Прагляд Поўнай Версіі : Праблема ў запісе на эбу Edc16c39 Альфа 159 jtdm.
У мяне праблема з mpps.
Не магу запісаць файл у эбу адрозніваецца ад таго, што ў цяперашні час ? загружаны.
Праграміст правільна чытае файл у памяць.
У стадыі напісання, атрымаецца на 100%, то не закрывае эбу і даў мне паведамленне пра памылку.
Я спрабаваў некалькі файлаў, нават арыгінальныя, але вынік ? заўседы адзін і той самы; нават з
так "recovery", пісаць не v? у рэшце рэшт.
Праграміст ? v. 12 мадэль празрыстага працуе тб. (клон)
Я таксама спрабаваў выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне, v. 13, без дасягнення вынікаў.
З galletto1260 (клон), я не давяраю больш. У апошні раз вы ? затрымаўся, і даў мне памылка запісу ў пачатку працэсу.
Усе гэта ? з-за праблем у блоку кіравання?
І' pi? месяцы, што знешні выгляд, цана mpps функцыі; робіцца запыт у краму, on-line сайта.
выбачайце, чаму? вы папросту заблытае жыцце, прачытайце яго да канца ў bdm і перайсці бяспечна
паспрабуйце адправіць файл ? аб, і тое, золата, што мы бачым.
Вось, выпечаны дня напружанай працы....
Прыкладаю файл ori майго эбу Edc16c39 160-252 Альфа 159 jtdm 110kw
9411
Вось файлы бягучага блока.
9413
Неабходна адзначыць, што бягучы файл эбу ? была зроблена з іншага ecu, не маей машыны, але заўседы 160-252
Не ведаю, як вы f? у bdm, не маючы вопыту і адпаведных сродкаў, я аддаю перавагу, каб пазбегнуць рогне.
Не s? калі мне ўдалося ўставіць ўкладанні, а затым паспрабуйце яшчэ раз.
159Simo ? зыходны файл блока.
1037398252 ? файл у дадзены момант загружаецца на блоку кіравання.
cinqueturbo
25-04-2015, 12:17
З інструментамі, якія вы згадалі, і ў вас магчыма толькі рогне..
Безумоўна,......
І на гэтым адыгрывае маей абсалютнай неспрактыкаванасці ў дачыненні да іх.
Хочаце даведацца, як зрабіць некаторыя невялікія змены, c'?.
Калі c'? праграміст, сумленны і надзейны; па нізкай цане, вядома, купля.
Але я б не хацеў марнаваць стан на "гуляць" толькі на маей машыне.
Errecinque
25-04-2015, 18:27
Я лічу, што гэта віна менавіта вашага mpps, чаму? як правіла, на edc16 групы "фіят", яна выдатна працуе. Вы спрабавалі толькі ваш аўтамабіль?
Прывітанне.
Гэта я спрабаваў толькі на маей.
Важна ? што не праблема ў ecu машыны.
Затым для mpps не знайшоўшы, заплаціў шмат, скажам мне, важыць мала.
Ты нейкі кантакт, які прадае праграмістаў, надзейныя?
дзіўна, што вы не можаце пісаць яе, ori, вы можаце мець праблемы, пісаць тое, што вы пра калі вы змянілі яго, але не яго арыентацыі, спрабуе праверыць, ці, калі ў вашым эбу, калі вы адкрыйце яго і паглядзіце, калі яны дадалі што-то.
Прывітанне....
Чакаў вашага адказу....
Няма.
Мой эбу не ? ніколі не была адкрыта.
Першы адлюстравання я напісаў 3 гадоў f? з galletto 1260.
Потым певень пачаў даваць праблемы ў чытанні.
Каб загрузіць у мінулым годзе, чым сення, я tribulato не мала.
Вось у чым прычына пакупкі mpps. - Што я надзейны.
Але я быў няправы.
У адпаведнасці з t? можа быць праблема з апаратнай машыны?
Або проста mpps, што я купіў ? na sola?
