КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Я памыляюся, ці што-то?

dangy
30-04-2015, 09:00
Усім прывітанне
я пішу гэтую тэму, каб спытаць савета або даведацца, калі нават у вас ? gi? здарылася што-то падобнае.
Такім чынам, я Монстар 2004 года, з арыгінальным блокам кіравання Marelli IAW5AMHW010, да якіх час ад часу я падключыць праз VAGCOM і JPDiag / IAWDiag, каб праверыць на наяўнасць памылак, праверыць, што ўсе ок, скінуць TPS...
У мяне была магчымасць купіць па смачнай цане блок кіравання Ducati Performance Marelli IAW59MHW010 з адзіны "недахоп" тое, што было ўжо? закадаваны папярэдні матацыкл, на якім ен быў усталяваны. Я сказаў, ну ад prendiamola жа час, c'? затым спосаб для scodificarla.
Затым я купіў кабель MPPS v13.02 clone (белы празрысты), з якім я чытаў маю прыгожую карту Ducati Performance 256 MB, карта, я тады ў ежу Immo Універсальны Decoding так riverginare ў иммо.
Hex-рэдактарам, я магу праверыць, што ВМС на самай справе было што-то змяніць у карце, так? усе нагрузкі, я MPPS і збіраюся адштабнаваць эбу Ducati Performance непасрэдна на матацыкл. Не пералік кантрольнай сумы, чаму?, не маючы змяніў нічога на карту рухавік, не павінна быць неабходнасці.
І тут пачынаюцца праблемы: MPPS піша без памылак карту ў 1 хвіліну і 15 секунд ці каля таго, і ў канцы кажа, што пісаць ? прайшла паспяхова, я паварочваю ключ, але нічога, иммо актываваны і матацыкл не заводзіцца. Паспрабуйце яшчэ раз адштабнаваць, нічога. Я стараюся з ВМС, у адрозненне ад? у revirgin, адключыць иммо цалкам і ў riflashare, яшчэ нічога. Я таксама стараюся розныя хуткасці? запісы, MPPS піша заўседы правільна (хоць працуе заўседы тое ж час і на хуткасць? розныя), але иммо застаецца актыўным, і матацыкл не заводзіцца.
У гэты момант я раблю праверку: пасля таго, як мільганула ў чарговы раз блок кіравання DP, я стараюся, як з MPPS, што з IAWReader перачытаць эбу проста flashata і адкрываю (з дапамогай кампаратара двайковых), што карта захавана на ECU ? яшчэ той, які быў першапачаткова, калі я купіў блок кіравання, а затым усе запісы, зробленыя мной з MPPS (не памылкі, аперацыі, якія выконваюцца заўседы правільна, па меншай меры, мяркуючы праграмнага забеспячэння MPPS) гэта было, як калі б яны ніколі не былі зробленыя.

Вам ? ніколі такое адбылося?
Я памыляюся, што-то ў запісу (магчыма, ен прымае меры, а менавіта, што не ведаю) або проста ? кабель MPPS, што не працуе? У гэтым выпадку для? як ? магчыма, што MPPS, дайце мне "запіс завершана паспяхова", калі замест не піша каханага??

Прывітанне і дзякуй ўсім!

cinqueturbo
30-04-2015, 12:27
Каб прачытаць Eeprom, якая змяшчае дадзеныя, якія адносяцца да чарзе, вы павінны прачытаць яе ў Boot..
ад серыйных " чытаць толькі карту кіравання рухавіком..

dangy
02-05-2015, 00:18
Дзякуй CinqueTurbo!
Я быў перакананы, што праблема была толькі ў запісе, а не з вашага паведамлення я разумею, што ? gi? уверх па плыні ў працэсе чытання, ці не так?

? прабачце, я не разумею адну рэч. Я зусім нуб... такім чынам, вобраз ECU, што MPPS чытае мне і ратуе мяне ? 256 MB, cio? наколькі я ведаю ? проста правільны памер, які павінен мець карту Marelli 59М: мы, як ты кажаш, што карту, якую я чытаў, не ? правільны (або ? - няпоўная) чаму? чытаць непасрэдна на ровары, а не ў boot. ОК, я для? падчас маіх тэстаў, я, аднак, зменены з ВМС гэтай карцінкі чытаць cos? і затым я паспрабаваў перапісаць яго з MPPS некалькі разоў, заўседы прама на матацыкл: як ніколі пасля таго, як напісаў карту, калі я спрабую, для пацверджання, яшчэ раз прачытаць ЭБУ я выявіў, што ў рэальнасці? не ? было напісана нічога, і я лаўлю заўседы арыгінальная карта? Я б хутчэй чакаў, знаходзячыся на вашы тлумачэнні, што, аднак, не мог вырашыць праблему з иммо, так як у горы я змяніў з ВМС карта чытаецца дрэнна, але па меншай меры, што карта зменена на мяне, я павінна была знайсці, напісанае ў ECU, пасля маіх выпрабаванняў, і няма? Замест таго, нічога, пасля кожнай запісу MPPS кажа, аперацыя паспяхова завершана, але ў ECU я заўседы арыгінальная карта.

