщо файл пошкоджений ви можете його відновити.

dvdtuning
28-11-2012, 15:07
Спасибі волхвів і завдяки msport!

savek
28-11-2012, 22:08
я в якості запобіжного заходу, якщо мені потрібно edc15 я завжди туристичне....16 і marelli mjt для обережності я завжди для читання на bdm, а потім я йду в послідовний, якщо зависає, я завжди орі ;)

dvdtuning
29-11-2012, 11:50
Я зрозумів, але тоді відкрити всі ecu і стає важкою, я думаю.

savek
29-11-2012, 14:37
думає про те, як ? важкий хлопець, який виявляється машина заблокована на запис....

msport (exil77grande)
29-11-2012, 14:51
я в якості запобіжного заходу, якщо мені потрібно edc15 я завжди туристичне....16 і marelli mjt для обережності я завжди для читання на bdm, а потім я йду в послідовний, якщо зависає, я завжди орі ;)

не має сенсу розбирати edc15, тому що, якщо висить просто переписати flash dissaldando,для edc16 тільки самі складні, які я рекомендую прочитати за bdm, якщо ви не підготовлені, щоб добре були siemens і bmw edc16.

savek
30-11-2012, 15:29
і якщо в запису ви відправляються вентилятори?? потім потрібно зняти ітд ...

dvdtuning
30-11-2012, 15:39
Якщо починаються вентилятори, але у вас є зарядний пристрій додається, або батареї паралельно або просто заряду батареї не відбувається практично нічого.
Перевірено на audi a3 і a4.

Gianpy80
30-11-2012, 16:36

savek
30-11-2012, 16:49
добре б знати, rexton 2.7 black list

марко
30-11-2012, 18:03
здравствуйте, якщо можливо, хтось експерт там може spegare чому.

cinqueturbo
30-11-2012, 23:19
Привіт всім!!!!!
Щодо автомобілів VAG, не ce зняти запобіжник?
я, здається, читав щось про те,що
але не пам'ятаю, де,
і яке умова потрібно було видалити..

blackwolf76
01-12-2012, 00:00
У мене немає великого досвіду, але трохи я зробив з multipla jtd мій друг. Він хотів за всяку ціну, що б ми робили тести, і я сказав йому, що не хотів зрозуміти, у чому було ризиковано даних, інструменти і досвід, все мало. Але вигляд її повної доступності? ризикувати ecu мені сон мити руки

З wingnut клон ті, supereconomici в avr? заплановано кілька сотень разів, з файлів, знайдених в мережі, файли з дискет в набір, файли інших блоків управління з номером HW і SW абсолютно різні, і + автомобіль також мав батарею в землю, і багато разів ми повинні були натиснути, щоб запустити його. В гіршому випадку автомобіль не завантажувався, достатньо було відкласти файл орі і знімав без проблем, звичайно всі з galletto вище. Справедливо не у всіх автомобілях так? навіть якщо врахувати, що це ? один edc15, менш схильна до блоків, скільки може бути цих + останні.

Останнім часом замість мене ? заблокована запис на 1.3 mj з mpps5 з-за блокування пк, без відключення картину я знову став цап**** і у мене не було ніяких проблем.

Ми говоримо, що є випадки та випадки, але хороша частка везіння не завадить...

savek
01-12-2012, 13:12
Привіт всім!!!!!
Щодо автомобілів VAG, не ce зняти запобіжник?
я, здається, читав щось про те,що
але не пам'ятаю, де,
і яке умова потрібно було видалити..

на edc15 тобі каже, що програміст повинен бути запобіжник n 11, або 15, зараз не пам'ятаю, якщо немає-чи не можете ви написати її

dvdtuning
01-12-2012, 13:18
І запобіжник n?11.

Gianpy80
01-12-2012, 13:40
мені здається, що програміст називаєте "dash fuse", тобто запобіжник приладовій панелі..

cinqueturbo
02-12-2012, 08:35
Запобіжник n?11?
Або зробив читання на edc15p, і прихід до 15-20% я і матч 2?вентилятор
вже мене тремтіли руки..
уявіть собі, пишу я отримав інфаркт....

msport (exil77grande)
02-12-2012, 11:42
Запобіжник n?11?
вже мене тремтіли руки..

