Перегляд Повної Версії : Проблема в запису на ебу Edc16c39 Альфа 159 jtdm.
У мене проблема з mpps.
Не можу записати файл в ебу відрізняється від того, що в даний час ? завантажений.
Програміст правильно читає файл в пам'ять.
В стадії написання вийде 100%, то не закриває ебу і дав мені повідомлення про помилку.
Я пробував кілька файлів, навіть оригінальні, але результат ? завжди один і той же; навіть з
так "recovery", писати не v? в кінці кінців.
Програміст ? v. 12 модель прозорого працює тб. (клон)
Я також намагався використовувати програмне забезпечення, v. 13, без досягнення результатів.
З galletto1260 (клон), я не довіряю більше. В останній раз ви ? застряг, і дав мені помилка запису до початку процесу.
Все це ? з-за проблем в блоці управління?
І' pi? місяця, що зовнішній вигляд, ціна mpps функції; робиться запит в магазин, on-line сайту.
вибачте, чому? ви просто додавши життя, прочитайте його до кінця bdm і перейти безпечно
спробуйте відправити файл ? о, і те, золота, що ми бачимо.
Ось, спечений дні напруженої роботи....
Додаю файл ori мого ебу Edc16c39 160-252 Альфа 159 jtdm 110kw
9411
Ось файли поточного блоку.
9413
Необхідно відзначити, що поточний файл ебу ? була зроблена з іншого ecu, не моєї машини, але завжди 160-252
Не знаю, як ви f? у bdm, не маючи досвіду і відповідних засобів, я волію, щоб уникнути рогне.
Не s? якщо мені вдалося вставити вкладення, а потім спробуйте ще раз.
159Simo ? вихідний файл блоку.
1037398252 ? файл у даний момент завантажується на блоці управління.
cinqueturbo
25-04-2015, 12:17
З інструментами, які ви згадали, і у вас можливо тільки рогне..
Безумовно,......
І на цьому відіграє моєї абсолютної недосвідченість у відношенні.
Хочете дізнатися, як зробити деякі невеликі зміни, c'?.
Якщо c'? програміст, чесний і надійний; за низькою ціною, звичайно, покупка.
Але я б не хотів витрачати стан на "грати" тільки на моїй машині.
Errecinque
25-04-2015, 18:27
Я вважаю, що це провина саме вашого mpps, чому? як правило, на edc16 групи "фіат", вона відмінно працює. Ви пробували тільки ваш автомобіль?
Привіт.
Це я пробував тільки на моїй.
Важливо ? не проблема в ecu машини.
Потім для mpps не знайшовши, заплатив багато, скажімо мені, важить мало.
Ти якийсь контакт, який продає програмістів, надійні?
дивно, що ви не можете писати її, ori, ви можете мати проблеми, писати те, що ви про якщо ви змінили його, але не його орієнтації, намагається побачити, якщо у вашому ебу, якщо ви відкрийте його і подивіться, якщо вони додали щось.
Привіт....
Чекав вашого відповіді....
Немає.
Мій ебу не ? ніколи не була відкрита.
Перший відображення я написав 3 років f? з galletto 1260.
Потім півень почав давати проблеми в читанні.
Щоб завантажити торік, ніж сьогодні, я tribulato не мало.
Ось у чому причина покупки mpps. - Що я надійний.
Але я був неправий.
Згідно з t? може бути проблема з апаратної машини?
Або просто mpps, що я купив ? na sola?
Я не розумію кореляції між перезапису одного і того ж файлу (попередньо я можу читати завжди, кожного разу); і не записувати інші файли.
Я шанс? спробувати інший програміст, скажімо, що я хотів би видалити фіксованою.
Або файли з ліжка півник не ладнають з іншими пристроями?
Не відволікаючись на поради інших, які хочуть втрутитися в обговорення.
я використовував mpps стільки часу на ці edc16c39 і у мене ніколи не було проблем, тому ми говоримо, що ваш може мати проблеми, тим, що файл ori повинен писати добре, а інші змінені, не записує їх походить від того, що деякі інструменти, закривають районі cks-різному (вони в 0) і mpps має проблеми перевірити і написати cks, моя порада ? взяти інший інструмент ( раджу k*ss) і спробувати, або якщо у когось з ваших частин, що tools допустимих відчувати себе з ним.
ps. я не розумію, чому ви чекали моєї відповіді, в будь-якому випадку, я, коли можу відповідаю і допомагаю, але я бачу, що останнім часом єс все менше і менше людей, які співпрацюють тут........
