КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема ў запісе на эбу Edc16c39 Альфа 159 jtdm.

Сымон
24-04-2015, 13:00
У мяне праблема з mpps.
Не магу запісаць файл у эбу адрозніваецца ад таго, што ў цяперашні час ? загружаны.
Праграміст правільна чытае файл у памяць.
У стадыі напісання, атрымаецца на 100%, то не закрывае эбу і даў мне паведамленне пра памылку.
Я спрабаваў некалькі файлаў, нават арыгінальныя, але вынік ? заўседы адзін і той самы; нават з
так "recovery", пісаць не v? у рэшце рэшт.

Праграміст ? v. 12 мадэль празрыстага працуе тб. (клон)
Я таксама спрабаваў выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне, v. 13, без дасягнення вынікаў.

З galletto1260 (клон), я не давяраю больш. У апошні раз вы ? затрымаўся, і даў мне памылка запісу ў пачатку працэсу.

Усе гэта ? з-за праблем у блоку кіравання?

І' pi? месяцы, што знешні выгляд, цана mpps функцыі; робіцца запыт у краму, on-line сайта.

alex68
24-04-2015, 17:13
выбачайце, чаму? вы папросту заблытае жыцце, прачытайце яго да канца ў bdm і перайсці бяспечна

ugoboss
24-04-2015, 19:27
паспрабуйце адправіць файл ? аб, і тое, золата, што мы бачым.

Сымон
25-04-2015, 05:04
Вось, выпечаны дня напружанай працы....
Прыкладаю файл ori майго эбу Edc16c39 160-252 Альфа 159 jtdm 110kw
9411

Вось файлы бягучага блока.
9413

Неабходна адзначыць, што бягучы файл эбу ? была зроблена з іншага ecu, не маей машыны, але заўседы 160-252

Не ведаю, як вы f? у bdm, не маючы вопыту і адпаведных сродкаў, я аддаю перавагу, каб пазбегнуць рогне.

Сымон
25-04-2015, 05:08
Не s? калі мне ўдалося ўставіць ўкладанні, а затым паспрабуйце яшчэ раз.
159Simo ? зыходны файл блока.
1037398252 ? файл у дадзены момант загружаецца на блоку кіравання.

cinqueturbo
25-04-2015, 12:17
З інструментамі, якія вы згадалі, і ў вас магчыма толькі рогне..

Сымон
25-04-2015, 14:37
Безумоўна,......
І на гэтым адыгрывае маей абсалютнай неспрактыкаванасці ў дачыненні да іх.
Хочаце даведацца, як зрабіць некаторыя невялікія змены, c'?.
Калі c'? праграміст, сумленны і надзейны; па нізкай цане, вядома, купля.
Але я б не хацеў марнаваць стан на "гуляць" толькі на маей машыне.

Errecinque
25-04-2015, 18:27
Я лічу, што гэта віна менавіта вашага mpps, чаму? як правіла, на edc16 групы "фіят", яна выдатна працуе. Вы спрабавалі толькі ваш аўтамабіль?

Сымон
25-04-2015, 18:58
Прывітанне.
Гэта я спрабаваў толькі на маей.

Важна ? што не праблема ў ecu машыны.
Затым для mpps не знайшоўшы, заплаціў шмат, скажам мне, важыць мала.
Ты нейкі кантакт, які прадае праграмістаў, надзейныя?

ugoboss
25-04-2015, 23:29
дзіўна, што вы не можаце пісаць яе, ori, вы можаце мець праблемы, пісаць тое, што вы пра калі вы змянілі яго, але не яго арыентацыі, спрабуе праверыць, ці, калі ў вашым эбу, калі вы адкрыйце яго і паглядзіце, калі яны дадалі што-то.

Сымон
26-04-2015, 00:11
Прывітанне....
Чакаў вашага адказу....
Няма.
Мой эбу не ? ніколі не была адкрыта.
Першы адлюстравання я напісаў 3 гадоў f? з galletto 1260.