точне і запобіжник n?11 зніміть їх і ви повинні робити ті ж дії, навіть, якщо, включивши-вимкнувши рамках залишається все вимкнути,то після завершення все залишається контрольна лампа нпб виключити з діагнозом,що стосується того, що для читання і включення вентилятора не повинні мати ніякого страху, тому що він зупиняється читання нічого не відбувається, перо зору, що ви можете запобігти проблеми в scittura відключити вентилятори.

carlo abarth
02-12-2012, 12:29
в edc 15 зйомці завжди, якщо у вас є програміст туристичне монтано з 29f400...і т. д... ви пишете без проблем!!!!
Запобіжник n?11?
вже мене тремтіли руки..

Gianpy80
04-12-2012, 11:19
Запобіжник n?11?
вже мене тремтіли руки..

? тому кожен раз, коли читає/пише в послідовний необхідно дотримуватися бустер або зарядний пристрій в машину, cos? уникнути падіння напруги,... На audi навіть у запису, включити насос гідропідсилювача рульового управління, електрична...

savek
05-12-2012, 17:51

tuommo89
09-12-2012, 21:45

потрібен bdm правильно ? також застосовується для гольф 4 101cv - 130cv посилання ?

скф
09-12-2012, 22:07
кажу: ніколи не вимикайте картину, припинити у зв'язку з ecu , спокій і повторіть слід відновити, якщо немає......... мертва відкрити ecu, але з інструментами офіційних

carlo abarth
09-12-2012, 22:16
якщо ви хочете, щоб заблокувати блокують навіть з інструментом офіційний і питання сидіння!!

msport (exil77grande)
09-12-2012, 23:20
потрібен bdm правильно ? також застосовується для гольф 4 101cv - 130cv посилання ?

у разі edc15 не хоче bdm але програміст eeprom і паяльна станція/распаивающая але перед цим можна спробувати в аптеці без отпаять.

tuommo89
09-12-2012, 23:57
не sapeevo.....план, я дізнаюся нові речі....спасибі msport....6 великий :)

ct46
11-12-2012, 08:33
По-моєму ви також забули сказати, що ? дуже важливо, обчислення контрольної суми нагадаємо, що інтерфейси роблять це автоматично при записі (edc16),замість того, щоб (edc15) розрахунок потрібно робити за допомогою спеціальних програм типу ecm не обчисленням контрольної суми означає, заблокувати ебу .

msport (exil77grande)
11-12-2012, 08:37
По-моєму ви також забули сказати, що ? дуже важливо, обчислення контрольної суми нагадаємо, що інтерфейси роблять це автоматично при записі (edc16),замість того, щоб (edc15) розрахунок потрібно робити за допомогою спеціальних програм типу ecm не обчисленням контрольної суми означає, заблокувати ебу .

але в цьому випадку просто встановіть файл орі, і машина, а не блок ебу але остаточно, що якийсь час.

antonio.o
30-12-2012, 18:21
Вибачте моє невігластво, від непрофесіонала, але, враховуючи багато проблеми, пов'язані з ймовірними падіння напруги, не можуть ecu читання/запис з машини на мотоцикл..
Привіт.

legendaryslave
30-12-2012, 18:55
Вибачте моє невігластво, від непрофесіонала, але, враховуючи багато проблеми, пов'язані з ймовірними падіння напруги, не можуть ecu читання/запис з машини на мотоцикл..
Привіт.

немає у формі, найбільш абсолютне " ні"

antonio.o
30-12-2012, 19:02
немає у формі, найбільш абсолютне " ні"
Завдяки відправився вчитися.

legendaryslave
30-12-2012, 19:06
з тієї простої причини, що ви не можете змінити один біт або всю послідовність у той час як процесор звертається до zone даних ? одна річ, яку я ніколи не намагався зробити neache

tezzero
30-12-2012, 22:18
Немає ви не можете? робити..ідеальний керівництво каже, що має бути тільки панель інструментів-доступ, і все інше off, навіть освітлення салону...

robby51039
30-12-2012, 23:08
я разом з galletto 2, я купив блок живлення змінного струму 12.7 v тому вміст може бути правильно ?

antonio.o
30-12-2012, 23:20
я не думаю, що блок живлення має ампер досить підтримувати харчування машини, але ви повинні поставити заряд батареї безпосередньо на акумулятор машини.
Привіт.

explode82
30-12-2012, 23:22
я не думаю ,чому? їх проблеми ? автомобільного акумулятора,а не напруга на програміста

tuommo89
30-12-2012, 23:23
Привіт.

