КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема в запису на ебу Edc16c39 Альфа 159 jtdm.

Симон
24-04-2015, 13:00
У мене проблема з mpps.
Не можу записати файл в ебу відрізняється від того, що в даний час ? завантажений.
Програміст правильно читає файл в пам'ять.
В стадії написання вийде 100%, то не закриває ебу і дав мені повідомлення про помилку.
Я пробував кілька файлів, навіть оригінальні, але результат ? завжди один і той же; навіть з
так "recovery", писати не v? в кінці кінців.

Програміст ? v. 12 модель прозорого працює тб. (клон)
Я також намагався використовувати програмне забезпечення, v. 13, без досягнення результатів.

З galletto1260 (клон), я не довіряю більше. В останній раз ви ? застряг, і дав мені помилка запису до початку процесу.

Все це ? з-за проблем в блоці управління?

І' pi? місяця, що зовнішній вигляд, ціна mpps функції; робиться запит в магазин, on-line сайту.

alex68
24-04-2015, 17:13
вибачте, чому? ви просто додавши життя, прочитайте його до кінця bdm і перейти безпечно

ugoboss
24-04-2015, 19:27
спробуйте відправити файл ? о, і те, золота, що ми бачимо.

Симон
25-04-2015, 05:04
Ось, спечений дні напруженої роботи....
Додаю файл ori мого ебу Edc16c39 160-252 Альфа 159 jtdm 110kw
9411

Ось файли поточного блоку.
9413

Необхідно відзначити, що поточний файл ебу ? була зроблена з іншого ecu, не моєї машини, але завжди 160-252

Не знаю, як ви f? у bdm, не маючи досвіду і відповідних засобів, я волію, щоб уникнути рогне.

Симон
25-04-2015, 05:08
Не s? якщо мені вдалося вставити вкладення, а потім спробуйте ще раз.
159Simo ? вихідний файл блоку.
1037398252 ? файл у даний момент завантажується на блоці управління.

cinqueturbo
25-04-2015, 12:17
З інструментами, які ви згадали, і у вас можливо тільки рогне..

Симон
25-04-2015, 14:37
Безумовно,......
І на цьому відіграє моєї абсолютної недосвідченість у відношенні.
Хочете дізнатися, як зробити деякі невеликі зміни, c'?.
Якщо c'? програміст, чесний і надійний; за низькою ціною, звичайно, покупка.
Але я б не хотів витрачати стан на "грати" тільки на моїй машині.

Errecinque
25-04-2015, 18:27
Я вважаю, що це провина саме вашого mpps, чому? як правило, на edc16 групи "фіат", вона відмінно працює. Ви пробували тільки ваш автомобіль?

Симон
25-04-2015, 18:58
Привіт.
Це я пробував тільки на моїй.

Важливо ? не проблема в ecu машини.
Потім для mpps не знайшовши, заплатив багато, скажімо мені, важить мало.
Ти якийсь контакт, який продає програмістів, надійні?

ugoboss
25-04-2015, 23:29
дивно, що ви не можете писати її, ori, ви можете мати проблеми, писати те, що ви про якщо ви змінили його, але не його орієнтації, намагається побачити, якщо у вашому ебу, якщо ви відкрийте його і подивіться, якщо вони додали щось.

Симон
26-04-2015, 00:11
Привіт....
Чекав вашого відповіді....
Немає.
Мій ебу не ? ніколи не була відкрита.
Перший відображення я написав 3 років f? з galletto 1260.

Потім півень почав давати проблеми в читанні.

Щоб завантажити торік, ніж сьогодні, я tribulato не мало.
Ось у чому причина покупки mpps. - Що я надійний.
Але я був неправий.

Згідно з t? може бути проблема з апаратної машини?
Або просто mpps, що я купив ? na sola?

Я не розумію кореляції між перезапису одного і того ж файлу (попередньо я можу читати завжди, кожного разу); і не записувати інші файли.

Я шанс? спробувати інший програміст, скажімо, що я хотів би видалити фіксованою.

Або файли з ліжка півник не ладнають з іншими пристроями?

Не відволікаючись на поради інших, які хочуть втрутитися в обговорення.

ugoboss
26-04-2015, 12:11
я використовував mpps стільки часу на ці edc16c39 і у мене ніколи не було проблем, тому ми говоримо, що ваш може мати проблеми, тим, що файл ori повинен писати добре, а інші змінені, не записує їх походить від того, що деякі інструменти, закривають районі cks-різному (вони в 0) і mpps має проблеми перевірити і написати cks, моя порада ? взяти інший інструмент ( раджу k*ss) і спробувати, або якщо у когось з ваших частин, що tools допустимих відчувати себе з ним.

ps. я не розумію, чому ви чекали моєї відповіді, в будь-якому випадку, я, коли можу відповідаю і допомагаю, але я бачу, що останнім часом єс все менше і менше людей, які співпрацюють тут........

