clag
24-04-2015, 23:33
Прывітанне. Я, нарэшце, знайшоў час, каб паспрабаваць мае карты на 147jtd 115cv маей жонкі.
Прыкладаю архіў zip, які змяшчае золата і 2 карты mod.
Я растлумачу.
Я спрабую тое, што я назваў карту базы, і машына коціць недалека.
То я Карту пашыраны і ўключэння, я не чую шуму turbo. На самай справе аўтамабіль не змог зрабіць рампы box. З'яўляецца надпіс "ціск алею ў рухавіку недастаткова".
Што пу? быць?
Але не ? скончана. Налічэння іншых карт, і, затым Карту і turbo боку, але ? як быццам абаротаў яны не даюць прадукцыйнасць; як калі вы трымаеце счапленне, палова ўніз.
Аддаю на залатых і сітуацыя паляпшаецца, але прадукцыйнасць ўсе роўна пі? нізкія перад.
Няма памылкі ў дыягназе.
Што пу? здарылася?
Аўтамабіль мае 164000 км.
Я прывез аўтамабіль з механікам.
У EGR, здаецца, на месцы.
Геаметрыя зменнай, а і не есць у трубах.
Механік праверыў значэння масы паветра і нізкія. Таксама мяняем датчык выдатку паветра значэння застаюцца роўнымі. Адлучыць раз'ем ідзе добра. Што пу? быць? Ен кажа, што ? праблема ў ECU (я думаю, што быў няправы, сказаць яму, што я быў пераназначаны).
Дзякуй, цяпер усе, хто захоча мне дапамагчы.
Прыкладаю архіў zip, які змяшчае золата і 2 карты mod.
Я растлумачу.
Я спрабую тое, што я назваў карту базы, і машына коціць недалека.
То я Карту пашыраны і ўключэння, я не чую шуму turbo. На самай справе аўтамабіль не змог зрабіць рампы box. З'яўляецца надпіс "ціск алею ў рухавіку недастаткова".
Што пу? быць?
Але не ? скончана. Налічэння іншых карт, і, затым Карту і turbo боку, але ? як быццам абаротаў яны не даюць прадукцыйнасць; як калі вы трымаеце счапленне, палова ўніз.
Аддаю на залатых і сітуацыя паляпшаецца, але прадукцыйнасць ўсе роўна пі? нізкія перад.
Няма памылкі ў дыягназе.
Што пу? здарылася?
Аўтамабіль мае 164000 км.
Я прывез аўтамабіль з механікам.
У EGR, здаецца, на месцы.
Геаметрыя зменнай, а і не есць у трубах.
Механік праверыў значэння масы паветра і нізкія. Таксама мяняем датчык выдатку паветра значэння застаюцца роўнымі. Адлучыць раз'ем ідзе добра. Што пу? быць? Ен кажа, што ? праблема ў ECU (я думаю, што быў няправы, сказаць яму, што я быў пераназначаны).
Дзякуй, цяпер усе, хто захоча мне дапамагчы.