не думав навіть =) , я новачок, у світі, карт і т. д., але, принаймні, це я знаю =)

legendaryslave
30-12-2012, 23:27
але я ставлю завжди хороша батарея 100 а паралельно і виходу вентиляторів з машин, які я знаю, але я завжди віддаю перевагу bdm або boot або в школі тільки ті, які я знаю, і я впевнений, я йду послідовного

robby51039
30-12-2012, 23:36
у бесіді з тренер-професіонал, а механік мій друг,він порадив мені саме харчування, тому що це не має стрибків напруги, які небезпечні під час
записи в вас, л ви коли-небудь робили?

legendaryslave
30-12-2012, 23:43
один stabbilizzato ми хотіли б, але я навіть в школі я завжди живиться від батареї (але хороший) і у мене ніколи не було проблем

robby51039
30-12-2012, 23:47
я дякую за пораду

legendaryslave
30-12-2012, 23:48
я дякую за пораду
нічого ви носите тільки мої asperienze

emilground
31-12-2012, 10:54
Коли я роблю записи підключити блок живлення на напругу струму регульованої та постійної 25А ( ніж ті, які використовуються для трансіверов HF), який забезпечує струм дуже чистою. Я також написав з MPPS BMW 118d, що вони говорять, що дуже важко писати в послідовний з клонів, а ? все йшло добре. Як видно, програму я встановив напруга в 14 вольт. Той же блок живлення використовувати, підключивши його до BDM ( інші варіюються від 10,5 до 16 вольт в залежності від налаштування). Звичайно, він повинен піти неправильно, піде неправильно те ж саме, але, принаймні, ми намагаємося обмежити pi? можливо, що це станеться

antonio.o
31-12-2012, 12:39
Коли я роблю записи підключити блок живлення на напругу струму регульованої та постійної 25А ( ніж ті, які використовуються для трансіверов HF), який забезпечує струм дуже чистою. Я також написав з MPPS BMW 118d, що вони говорять, що дуже важко писати в послідовний з клонів, а ? все йшло добре. Як видно, програму я встановив напруга в 14 вольт. Той же блок живлення використовувати, підключивши його до BDM ( інші варіюються від 10,5 до 16 вольт в залежності від налаштування). Звичайно, він повинен піти неправильно, піде неправильно те ж саме, але, принаймні, ми намагаємося обмежити pi? можливо, що це станеться
Вибачте, але блок живлення підключення паралельно акумулятора автомобіля або що??.
Привіт

emilground
31-12-2012, 13:02
ви паралельно, як якщо б це було зарядний пристрій. Потім включаю запалювання і регул напруги. Я також вказує, скільки поглинаються ланцюга, щоб довести до необхідного натягу.

antonio.o
31-12-2012, 14:08
Вважаєте, я змінив блок живлення для пк c, і я забезпечує майже 14в і мінімальної 10А, ви говорите, що я можу його використовувати.??
Привіт.

emilground
31-12-2012, 14:20
По мені-ні, чому? пішла б у безпеці. Щоб тримати в рамках включення 14 вольт необхідні, як правило, від 10 до 25 А. Потім імпульсні блоки живлення дуже чутливі і йдуть на захист. Після підключення блоку живлення ( на початку пологів від 11,5 вольт) зростання план харчування. У будь-якому випадку блок живлення серйозно не варто багато, і його можна використовувати для багатьох речей

antonio.o
31-12-2012, 14:41
Ти змусив мене прийти curiosit? я збираюся спробувати прямо зараз, і ми бачимо, що відбувається.

robby51039
31-12-2012, 15:16
у вас по центру в повному обсязі те, що я хотів сказати, emilground!! джерело стабільного середовища в записі ви відлякує від багатьох неприємностей

robby51039
31-12-2012, 15:18
коли я на курси в mercedes було перше, що вдавався робити під час оновлення в середині, не знаю, якщо може бути lastessa що але???

antonio.o
31-12-2012, 16:22
Ти змусив мене прийти curiosit? я збираюся спробувати прямо зараз, і ми бачимо, що відбувається.
Отже, я вставив блок живлення я намагався зробити діагностику з FES, вимірюючи напругу на акумуляторі в рамках вимкнений, я давав 13,02 V в рамках включення до діагноз, я давав 12,56 я думаю, що в очікуванні читання/запису ECU може довіряти.
Привіт.

emilground
31-12-2012, 21:57
коли я на курси в mercedes було перше, що вдавався робити під час оновлення в середині, не знаю, якщо може бути lastessa що але???