Початок re: ultimanente з-за фізичних проблем, я не міг читати стільки, обговорення, які цікавлять мене; але без шкоди для інших користувачів, допустимі для форуму, ваших робіт я вважаю їх точними і навчання.
Ось чому? мого очікування, приблизно вашої відповіді.
Кінець ot.
Дякую, що пояснив проблему.
Я все ще чекаю відповіді від Edil приблизно програміста надійно.
Але я бачив, що ? деякий час, що не підключається.
Я думаю, що я розумію пристрій, який я вам запропонував.
Не, я ніяких проблем з файлами ліжка від інших програмістів, Galletto або mpps?
Може бути ? питання мужлан, але я волію, щоб розбити кулі першим; що мати осколки розбиті, після.
cinqueturbo
26-04-2015, 15:38
Початок re: ultimanente з-за фізичних проблем, я не міг читати стільки, обговорення, які цікавлять мене; але без шкоди для інших користувачів, допустимі для форуму, ваших робіт я вважаю їх точними і навчання.
Ось чому? мого очікування, приблизно вашої відповіді.
Кінець ot.
Дякую, що пояснив проблему.
Я все ще чекаю відповіді від Edil приблизно програміста надійно.
Але я бачив, що ? деякий час, що не підключається.
Я думаю, що я розумію пристрій, який я вам запропонував.
Не, я ніяких проблем з файлами ліжка від інших програмістів, Galletto або mpps?
Може бути ? питання мужлан, але я волію, щоб розбити кулі першим; що мати осколки розбиті, після.
Просто, щоб, так сказати..
MPPS і відмінний Інструмент, а не клон, клонів, клонів, як те, ваші всі в прозорий кабель..
Потім на питання про проблеми з файлами ліжка від інших програмістів,
Якщо читати з інструментом, напишіть з таким же інструментом...
І крапка..
не існує, що ти береш файл бази даних, ліжко з Kess, і напиши ще, або навпаки..
Дякую за пояснення.
Ок, кошик, мій mpps і намагаюся купити kess.
Яка різниця, c'? з master на slave?
Я читав деякі теми, що стосуються проблем з його програмним забезпеченням.
Безпечні версії 2000 євро існує?
Що стосується файлу ліжка з іншими пристроями, оригінальна карта в моїй машині, я розглядав його з коня.
Завтра, що выст? зібрати все, щоб їх продати, avr? труднощі? це з kess?
Я поглянув навколо, щоб отримати уявлення про ціни
Ножицями варіюється від 150 до 2700 євро. Тоді я не продовжував, використовуючи його в якості особистого і без мети високооплачуваних, мені здається, занадто піти більш певних цифр.
cinqueturbo
26-04-2015, 17:21
візьми півня, v53-54, який ви всі і пі?..
Окк..
St? граючи на цій машині.
Після d? подивимося також, що.
? хороша ідея, читати і писати один і той же інструмент (як ви сказали), але є багато файлів, які однакові, що їх закони на інструмент, з іншого, не потрібно робити все пучок трави, скажімо, що ці речі, які приходять з досвідом, інші півень v53 або kess йдуть відмінно.
sportknight
26-04-2015, 20:28
? проблема контрольної суми,спробуйте не робити цього, розрахувати ecm titaanium але тільки програміст,може бути, але ви робите це зробити в winols
Привіт Sportknight!
Я пробував переписувати всі карти, які у мене в пам'яті на пк. Немає результату.
Я не Winols.
В іншому форумі я читав, що ви теж, у вас були проблеми на 159. У той час як в інших, все було ок.
Уго... я прочитав зараз... будучи з мобільного телефону; трохи обмежений.
Я дивлюся на це також.
Сподіваючись, що Edil, дайте відповідь мені на ї? скоро....
Дякую за допомогу і роз'яснення, які даєте мені.
не знаю, хто Edil, але я скажу вам, що навколо є багато китайських сайтів (від усіх їх клонів), які продають за доступними цінами, на жаль, ви не можете помістити посилання, але якщо ви шукаєте трохи з ****** перебуваєте все.
Oooppsss я мав на увазі, Exil77.
Прошу вибачення.... мене бентежить ім'я.
Errecinque
26-04-2015, 23:31
Якщо ви хочете стояти фіксує, що ваш mpps працює чи ні, я спробував би знайти ori вашої машини, ліжко з mpps від інших користувачів, і спробувати писати з вашої
просто, що перебуваєте файлу з одного і того ж номера hw і sw ліжко в bdm, що mpps пише спокійно все, вже зробив в десятки разів, на жаль, користувач не може завантажити файл.