Потым певень пачаў даваць праблемы ў чытанні.

Каб загрузіць у мінулым годзе, чым сення, я tribulato не мала.
Вось у чым прычына пакупкі mpps. - Што я надзейны.
Але я быў няправы.

У адпаведнасці з t? можа быць праблема з апаратнай машыны?
Або проста mpps, што я купіў ? na sola?

Я не разумею карэляцыі паміж перазапісу аднаго і таго ж файла (папярэдне я магу чытаць заўседы, кожны раз); і не запісваць іншыя файлы.

Я шанц? паспрабаваць іншы праграміст, скажам, што я я хацеў бы выдаліць фіксаванай.

Або файлы з ложка пеўнік не ладзяць з іншымі прыладамі?

Не адцягваючыся на парады іншых, якія хочуць ўмяшацца ў абмеркаванне.

ugoboss
26-04-2015, 12:11
я выкарыстаў mpps столькі часу на гэтыя edc16c39 і ў мяне ніколі не было праблем, таму мы кажам, што ваш можа мець праблемы, тым, што файл ori павінен пісаць добра, а іншыя зменены, не запісвае іх адбываецца ад таго, што некаторыя інструменты, закрываюць раене cks-рознаму (яны ў 0) і mpps мае праблемы праверыць і напісаць cks, мой савет ? узяць іншы інструмент ( раю k*ss) і паспрабаваць, або калі ў каго-небудзь з вашых частак, што tools дапушчальных адчуваць сябе з ім.

ps. я не разумею, чаму вы чакалі майго адказу, у любым выпадку, я, калі магу адказваю і дапамагаю, але я бачу, што ў апошні час ез усе менш і менш людзей, якія супрацоўнічаюць тут........

Сымон
26-04-2015, 13:17
Пачатак re: ultimanente з-за фізічных праблем, я не мог чытаць столькі, абмеркавання, якія цікавяць мяне; але без шкоды для іншых карыстальнікаў, дапушчальныя для форуму, вашых працаў я лічу іх дакладнымі і навучання.
Вось чаму? майго чакання, прыкладна вашага адказу.
Канец ot.

Дзякуй, што растлумачыў праблему.
Я ўсе яшчэ чакаю адказу ад Edil прыкладна праграміста надзейна.
Але я бачыў, што ? некаторы час, што не падключаецца.

Я думаю, што я разумею прылада, якое я вам прапанаваў.
Не, я ніякіх праблем з файламі ложка ад іншых праграмістаў, Galletto або mpps?
Можа быць ? пытанне мужлан, але я аддаю перавагу, каб разбіць шары першым; што мець аскепкі разбітыя, пасля.

cinqueturbo
26-04-2015, 15:38
Пачатак re: ultimanente з-за фізічных праблем, я не мог чытаць столькі, абмеркавання, якія цікавяць мяне; але без шкоды для іншых карыстальнікаў, дапушчальныя для форуму, вашых працаў я лічу іх дакладнымі і навучання.
Вось чаму? майго чакання, прыкладна вашага адказу.
Канец ot.

Дзякуй, што растлумачыў праблему.
Я ўсе яшчэ чакаю адказу ад Edil прыкладна праграміста надзейна.
Але я бачыў, што ? некаторы час, што не падключаецца.

Я думаю, што я разумею прылада, якое я вам прапанаваў.
Не, я ніякіх праблем з файламі ложка ад іншых праграмістаў, Galletto або mpps?
Можа быць ? пытанне мужлан, але я аддаю перавагу, каб разбіць шары першым; што мець аскепкі разбітыя, пасля.

Проста, каб, так бы мовіць..
MPPS і выдатны Інструмент, але не клон, клонаў, клонаў, як тое, вашы ўсе ў празрысты кабель..
Затым на пытанне пра праблемы з файламі ложка ад іншых праграмістаў,
Калі чытаць з інструментам, напішыце з такім жа інструментам,...
І кропка..
не існуе, што ты бярэш файл з базы дадзеных, ложак з Kess, і напішы яшчэ, ці наадварот..