Постійне напруження ? безумовно, ідеальних умов, а потім, якщо це призводить до значення зазвичай присутній під час руху (між 13,8 і 14,2 ? навіть краще

Отже, я вставив блок живлення я намагався зробити діагностику з FES, вимірюючи напругу на акумуляторі в рамках вимкнений, я давав 13,02 V в рамках включення до діагноз, я давав 12,56 я думаю, що в очікуванні читання/запису ECU може довіряти.
Привіт.

12,56 добре, я ? довелося колись писати, навіть коли батарея була в 11,70, а ? все пройшло ок. Безумовно, багато що залежить від типу ECU і від везіння...... чому? з електронікою ви ніколи не знаєте..

antonio.o
01-01-2013, 01:52
Постійне напруження ? безумовно, ідеальних умов, а потім, якщо це призводить до значення зазвичай присутній під час руху (між 13,8 і 14,2 ? навіть краще

12,56 добре, я ? довелося колись писати, навіть коли батарея була в 11,70, а ? все пройшло ок. Безумовно, багато що залежить від типу ECU і від везіння...... чому? з електронікою ви ніколи не знаєте..
Не знаю ще тип ECU мій automotiv ? одна альфа 159 JTDM 8V.
Вітаю весь форум з новим роком.

emilground
01-01-2013, 11:39
у 159 має edc16c39, я написав навіть нижче 12 вольт, і ніколи ніяких проблем

Всіх з наступаючим новим 2013 всіх!!!!

matd82
01-01-2013, 12:02
залежить від інструменту!
якщо ? менш чутливий до перепадів напруги.

emilground
01-01-2013, 12:25
залежить від інструменту!
якщо ? менш чутливий до перепадів напруги.

ви ? теж правда, але як з galletto 1260, що з MPPS ніколи не мали проблем

blackwolf76
01-01-2013, 22:56
ви ? теж правда, але як з galletto 1260, що з MPPS ніколи не мали проблем

іноді це займає дуже багато....

Tom79
02-01-2013, 08:02
Навіть інтерфейс MPPS, я ? успіх. Я пишу карту, і в один момент зникає з програми. Ви, що не пішов у блок ебу я кажу. Я намагаюся запустити машину, але нада. Тоді, з таким терпінням, перерва всі, ricollego l інтерфейс і виділення з запису, на щастя, все ок. В іншому випадку я б провів відпустку, без машини, що не дуже красиво. Ебу ? один edc16 і у мене є alfa romeo Brera.

emilground
02-01-2013, 09:34
Навіть інтерфейс MPPS, я ? успіх. Я пишу карту, і в один момент зникає з програми. Ви, що не пішов у блок ебу я кажу. Я намагаюся запустити машину, але нада. Тоді, з таким терпінням, перерва всі, ricollego l інтерфейс і виділення з запису, на щастя, все ок. В іншому випадку я б провів відпустку, без машини, що не дуже красиво. Ебу ? один edc16 і у мене є alfa romeo Brera.

що зникла програма не ? з вини інтерфейсу.
на alfa romeo я дуже спокійний, ніколи не було проблем, навіть коли я, плануючи з галло і друг поруч, торкаючись usb-кабель назад блокувати запису..
спробував знову завжди з галло і все ок, запис завершено

msport (exil77grande)
02-01-2013, 10:28

саме сталося, наприклад, мій колега з mpps і alfa 147 edc16c8 140cv

Tom79
02-01-2013, 11:11
що зникла програма не ? з вини інтерфейсу.
на alfa romeo я дуже спокійний, ніколи не було проблем, навіть коли я, плануючи з галло і друг поруч, торкаючись usb-кабель назад блокувати запису..
спробував знову завжди з галло і все ок, запис завершено

blackwolf76
03-01-2013, 00:33
Важливо ? спробувати почати все заново, без програмування вимкніть запалювання, якщо можете. А фіата навряд чи пронизують безнадійно, навіть блокування запису на pi? приємно....