Я imprestato є mpps v. 13.
Сьогодні я спробував, і результат не змінюється.
Я вирішив для galletto v. 54.
sportknight
30-04-2015, 09:02
перейти bdm,читати ваші файли і змінити те,контролює, проте, що спочатку,покладіть його в титан і подивитися, якщо ви визнаєте в драйвері,якщо ви не визнаєте, у вас же моє запитання,тільки біт мені змінює контрольну суму
Не знаю, як ви f? у bdm.
Я не обладнання....
cinqueturbo
30-04-2015, 13:29
Я imprestato є mpps v. 13.
Сьогодні я спробував, і результат не змінюється.
Я вирішив для galletto v. 54.
Azz... і скажіть мені, це MPPA v13 і всі пластикові, всі кабелі?
Ось я.
Вчора ввечері я видалив програмне забезпечення мого (вірш 13), щоб завантажити те, що дав мені разом з кабелем люб'язно imprestato.
Сьогодні після кількох спроб пішли погано, мені вдалося завантажити що-то інше в ебу.
Тільки не пам'ятаю, що.
В цей час st? читаючи файл, а потім порівняти його з Ecm.
Sar? також комічна ситуація, я визнаю це...
Як тільки я результат читання оновити обговорення.
*Cinqueturbo: ви ? всі моделі, всі тб прозорий.
Тільки, що клей на пластик роз'єму розміщення V. 13.
А я що ? ідентичні ? V. 12.
Незалежно від того, що я зараз в блок управління, досвідом роботи з цим кабелем ? була негативною.
Підкажіть обговорення:
Спроба вчора ? не вдалося.
З допомогою друга, який сьогодні вранці ? партія з Туріну, щоб прийти в мій дім, нам вдалося розблокувати ситуацію.
Завантаживши нарешті, файл-різному.
Він використовував Galletto 2.
Потім досвід mpps закінчилася.
Pi? пізно плакат? файл тільки що завантажений, щоб мати свою думку з цього питання.
Очевидно, обговорення відповідне.
Rngrazio всі, хто виступав, і мені сказали, враховуючи думки і поради.
Тепер треба тільки вирішити, що купити....
ominimicu
09-06-2015, 13:02
with MPPS, Always stay away from edc16c39/9!! always BDM those ecus
вибачте, якщо я питаю тут, але.....багато хто з моїх друзів, вони мені порадили mpps V13 для моєї альфа 159, але просіяти ось і я читав, що хтось не рекомендує.....*****і коли-небудь?
Я з mpps v12 (версія тільки білий)я зробив численні записи на edc16c39, а також edc16c8 без жодних проблем, а потім перейшов півнику v2, і я трохи відкладене в mpps, але я ніколи не мав проблем з mpps на ці екю
для curiosity , враховуючи, що я ніколи не використовував , я намагався letturae запису з mpps то з scatolotto алюмінію, на edc16c39 все ідеально ... так що я думаю, це помилка вашого тб
вибачте, якщо я питаю тут, але.....багато хто з моїх друзів, вони мені порадили mpps V13 для моєї альфа 159, але просіяти ось і я читав, що хтось не рекомендує.....*****і коли-небудь?
Ну єдине, що можна вам порадити у MPPS обмеження використання..
Наприклад, якщо вам потрібно тільки знімати і писати карти, MPPS-це ідеальний, простий і (, крім читання) швидко.
Півень прямий, дозволяє багато більше функцій і може взаємодіяти як BDM, а MPPS немає.
Я сподіваюся, вам зрозуміла різниця і чому буде "schifato" MPPS.
насправді ... я знаю, хто я regalero' ....
Тримайте його, повернутися завжди корисно мати його
для curiosity , враховуючи, що я ніколи не використовував , я намагався letturae запису з mpps то з scatolotto алюмінію, на edc16c39 все ідеально ... так що я думаю, це помилка вашого тб
Та з такою кофр з алюмінію і дуже добре, я використовую ще й кілька років..
це зробили сотні автомобілів всіх марок..
Образ епохи, занадто маленька..
Mah....на моїх var edc16c8 і c39 зробили більше 50 писання ніколи не проблема. V13 прозорий
Проблема MPPS, мессінг вгору легко CKS, я згоден з Sportkinght....
Я пропоную зробити карту БЕЗ використання драйверів, дозволяючи інтерфейс розрахунку CKS, і, перш за все, необхідно переконатися, що заключна частина карти, так само, як і оригінал, перш ніж писати.