Симон
26-04-2015, 13:17
Початок re: ultimanente з-за фізичних проблем, я не міг читати стільки, обговорення, які цікавлять мене; але без шкоди для інших користувачів, допустимі для форуму, ваших робіт я вважаю їх точними і навчання.
Ось чому? мого очікування, приблизно вашої відповіді.
Кінець ot.

Дякую, що пояснив проблему.
Я все ще чекаю відповіді від Edil приблизно програміста надійно.
Але я бачив, що ? деякий час, що не підключається.

Я думаю, що я розумію пристрій, який я вам запропонував.
Не, я ніяких проблем з файлами ліжка від інших програмістів, Galletto або mpps?
Може бути ? питання мужлан, але я волію, щоб розбити кулі першим; що мати осколки розбиті, після.

cinqueturbo
26-04-2015, 15:38
Початок re: ultimanente з-за фізичних проблем, я не міг читати стільки, обговорення, які цікавлять мене; але без шкоди для інших користувачів, допустимі для форуму, ваших робіт я вважаю їх точними і навчання.
Ось чому? мого очікування, приблизно вашої відповіді.
Кінець ot.

Дякую, що пояснив проблему.
Я все ще чекаю відповіді від Edil приблизно програміста надійно.
Але я бачив, що ? деякий час, що не підключається.

Я думаю, що я розумію пристрій, який я вам запропонував.
Не, я ніяких проблем з файлами ліжка від інших програмістів, Galletto або mpps?
Може бути ? питання мужлан, але я волію, щоб розбити кулі першим; що мати осколки розбиті, після.

Просто, щоб, так сказати..
MPPS і відмінний Інструмент, а не клон, клонів, клонів, як те, ваші всі в прозорий кабель..
Потім на питання про проблеми з файлами ліжка від інших програмістів,
Якщо читати з інструментом, напишіть з таким же інструментом...
І крапка..
не існує, що ти береш файл бази даних, ліжко з Kess, і напиши ще, або навпаки..

Симон
26-04-2015, 15:58
Дякую за пояснення.
Ок, кошик, мій mpps і намагаюся купити kess.
Яка різниця, c'? з master на slave?
Я читав деякі теми, що стосуються проблем з його програмним забезпеченням.
Безпечні версії 2000 євро існує?

Що стосується файлу ліжка з іншими пристроями, оригінальна карта в моїй машині, я розглядав його з коня.
Завтра, що выст? зібрати все, щоб їх продати, avr? труднощі? це з kess?

Я поглянув навколо, щоб отримати уявлення про ціни
Ножицями варіюється від 150 до 2700 євро. Тоді я не продовжував, використовуючи його в якості особистого і без мети високооплачуваних, мені здається, занадто піти більш певних цифр.

cinqueturbo
26-04-2015, 17:21
візьми півня, v53-54, який ви всі і пі?..

Симон
26-04-2015, 17:55
Окк..
St? граючи на цій машині.
Після d? подивимося також, що.

ugoboss
26-04-2015, 18:37
? хороша ідея, читати і писати один і той же інструмент (як ви сказали), але є багато файлів, які однакові, що їх закони на інструмент, з іншого, не потрібно робити все пучок трави, скажімо, що ці речі, які приходять з досвідом, інші півень v53 або kess йдуть відмінно.

sportknight
26-04-2015, 20:28
? проблема контрольної суми,спробуйте не робити цього, розрахувати ecm titaanium але тільки програміст,може бути, але ви робите це зробити в winols

Симон
26-04-2015, 20:53
Привіт Sportknight!
Я пробував переписувати всі карти, які у мене в пам'яті на пк. Немає результату.
Я не Winols.

В іншому форумі я читав, що ви теж, у вас були проблеми на 159. У той час як в інших, все було ок.

Симон
26-04-2015, 21:03
Уго... я прочитав зараз... будучи з мобільного телефону; трохи обмежений.
Я дивлюся на це також.
Сподіваючись, що Edil, дайте відповідь мені на ї? скоро....
Дякую за допомогу і роз'яснення, які даєте мені.

ugoboss
26-04-2015, 21:30
не знаю, хто Edil, але я скажу вам, що навколо є багато китайських сайтів (від усіх їх клонів), які продають за доступними цінами, на жаль, ви не можете помістити посилання, але якщо ви шукаєте трохи з ****** перебуваєте все.

Симон
26-04-2015, 21:51
Oooppsss я мав на увазі, Exil77.
Прошу вибачення.... мене бентежить ім'я.

Errecinque
26-04-2015, 23:31
Якщо ви хочете стояти фіксує, що ваш mpps працює чи ні, я спробував би знайти ori вашої машини, ліжко з mpps від інших користувачів, і спробувати писати з вашої

ugoboss
27-04-2015, 06:58
просто, що перебуваєте файлу з одного і того ж номера hw і sw ліжко в bdm, що mpps пише спокійно все, вже зробив в десятки разів, на жаль, користувач не може завантажити файл.