Tom79
03-01-2013, 07:33
Я вимкнув, навіть, чому? він застряг повідомлення про помилку в постійного струму на бортовий комп'ютер, та не йшов. Я вимкнув я спробував запустити машину, але нічого не хотіла знати, починаючи . На щастя, ці блоки перезапису легко, в іншому випадку будуть неприємності. Як то мене ? прийшов постріл, паніка... sudavo холодно.

badboy
03-01-2013, 13:12
мені ? я думаю, це сталося з вини програмного забезпечення, що він впав під час запису. Як тільки відновлено, співбесіда з ебу і переписати все ок.

sportknight
03-01-2013, 17:56
мені на 159 наприкінці читання не дав мені звичайну процедуру "вимкнути", картину чекає увімкніть картина...але потім він зберігається без проблем,потім на тій же машині, пишу карту і не йде,я пишу оригінал і йде,я пишу оригінал, без fap і йде,переписати картку і не йде,я відкрив, а також тему про це...а деякий час я cagato на нього :D

Tom79
03-01-2013, 18:36
Вірю.. але я не думаю, що тут проблема dell інтерфейс, запис буде завершена. У частини в той час, що не виконали процедуру правильно. А ? всі операції дуже ніжний запису блоку управління, ви повинні бути дуже обережні, щоб уникнути будь-які відходи струм, вимкнути клімат - радіоприймач - лампи та ін залишити, тільки якщо це можливо в рамках доступу.

badboy
03-01-2013, 21:15
ви тоді ? завжди краще мати під контролю напруги акумулятора, в іншому випадку, якщо він має пік негативного нижче +12v ризики блокування для читання\запису, як я ? успіх на 159 jtdm. Є багато факторів, які слід контролювати, щоб знизити ризик блокування ecu.

також
06-01-2013, 15:57
однак, ecu alfa-fiat-lancia в разі блокування , розблокування майже завжди :D

Tom79
06-01-2013, 16:15
на щастя :) viva alfa romeo ...

nuovaecu
09-01-2013, 08:47
перші кілька разів, і дійсно жах, холодний піт, але якщо ви знаєте, де вони отримують у свої руки і з допомогою цього чудового форуму вирішує все вам ніхто не залишає.

isfedale82
09-01-2013, 10:29
я galletto 1260 я ніколи не робив, і у мене є пу? страх

E92_mpower
09-01-2013, 10:33
я думаю, так, чому? рано чи пізно трапиться...
як ми говорили, з вихідного матеріалу, зводиться майже до нуля небезпека блокування

isfedale82
09-01-2013, 10:54
Якщо б я відповідати galletto 1260 яке обладнання я повинен мати, щоб розблокувати його?

E92_mpower
09-01-2013, 11:23
загалом я знаю, що резервне копіювання ecu особливо edc17 потрібно зробити, щоб його можна було відновити в будь-який момент

antonio.o
09-01-2013, 11:53
загалом я знаю, що резервне копіювання ecu особливо edc17 потрібно зробити, щоб його можна було відновити в будь-який момент
Привіт, ти для резервного копіювання ви маєте на увазі повне читання файлу bin від ecu і збережіть його на комп'ютері правильно...

nuovaecu
09-01-2013, 12:08
ви і sonon думку, що якщо не трапиться ми не беремо ніколи, ніколи, ніколи coraggio. але рішення єс завжди все

antonio.o
10-01-2013, 14:34
ви і sonon думку, що якщо не трапиться ми не беремо ніколи, ніколи, ніколи coraggio. але рішення єс завжди все
Я тільки що прочитав ecu з galletto 2, які я купив, принаймні, на читання все ок. Ми побачимо нижче тестів remap я сподіваюся.. а потім srittura, що відбувається.
Привіт.

badboy
10-01-2013, 17:58
З півнику v2 пу? читати повністю ecu, щоб мати резервну копію, відновити чи ні??

antonio.o
10-01-2013, 20:50
З півнику v2 пу? читати повністю ecu, щоб мати резервну копію, відновити чи ні??
Я читав файл 2 мега, так що я думаю, повний я маю на увазі цей півник - FGTech Galletto 2-Master BDM-TriCore-OBD.
Привіт.