Я не разумею карэляцыі паміж перазапісу аднаго і таго ж файла (папярэдне я магу чытаць заўседы, кожны раз); і не запісваць іншыя файлы.
Я шанц? паспрабаваць іншы праграміст, скажам, што я я хацеў бы выдаліць фіксаванай.
Або файлы з ложка пеўнік не ладзяць з іншымі прыладамі?
Не адцягваючыся на парады іншых, якія хочуць ўмяшацца ў абмеркаванне.
я выкарыстаў mpps столькі часу на гэтыя edc16c39 і ў мяне ніколі не было праблем, таму мы кажам, што ваш можа мець праблемы, тым, што файл ori павінен пісаць добра, а іншыя зменены, не запісвае іх адбываецца ад таго, што некаторыя інструменты, закрываюць раене cks-рознаму (яны ў 0) і mpps мае праблемы праверыць і напісаць cks, мой савет ? узяць іншы інструмент ( раю k*ss) і паспрабаваць, або калі ў каго-небудзь з вашых частак, што tools дапушчальных адчуваць сябе з ім.
ps. я не разумею, чаму вы чакалі майго адказу, у любым выпадку, я, калі магу адказваю і дапамагаю, але я бачу, што ў апошні час ез усе менш і менш людзей, якія супрацоўнічаюць тут........
Пачатак re: ultimanente з-за фізічных праблем, я не мог чытаць столькі, абмеркавання, якія цікавяць мяне; але без шкоды для іншых карыстальнікаў, дапушчальныя для форуму, вашых працаў я лічу іх дакладнымі і навучання.
Вось чаму? майго чакання, прыкладна вашага адказу.
Канец ot.
Дзякуй, што растлумачыў праблему.
Я ўсе яшчэ чакаю адказу ад Edil прыкладна праграміста надзейна.
Але я бачыў, што ? некаторы час, што не падключаецца.
Я думаю, што я разумею прылада, якое я вам прапанаваў.
Не, я ніякіх праблем з файламі ложка ад іншых праграмістаў, Galletto або mpps?
Можа быць ? пытанне мужлан, але я аддаю перавагу, каб разбіць шары першым; што мець аскепкі разбітыя, пасля.
cinqueturbo
26-04-2015, 15:38
Пачатак re: ultimanente з-за фізічных праблем, я не мог чытаць столькі, абмеркавання, якія цікавяць мяне; але без шкоды для іншых карыстальнікаў, дапушчальныя для форуму, вашых працаў я лічу іх дакладнымі і навучання.
Вось чаму? майго чакання, прыкладна вашага адказу.
Канец ot.
Дзякуй, што растлумачыў праблему.
Я ўсе яшчэ чакаю адказу ад Edil прыкладна праграміста надзейна.
Але я бачыў, што ? некаторы час, што не падключаецца.
Я думаю, што я разумею прылада, якое я вам прапанаваў.
Не, я ніякіх праблем з файламі ложка ад іншых праграмістаў, Galletto або mpps?
Можа быць ? пытанне мужлан, але я аддаю перавагу, каб разбіць шары першым; што мець аскепкі разбітыя, пасля.
Проста, каб, так бы мовіць..
MPPS і выдатны Інструмент, але не клон, клонаў, клонаў, як тое, вашы ўсе ў празрысты кабель..
Затым на пытанне пра праблемы з файламі ложка ад іншых праграмістаў,
Калі чытаць з інструментам, напішыце з такім жа інструментам,...
І кропка..
не існуе, што ты бярэш файл з базы дадзеных, ложак з Kess, і напішы яшчэ, ці наадварот..
Дзякуй Табе за тлумачэнне.
Ок, кошык, мой mpps і імкнуся купіць kess.
Якая розніца, c'? з master на slave?
Я чытаў некаторыя тэмы, якія тычацца праблем з яго праграмным забеспячэннем.
Бяспечныя версіі 2000 еўра існуе?