Симон
29-04-2015, 22:20
Я imprestato є mpps v. 13.
Сьогодні я спробував, і результат не змінюється.
Я вирішив для galletto v. 54.

sportknight
30-04-2015, 09:02
перейти bdm,читати ваші файли і змінити те,контролює, проте, що спочатку,покладіть його в титан і подивитися, якщо ви визнаєте в драйвері,якщо ви не визнаєте, у вас же моє запитання,тільки біт мені змінює контрольну суму

Симон
30-04-2015, 12:17
Не знаю, як ви f? у bdm.
Я не обладнання....

cinqueturbo
30-04-2015, 13:29
Я imprestato є mpps v. 13.
Сьогодні я спробував, і результат не змінюється.
Я вирішив для galletto v. 54.

Azz... і скажіть мені, це MPPA v13 і всі пластикові, всі кабелі?

Симон
30-04-2015, 15:30
Ось я.
Вчора ввечері я видалив програмне забезпечення мого (вірш 13), щоб завантажити те, що дав мені разом з кабелем люб'язно imprestato.
Сьогодні після кількох спроб пішли погано, мені вдалося завантажити що-то інше в ебу.
Тільки не пам'ятаю, що.
В цей час st? читаючи файл, а потім порівняти його з Ecm.
Sar? також комічна ситуація, я визнаю це...
Як тільки я результат читання оновити обговорення.

*Cinqueturbo: ви ? всі моделі, всі тб прозорий.
Тільки, що клей на пластик роз'єму розміщення V. 13.
А я що ? ідентичні ? V. 12.

Незалежно від того, що я зараз в блок управління, досвідом роботи з цим кабелем ? була негативною.

Симон
01-05-2015, 18:35
Підкажіть обговорення:
Спроба вчора ? не вдалося.

З допомогою друга, який сьогодні вранці ? партія з Туріну, щоб прийти в мій дім, нам вдалося розблокувати ситуацію.
Завантаживши нарешті, файл-різному.

Він використовував Galletto 2.
Потім досвід mpps закінчилася.

Pi? пізно плакат? файл тільки що завантажений, щоб мати свою думку з цього питання.
Очевидно, обговорення відповідне.

Rngrazio всі, хто виступав, і мені сказали, враховуючи думки і поради.
Тепер треба тільки вирішити, що купити....

ominimicu
09-06-2015, 13:02
with MPPS, Always stay away from edc16c39/9!! always BDM those ecus

xathanatosx
вибачте, якщо я питаю тут, але.....багато хто з моїх друзів, вони мені порадили mpps V13 для моєї альфа 159, але просіяти ось і я читав, що хтось не рекомендує.....*****і коли-небудь?

badboy
Я з mpps v12 (версія тільки білий)я зробив численні записи на edc16c39, а також edc16c8 без жодних проблем, а потім перейшов півнику v2, і я трохи відкладене в mpps, але я ніколи не мав проблем з mpps на ці екю

maku1977
для curiosity , враховуючи, що я ніколи не використовував , я намагався letturae запису з mpps то з scatolotto алюмінію, на edc16c39 все ідеально ... так що я думаю, це помилка вашого тб

tranky
вибачте, якщо я питаю тут, але.....багато хто з моїх друзів, вони мені порадили mpps V13 для моєї альфа 159, але просіяти ось і я читав, що хтось не рекомендує.....*****і коли-небудь?

Ну єдине, що можна вам порадити у MPPS обмеження використання..
Наприклад, якщо вам потрібно тільки знімати і писати карти, MPPS-це ідеальний, простий і (, крім читання) швидко.
Півень прямий, дозволяє багато більше функцій і може взаємодіяти як BDM, а MPPS немає.
Я сподіваюся, вам зрозуміла різниця і чому буде "schifato" MPPS.

maku1977
насправді ... я знаю, хто я regalero' ....

maku1977
"що" .. regalero

tranky
Тримайте його, повернутися завжди корисно мати його

cinqueturbo
для curiosity , враховуючи, що я ніколи не використовував , я намагався letturae запису з mpps то з scatolotto алюмінію, на edc16c39 все ідеально ... так що я думаю, це помилка вашого тб

Та з такою кофр з алюмінію і дуже добре, я використовую ще й кілька років..
це зробили сотні автомобілів всіх марок..

cinqueturbo
Образ епохи, занадто маленька..

Errecinque
Mah....на моїх var edc16c8 і c39 зробили більше 50 писання ніколи не проблема. V13 прозорий

eismann
Проблема MPPS, мессінг вгору легко CKS, я згоден з Sportkinght....

Я пропоную зробити карту БЕЗ використання драйверів, дозволяючи інтерфейс розрахунку CKS, і, перш за все, необхідно переконатися, що заключна частина карти, так само, як і оригінал, перш ніж писати.