E92_mpower
10-01-2013, 20:53
тому відповідь ? ... якщо у вас є файли від 2 мб

antonio.o
10-01-2013, 21:20
тому відповідь ? ... якщо у вас є файли від 2 мб
Ви і повного резервного копіювання.

panny200555
18-01-2013, 01:23
Ви і повного резервного копіювання.

вибачте, якщо я втручання, але, як на мене, не ? правда, це твердження!

Не ? сказав, що резервне копіювання повинно бути повним, якщо файли ? від 2 мб. я кажу це тому, що? залежить від ебу до ебу.
В моєму випадку (у мене edc16c39 CAN) з mpps читаю тільки часткове, а не повне і, так само, розмір ? 2мб. Замість з Edc16c39 K-line mpps може читати дамп ? завжди 2мб.
Це ? моя скромна думка та досвід. Поправте мене, якщо я кажу, раджу.

дякую

msport (exil77grande)
18-01-2013, 13:05
насправді, крім розміру, в цьому випадку 2м на edc16c39, щоб сказати, що повного резервного копіювання ви бачите в 2d, що спочатку є кілька параметрів, які на файли 2м ліжко в послідовний, не є і знайти прямій лінії всі ffffffff.

panny200555
18-01-2013, 14:12
Це точно!!!
75% ? початкова ? рядки прямо cio? значення fffff

antonio.o
18-01-2013, 14:57
насправді, крім розміру, в цьому випадку 2м на edc16c39, щоб сказати, що повного резервного копіювання ви бачите в 2d, що спочатку є кілька параметрів, які на файли 2м ліжко в послідовний, не є і знайти прямій лінії всі ffffffff.
Послідовний ви маєте на увазі BDM.

panny200555
18-01-2013, 15:26
серійний = OBD

antonio.o
18-01-2013, 15:50
серійний = OBD
ви праві, вибачте, я заплутався привіт

spiders80
18-01-2013, 19:15
Привіт всім....коли я привів другий раз півник клон, щоб прочитати екю моєї 147, не даючи потрібне значення стану акумулятора, що gi? до речі, мого першого він пішов пішки, а не я., в один момент, як тільки він закінчив читання, повертаючи ключ і намагаюся привести в рух, коміків? блимає все, і так багато відмови поспіль на дисплеї. було розряджати акумулятор. у цей момент ламатися і поклав на мотоцикл, але півник не хотів ще дізнатися, прочитати, також роблять пониження та інші різні тести(якийсь стрибок напруги, не знайшовши, відключений).!це і мій перший невдалий пригода, яка, на щастя, закінчився добре.

Gianpy80
20-01-2013, 11:08
Привіт всім....коли я привів другий раз півник клон, щоб прочитати екю моєї 147, не даючи потрібне значення стану акумулятора, що gi? до речі, мого першого він пішов пішки, а не я., в один момент, як тільки він закінчив читання, повертаючи ключ і намагаюся привести в рух, коміків? блимає все, і так багато відмови поспіль на дисплеї. було розряджати акумулятор. у цей момент ламатися і поклав на мотоцикл, але півник не хотів ще дізнатися, прочитати, також роблять пониження та інші різні тести(якийсь стрибок напруги, не знайшовши, відключений).!це і мій перший невдалий пригода, яка, на щастя, закінчився добре.

spiders80
20-01-2013, 22:13

що ви розумієте під дивним, lettira не змінити нічого...!
проте в той раз я дуже уважний!!

admin
20-01-2013, 22:21
Проблеми були тільки на запис,читання, нічого не відбувається, ви можете зняти також поршневий палець під час читання

panny200555
20-01-2013, 23:10
це точно! під час читання тобі не зраджує пам'ять, так що не з'? ніхто не ризик.