Што тычыцца файла ложку з іншымі прыладамі, арыгінальная карта ў маей машыне, я разглядаў яго з каня.
Заўтра, што выст? сабраць усе, каб іх прадаць, avr? цяжкасці? гэта з kess?
Я зірнуў вакол, каб атрымаць уяўленне аб цэнах
Нажніцамі вар'іруецца ад 150 да 2700 еўра. Тады я не працягваў, выкарыстоўваючы яго ў якасці асабістага і без мэты высокааплатных, мне здаецца, занадта пайсці больш пэўных лічбаў.
cinqueturbo
26-04-2015, 17:21
вазьмі пеўня, v53-54, які вы ўсе і пі?..
Тчк..
St? гуляючы на гэтай машыне.
Пасля d? паглядзім таксама, што.
? добрая ідэя, чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент (як вы сказалі), але есць шмат файлаў, якія аднолькавыя, што іх законы ў інструмент, з другога, не трэба рабіць усе пучок травы, скажам, што гэтыя рэчы, якія прыходзяць з вопытам, астатнія певень v53 або kess ідуць выдатна.
sportknight
26-04-2015, 20:28
? праблема кантрольнай сумы,паспрабуйце не рабіць гэтага, разлічыць ecm titaanium але толькі праграміст,можа быць, але вы робіце гэта зрабіць у winols
Прывітанне Sportknight!
Я спрабаваў перапісваць усе карты, якія ў мяне ў памяці на пк. Няма выніку.
Я не Winols.
У іншым форуме я чытаў, што вы таксама, у вас былі праблемы на 159. У той час як у іншых, усе было ок.
Уга... я прачытаў цяпер... будучы з мабільнага тэлефона; трохі абмежаваны.
Я гляджу на гэта таксама.
Спадзеючыся, што Edil, адкажыце мне на й? хутка....
Дзякуй за дапамогу і тлумачэнні, якія даеце мне.
не ведаю, хто Edil, але я скажу вам, што вакол есць шмат кітайскіх сайтаў (ад усіх іх клонаў), якія прадаюць па даступным цэнах, на жаль, вы не можаце змясціць спасылку, але калі вы шукаеце трохі з ****** знаходзіцеся ўсе.
Oooppsss я меў на ўвазе, Exil77.
Прашу прабачэння.... мяне бянтэжыць імя.
Errecinque
26-04-2015, 23:31
Калі вы хочаце стаяць фіксуе, што ваш mpps працуе або няма, я паспрабаваў бы знайсці ori вашай машыны, ложак з mpps ад іншых карыстальнікаў, і паспрабаваць пісаць з вашай
проста, што знаходзіцеся файла з аднаго і таго ж нумара hw і sw ложак у bdm, што mpps піша спакойна ўсе, ужо зрабіў у дзясяткі разоў, на жаль, карыстальнік можа загрузіць файл.
Я imprestato есць mpps v. 13.
Сення я паспрабаваў, і вынік не мяняецца.
Я вырашыў для galletto v. 54.
sportknight
30-04-2015, 09:02
перайсці bdm,чытаць вашыя файлы і змяніць тое,кантралюе, аднак, што першапачаткова,пакладзеце яго ў тытан і паглядзець, калі вы прызнаеце ў драйверы,калі вы не прызнаеце, у вас жа мой пытанне,толькі біт мне змяняе кантрольную суму
Не ведаю, як вы f? у bdm.
Я не абсталяванне....
cinqueturbo
30-04-2015, 13:29
Я imprestato есць mpps v. 13.
Сення я паспрабаваў, і вынік не мяняецца.
Я вырашыў для galletto v. 54.
Azz... і скажыце мне, гэта MPPA v13 і ўсе пластыкавыя, усе кабеля?
Вось я.
Учора ўвечары я выдаліў праграмнае забеспячэнне майго (верш 13), каб загрузіць тое, што даў мне разам з кабелем ласкава imprestato.
Сення пасля некалькіх спроб пайшлі дрэнна, мне ўдалося загрузіць што-то іншае ў эбу.
