КПК

Перегляд Повної Версії : рада інструмент

racit
29-04-2015, 09:38
Всім привіт, я хочу задати наступний виклик, так як я хотів би почати avventurarmi в світі обробки електронних...***** і gi? згадав у своїй презентації, зробленої в далекому жовтні 2012, і то з причини роботи і сім'ї, я не пі? можу слідкувати за форумом, я займаюся обробки механічні будучи інж-механік, але тепер я звільнився, я хотів би inoltrarmi в цій області, вибачте, для l OT! Мені запропонували new genius включаючи модуль edc 17 дію ліцензії та оновлення до 3000 євро, але і почути деякі кажуть, що це не винятковий інструмент....у той час як багато мені говорять добре в kess v2 і magpro! тепер я не знаю, витрати на kess n? тим менш magpro? я вважаю, що в цілому ціна буде добре! На даний момент я обмежений пару кривих (через winols і ecm), що управляють і зараз я працюю в знайти анімацію математичні для роботи в табличній ї? що графічно, щоб мати певний результат у инкрементах....було б цікаво знайти керівництво winols, але я повинен взяти участь у форумі для відкриття файлу.....з нетерпінням чекаємо вашої участі і сподіваємося, що вам не нудно, щоб допомогти початківцям.

cinqueturbo
29-04-2015, 10:54
racit доброго ранку..
чим я, зізнаюся роблю це ремесло, і мій вибір, щоб скоротити витрати, я не тільки вихідний інструмент.
або купили мої інструменти план у відповідності з моїми потребами? і запити робітників,
у мене є УПА v13 FULL PACK З АДАПТЕРІВ WILLEM GQ-4X FULL PACK З АДАПТЕРИ MPPS v12 є BDM100 ПІВЕНЬ v53 ПІВЕНЬ v54 +
багато діагнози характеристики тип VAG LEXIA КЛІПИ FIAT і мульти-бренди для вирішення проблем різних nature автомобілів і потребам клієнтів..
з цим я хочу пояснити, що якщо сконцентрувати свої ресурси для інструментів орі, знайте, що вам не вистачить грошей, чому? один інструмент не може робити все,
я сподіваюся, що висловив правильно...

бумер
30-04-2015, 22:25
перехід з пара kess v2 і ktag !

racit
01-05-2015, 12:17
дякую за інформацію....тоді я починаю пошук kess v2 з Прошивкою V4.036 Остання версія програмного забезпечення V2.11, в той час як ktag клон, до кого я міг би звернутися? що стосується коні, а не якусь пораду? дякую

frantik3
02-05-2015, 23:19
знайти kess звичайний китай і правила оновити другові зробив-так і добре

бумер
03-05-2015, 09:01
якщо хочеш, я скажу, де оновлення

nmclogandci
10-05-2015, 08:25
before investing in tools you must know good what to do with them

admin
10-05-2015, 17:38
Я кажу, але, що обговорення***** ви, attenziine якщо ви досі так почнемо з пан