Gianpy80
21-01-2013, 10:23
Проблеми були тільки на запис,читання, нічого не відбувається, ви можете зняти також поршневий палець під час читання

точно.. ? це що я мав на увазі...

spiders80
21-01-2013, 23:46
але , я перший досвід, не бачачи машини, що, як тільки я ключ йому дати averie і мигати всі індикатори,....я думав, що б створили пошкодження eprom і щось такого роду, в той час як він був тільки розряджати акумулятор. Я хотів підкреслити той факт, про важливість стану акумуляторної батареї, коли ви працюєте з писання/читання eprom, тому що в будь-якому випадку ви йдете працювати частинами двигуна з витратою енергії( датчики, виконавчі механізми, блок управління,насоси, etc..) без цього буде заряджатися від генератора, з подальшими проблемами блокування у випадку, якщо ви пишете.!

Gianpy80
22-01-2013, 12:17
ах b? звичайно.. особливо на деяких машинах, що після видалення, поки ви робите записи відправляються вентилятора і гідропідсилювача рульового управління, електрична...

antonio.o
22-01-2013, 13:08
ах b? звичайно.. особливо на деяких машинах, що після видалення, поки ви робите записи відправляються вентилятора і гідропідсилювача рульового управління, електрична...
може бути, ви можете? зняти якийсь запобіжник тільки для вентилятора, щоб не турбувала під час запису.

Gianpy80
22-01-2013, 16:47
ви, безумовно, для? треба вже? мати p? досвід, щоб знати, які машини. Я, наприклад, пам'ятаю, що на audi A3 2.0 TDI включення гідропідсилювача рульового управління, електрична? щоб бути l? шукати fsibile підключити бустер або зарядний пристрій і далі..

antonio.o
22-01-2013, 16:58
ви, безумовно, для? треба вже? мати p? досвід, щоб знати, які машини. Я, наприклад, пам'ятаю, що на audi A3 2.0 TDI включення гідропідсилювача рульового управління, електрична? щоб бути l? шукати fsibile підключити бустер або зарядний пристрій і далі..
ну ти, може бути, у вас є воно, чому? я думаю, ви робите це ремесло, але ви розумієте, що для однієї кімнатою і хобі ? було вже? витрати купити півник і нетбук, щоб присвятити виключно мої особисті експерименти.
привіт.

Gianpy80
22-01-2013, 17:40

antonio.o
22-01-2013, 18:28

я зробив один з алі пк мені варить 13/14 вольт і як я рубав/писати я завжди паралельно до батареї.

Gianpy80
22-01-2013, 18:38
повинні вже? йти добре, важливо ? зберегти, принаймні, 13в константи...

tonyteam
05-08-2013, 22:29
і якщо він блокує edc17 в boot, як це зробити?

Брат
31-08-2013, 23:12
Я ? сталося вже два рази, що ви заблоковані на запис, але не всі ? обидва рази була автоматична коробка передач, збіг?

Dimentivavo з двома суб'єктами різних

dantesfx
01-09-2013, 18:57
Збіг важко, кожен раз ? довелося, до якого я коли-небудь бачив c'? завжди був людський фактор або обладнання.

Брат
03-09-2013, 08:10
І все ж з тих пір я боявся передач, особливо bmw

Nitro
26-09-2013, 17:18

Як я розумію вас. На мій Фокус, щоб зробити резервну копію в BDM зламався блок управління.(відсутність відкриття форсунки на циліндр 3). Це була одіссея, до того, як я обрізається ебу маршруту, і потім я повинен був чекати протягом кількох місяців, щоб знайти іншу. Цей трюк я ? коштувала 1000 євро!!!

Emanu88
15-10-2013, 02:49
трапилося мені заблокувати edc15 для вина півник super clone і що добре ? а він навіть не мій, але мені його принесли невдалий досвід з тих пір я дізнався, я купив mpps v5 box і з тих пір я читав і написання різних блоків управління також edc16c39, і ніколи ніяких проблем, і, у всякому разі, bdm нас хоче, щоб ви в розмірі...

faberecu
15-10-2013, 08:28
На даний момент жодна жертва в запису) тільки з bdm? Sid 803 Volvo повертати роз'єм bdm , приїхала з Іспанії на 7 днів-230 євро ..Pufhh
авто на заміну за 7 днів і вибачення... потім закінчив defap , карту та інші речі , Всі OKKKKKKKKKK

sportknight
15-10-2013, 09:36

pabloescobar
15-10-2013, 14:49
Коли в цій роботі у мене заблоковані деякі довелося на мої помилки з файлами або що в той час як kess la писав проблеми або інший ви після розриву зв'язку? у kess, ти ніколи не був у ***** насправді recovery робить свою роботу і відновлює його.

