Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта A3 1.9 105л.з
technoas
27-04-2015, 14:27
прывітанне ўсім, хлопцы,
гэта ? мой першы пост, я хацеў бы, погляд на гэтую карту, што я зрабіў для a3 1.9 383-261.
я заўважыў, што ен пусты каля 1500 абаротаў, колькі вы riaccellera пасля выпуску ў праводцы акселератара.
9419
Прывітанне, у тым і арыгінальны мод, які ты выклаў, есць змены, якія я асабіста не разумею, дакладней пасля карты педаль, да пары. Не ? што вы прынялі зменены файл, і вы скапіявалі на арыгінальны файл? Гэта, як гаворыцца, змены на пару ? не існуе, і есць іншыя дзве карты-пара, якая не была змененая. Для астатніх, у кожнага свой спосаб працы. Аўтамабіль, як ідзе ў дадатак да пустым?
Іншая рэч, аўтамабіль не мае праблем з гарачы старт?? чаму? бачыў карту з б вы.
technoas
27-04-2015, 17:34
прывітанне,
дзякуй, што адзначыў гэтую праблему, я не бачыў казіно, якое было пасля карту педаль. шчыра кажучы, не магу зразумець нават, як ен можа быць паспяховым, чаму? на самай справе я не працаваў на карце, але я толькі праз дата-см тытанавы файл крокам, які я рабіў для іншай a3. У любым выпадку дзякуй вам вялікі, што паказаў, у астатнім машына едзе вельмі добра, не паліць і не ўяўляе праблем, на гарачы старт. яшчэ раз дзякуй