Прагляд Поўнай Версіі : савет інструмент
Усім прывітанне, я хачу задаць наступны выклік, так як я хацеў бы пачаць avventurarmi ў свеце апрацоўкі электронных...***** і gi? згадаў у сваей прэзентацыі, зробленай у далекім кастрычніку 2012, і тое па прычыне працы і сям'і, я не пі? магу сачыць за форумам, я займаюся апрацоўкі механічныя будучы инж-механік, але цяпер я вызваліўся, я хацеў бы inoltrarmi ў гэтай галіне, прабачце, для l OT! Мне прапанавалі new genius уключаючы модуль edc 17 дзеянне ліцэнзіі і абнаўленне да 3000 еўра, але і пачуць некаторыя кажуць, што гэта не выключны інструмент....у той час як многія мне кажуць добра ў kess v2 і magpro! цяпер я не ведаю, выдаткі на kess n? тым менш magpro? я лічу, што ў цэлым кошт будзе добра! На дадзены момант я абмежаваны спалучэнне крывых (праз winols і ecm), што кіруюць і зараз я працую ў знайсці анімацыю матэматычныя для працы ў таблічнай й? што графічна, каб мець пэўны вынік у инкрементах....было б цікава знайсці кіраўніцтва winols, але я павінен прыняць удзел у форуме для адкрыцця файла.....з нецярпеннем чакаем вашага ўдзелу і спадзяемся, што вам не сумна, каб дапамагчы пачаткоўцам.
cinqueturbo
29-04-2015, 10:54
racit добрае раніца..
чым я, прызнаюся раблю гэта рамяство, і мой выбар, каб скараціць выдаткі, я не толькі зыходны інструмент.
ці купілі мае інструменты план у адпаведнасці з маімі патрэбамі? і запыты працоўных,
у мяне есць УПА v13 FULL PACK З АДАПТАРАЎ WILLEM GQ-4X FULL PACK З АДАПТАРЫ MPPS v12 есць BDM100 ПЕВЕНЬ v53 ПЕВЕНЬ v54 +
многія дыягназы характарыстыкі тып VAG LEXIA КЛІПЫ FIAT і мульты-брэнды для вырашэння праблем розных nature аўтамабіляў і патрэбам кліентаў..
з гэтым я хачу патлумачыць, што калі сканцэнтраваць свае рэсурсы для інструментаў крычы, ведайце, што вам не хопіць грошай, чаму? адзін інструмент не можа рабіць усе,
я спадзяюся, што выказаў правільна...
пераход з пара kess v2 і ktag !
дзякуй за інфармацыю....тады я пачынаю пошук kess v2 з Прашыўкай V4.036 Апошняя версія праграмнага забеспячэння V2.11, у той час як ktag клон, да каго я мог бы звярнуцца? што тычыцца коні, а не які-небудзь савет? дзякуй
frantik3
02-05-2015, 23:19
знайсці kess звычайны кітай і правілы абнавіць аднаму зрабіў-так і добра
калі хочаш, я скажу, дзе абнаўленне
nmclogandci
10-05-2015, 08:25
before інвеставанне ў інструменты you must know good what to do with them
Я кажу, але, што абмеркаванне***** вы, attenziine калі вы па-ранейшаму так пачнем з пан