Привіт

jack91
10-04-2014, 17:10
І Звичайно я завжди боявся, що зависає і залишає мене ходьби

Rebound
13-04-2014, 19:21
я віддаю перевагу працювати в школі...всі ці клони для читання/запису в послідовний мвс...

jack91
24-04-2014, 22:51
і пі? надійно безпечно в школі, але ви знаєте, олено, ти послідовний іноді і надійний

darioz90
16-05-2014, 12:22
Вчора ввечері , намагаючись тільки прочитати пункт 3? серіал друзі (з системою gpl серії), і kess v2 клон в кінці читання після стирання помилок ? гру в автоматичний вентилятор, і машина не хотіла більше... відстебнув і повісив трубку, акумулятор машини ? матч відразу ж, таїнства віри, або у вас вже? бачив подібні речі?

everyname
27-05-2014, 00:44
Я підключений через OBD з галло-1260 на Mercedes Vito 2.2, як тільки я почав читати ? футбольний вентилятора....brividino холодно...але ? туди до упору і, особливо, Віта ? партії! Тепер у мене є трохи страху писати...? трапилося?

alex68
27-05-2014, 00:48
Я підключений через OBD з галло-1260 на Mercedes Vito 2.2, як тільки я почав читати ? футбольний вентилятора....brividino холодно...але ? туди до упору і, особливо, Віта ? партії! Тепер у мене є трохи страху писати...? трапилося?
від'єднати вентилятори якщо ви хочете написати його.

sportknight
27-05-2014, 07:52
Або атакує ракета-носій

everyname
27-05-2014, 09:31
Так так x безпека бустер я завжди додається при роботі з ECU, цього я бачив обсмажити багато контролерів для батарей, які ходили вже?!
Потім з прискорювачем напали, не ? потрібно зняти вентилятори ? правильно?

sportknight
27-05-2014, 10:08
я ще не відділяється, але якщо тяги ? звичайно,краще, staccala безпосередньо від роз'єму, що ви повинні легко побачити

everyname
27-05-2014, 12:51
я ще не відділяється, але якщо тяги ? звичайно,краще, staccala безпосередньо від роз'єму, що ви повинні легко побачити

Ок, ідеально. Та тому, що останнє, що я читав (але на цей вентилятор, не ? матч") зайняв 45 хвилин з MPPS і pi? 1 година з Півень, не думаю, що акумулятор буде стояти cos? довго.
Я натрапив на випадки, в яких читання займає cos? так багато часу?

blackwolf76
27-05-2014, 23:58
Вентилятор на mercedes edc15, як читання і запис, в той час як на edc 16, тільки в запису. На деяких ? важко від'єднати роз'єм вентилятора, так що ви спочатку зніміть запобіжник N1 в fusibiliera в капот.

everyname
28-05-2014, 19:53
Вентилятор на mercedes edc15, як читання і запис, в той час як на edc 16, тільки в запису. На деяких ? важко від'єднати роз'єм вентилятора, так що ви спочатку зніміть запобіжник N1 в fusibiliera в капот.

Ок, чудово, дякую за пораду, зняття cos? я пі? тихий.

Melo81
Привіт, хлопці, я прочитав всі обговорення, і я можу добре зрозуміти, cpe травма може пройти під час програмування до тих пір, поки це не закінчиться...
З моїм півнем від 10€ у мене вже заплановано два автомобілі, один в ЕБУ M1.5.5 з 156 Twin Spark, з купою дротів, щоб дати 12В на пін-код 10, і ще був момент 1,3 mjet, до якої я тільки зробив, щоб прочитати файл.
Оскільки мене цікавить програмування на M. 1.5.5, що шанси є, щоб заблокувати це ЕКЮ, які вже дратує і недоторканна? Чи траплялося так заблокувати? Може бути, ці ECU, більше старі, менш чутливі з існуючих?
Дякую

Melo81
Нічого нового?