Для выпадку, акрамя чытання, а таксама запісы павінны быць зробленыя ў boot адбывацца правільна?

Я не ведаю, калі мне ўдалося растлумачыць мае сумненні...
Дзякуй і добрых выходных!

ugoboss
02-05-2015, 07:19
калі вы зробіце чытання ў boot трэба зрабіць, нават лісты, калі закон, як правіла, вас таксама піша, ва ўсякім выпадку, тых, mpps усе тб нічога не варта.

бумер
02-05-2015, 09:59
законы і напісаць у boot нагадвае кантрольную суму

dangy
06-05-2015, 21:55
*ugoboss: дзякуй ugoboss, вы маеце рацыю, я, пераканаўшы вас, я таксама ў канцы выставы гэты MPPS клон, які я купіў якасна не так шмат,,? шчыра кажучы, калі я пайшоў, каб купіць кабель, што б мне адштабнаваць мой ЭБУ, я не хацеў узяць ад 100 еўра з лішнім, каб выкарыстоўваць яго s? і не пару разоў. Што тады ? туды як ? туды і цяпер я гэта MPPS v13.02, што дае мне некаторыя драпіны****. Чытаў на форуме, перш чым купіць яго, я зразумела, што ен быў бы ў стане прачытаць і піша прама і без загрузкі, і замест таго, каб... Непасрэдна ад матацыкла можа прачытаць без праблем, але, мабыць, не ў стане напісаць гэтак жа непасрэдна на матацыкл. Cos? напэўна, давядзецца? чытаць і пісаць у boot, каб убачыць, калі я магу абыйсці гэта дзіўнае нязручнасць.

*бумер: дзякуй bimmer, але ў гэты момант спрацоўвае іншы domandone ў надзеі, што можа/можаце адказаць мне, калі ласка: я ведаю толькі, канцэптуальна, так і ў шырокім сэнсе, што значыць чытаць і пісаць у boot mode. Але на практыцы, як я магу пакласці свой (ECU Marelli IAW59MHW010 ) у boot mode?? Вы можаце зрабіць як-то з эбу, усталяваны на матацыкл, ці мне неабходна, каб мяне праводка для працы ў школе?

Прывітанне і добры вечар!

blackwolf76
06-05-2015, 23:25
Mpps 13 ? адным з інструментаў, менш надзейныя вакол... ? вельмі пі? стабільная V5, хоць і гаворым а клонаў.

Што cebntralina ў boot faretsi спакойна, нават з крана, 1260, нават калі ў цяперашні час ідзе лепш V54...

dangy
16-05-2015, 17:37
Прывітанне, хлопцы і дзякуй за вашыя адказы, прабачце за чакання, але я быў у гасцях тыдзень для працы.
Дзякуй Blackwolf, каб ваш савет, я чытаў, што MPPS v13 не было, што было лепш v12 ці хто-v5, затым, калі я купіў бухту я знайшоў толькі тое, і я сказаў, давайце ж, і мы бачым, як ідзе...
Акрамя гэтага, як можна чытаць і пісаць мой ЭБУ у рэжым загрузкі з v13? Заўседы, калі вы можаце.... Вы можаце зрабіць як-то з эбу усталяваны, ці мне неабходна, каб мяне праводка для працы ў школе?
Дзякуй і добрых выходных всем!!!!

maurof650
27-05-2015, 22:59
............*****і можна чытаць і пісаць мой ЭБУ у рэжым загрузкі з v13? Заўседы, калі вы можаце.... Вы можаце зрабіць як-то з эбу усталяваны, ці мне неабходна, каб мяне праводка для працы ў школе?................

На самай справе вы не можаце?, ні з MPPS, ні з другога.
Тое, што вы можаце зрабіць ? змяніць біт справядліва (ад 01 да 00) для адключэння immbilizer. У сувязі з гэтым, c'? некаторыя абмеркавання на форуме.

jah83
16-06-2015, 07:55
we can do boot mod on magnetti з mpps ?

dangy
18-06-2015, 00:09
Дзякуй Maurof650,