Толькі не памятаю, што.
У гэты час st? чытаючы файл, а затым параўнаць яго з Ecm.
Sar? таксама камічная сітуацыя, я прызнаю гэта...
Як толькі я вынік чытання абнавіць абмеркаванне.
*Cinqueturbo: вы ? усе мадэлі, усе тб празрысты.
Толькі, што клей на пластык раздыма размяшчэння V. 13.
А я што ? ідэнтычныя ? V. 12.
Незалежна ад таго, што я цяпер у блок кіравання, вопытам працы з гэтым кабелем ? была адмоўнай.
Падкажыце абмеркавання:
Спроба ўчора ? не ўдалося.
З дапамогай сябра, які сення раніцай ? партыя з Турына, каб прыйсці ў мой дом, нам удалося разблакаваць сітуацыю.
Загрузіўшы, нарэшце, файл-рознаму.
Ен выкарыстаў Galletto 2.
Затым вопыт mpps скончылася.
Pi? позна плакат? файл толькі што загружаны, каб мець свае меркаванне па гэтым пытанні.
Відавочна, абмеркаванне адпаведнае.
Rngrazio усе, хто выступаў, і мне сказалі, улічваючы меркаванні і парады.
Цяпер трэба толькі вырашыць, што купіць....
ominimicu
09-06-2015, 13:02
з MPPS, Always stay away from edc16c39/9!! заўседы BDM those ecus
выбачайце, калі я пытаюся тут, але.....многія з маіх сяброў, яны мне параілі mpps V13 для маей alfa 159, але прасейваць вось і я чытаў, што хто-то не рэкамендуе.....*****і калі-небудзь?
Я з mpps v12 (версія толькі белы провад)я зрабіў шматлікія запісы на edc16c39, а таксама edc16c8 без ніякіх праблем, а затым перайшоў петушку v2, і я трохі адкладзены ў mpps, але я ніколі не меў праблем з mpps на гэтыя экю
для curiosity , улічваючы, што я ніколі не выкарыстоўваў , я спрабаваў letturae запісы з mpps то з scatolotto алюмінія, на edc16c39 ўсе ідэальна ... так што я думаю, гэта памылка вашага тб
выбачайце, калі я пытаюся тут, але.....многія з маіх сяброў, яны мне параілі mpps V13 для маей alfa 159, але прасейваць вось і я чытаў, што хто-то не рэкамендуе.....*****і калі-небудзь?
Ну адзінае, што можна вам параіць у MPPS абмежаванне выкарыстання..
Напрыклад, калі вам трэба толькі здымаць і пісаць карты, MPPS-гэта ідэальны, просты і (, акрамя чытання) хутка.
Певень прамой, дазваляе шмат больш функцый і можа ўзаемадзейнічаць як BDM, а MPPS няма.
Я спадзяюся, вам зразумелая розніца і чаму будзе "schifato" MPPS.
на самай справе ... я ведаю, хто я regalero' ....
Трымаеце яго, вярнуцца заўседы карысна мець яго
для curiosity , улічваючы, што я ніколі не выкарыстоўваў , я спрабаваў letturae запісы з mpps то з scatolotto алюмінія, на edc16c39 ўсе ідэальна ... так што я думаю, гэта памылка вашага тб
Тая з такой кофр з алюмінія і вельмі добра, я выкарыстоўваю яшчэ і некалькі гадоў..
гэта зрабілі сотні аўтамабіляў усіх марак..
Вобраз эпохі, занадта маленькая..
Mah....на маіх var edc16c8 і c39 зрабілі больш за 50 пісання ніколі не праблема. V13 празрысты
Праблема MPPS, месінга уверх легка CKS, я згодны з Sportkinght....
Я прапаную зрабіць карту БЕЗ выкарыстання драйвераў, дазваляючы інтэрфейс разліку CKS, і перш за ўсе вы павінны пераканацца, што заключная частка карты, гэтак жа, як і арыгінал, перш чым пісаць.