Сымон
26-04-2015, 15:58
Дзякуй Табе за тлумачэнне.
Ок, кошык, мой mpps і імкнуся купіць kess.
Якая розніца, c'? з master на slave?
Я чытаў некаторыя тэмы, якія тычацца праблем з яго праграмным забеспячэннем.
Бяспечныя версіі 2000 еўра існуе?

Што тычыцца файла ложку з іншымі прыладамі, арыгінальная карта ў маей машыне, я разглядаў яго з каня.
Заўтра, што выст? сабраць усе, каб іх прадаць, avr? цяжкасці? гэта з kess?

Я зірнуў вакол, каб атрымаць уяўленне аб цэнах
Нажніцамі вар'іруецца ад 150 да 2700 еўра. Тады я не працягваў, выкарыстоўваючы яго ў якасці асабістага і без мэты высокааплатных, мне здаецца, занадта пайсці больш пэўных лічбаў.

cinqueturbo
26-04-2015, 17:21
вазьмі пеўня, v53-54, які вы ўсе і пі?..

Сымон
26-04-2015, 17:55
Тчк..
St? гуляючы на гэтай машыне.
Пасля d? паглядзім таксама, што.

ugoboss
26-04-2015, 18:37
? добрая ідэя, чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент (як вы сказалі), але есць шмат файлаў, якія аднолькавыя, што іх законы ў інструмент, з другога, не трэба рабіць усе пучок травы, скажам, што гэтыя рэчы, якія прыходзяць з вопытам, астатнія певень v53 або kess ідуць выдатна.

sportknight
26-04-2015, 20:28
? праблема кантрольнай сумы,паспрабуйце не рабіць гэтага, разлічыць ecm titaanium але толькі праграміст,можа быць, але вы робіце гэта зрабіць у winols

Сымон
26-04-2015, 20:53
Прывітанне Sportknight!
Я спрабаваў перапісваць усе карты, якія ў мяне ў памяці на пк. Няма выніку.
Я не Winols.

У іншым форуме я чытаў, што вы таксама, у вас былі праблемы на 159. У той час як у іншых, усе было ок.

Сымон
26-04-2015, 21:03
Уга... я прачытаў цяпер... будучы з мабільнага тэлефона; трохі абмежаваны.
Я гляджу на гэта таксама.
Спадзеючыся, што Edil, адкажыце мне на й? хутка....
Дзякуй за дапамогу і тлумачэнні, якія даеце мне.

ugoboss
26-04-2015, 21:30
не ведаю, хто Edil, але я скажу вам, што вакол есць шмат кітайскіх сайтаў (ад усіх іх клонаў), якія прадаюць па даступным цэнах, на жаль, вы не можаце змясціць спасылку, але калі вы шукаеце трохі з ****** знаходзіцеся ўсе.

Сымон
26-04-2015, 21:51
Oooppsss я меў на ўвазе, Exil77.
Прашу прабачэння.... мяне бянтэжыць імя.

Errecinque
26-04-2015, 23:31
Калі вы хочаце стаяць фіксуе, што ваш mpps працуе або няма, я паспрабаваў бы знайсці ori вашай машыны, ложак з mpps ад іншых карыстальнікаў, і паспрабаваць пісаць з вашай

ugoboss
27-04-2015, 06:58
проста, што знаходзіцеся файла з аднаго і таго ж нумара hw і sw ложак у bdm, што mpps піша спакойна ўсе, ужо зрабіў у дзясяткі разоў, на жаль, карыстальнік можа загрузіць файл.

Сымон
29-04-2015, 22:20
Я imprestato есць mpps v. 13.
Сення я паспрабаваў, і вынік не мяняецца.
Я вырашыў для galletto v. 54.

sportknight
30-04-2015, 09:02
перайсці bdm,чытаць вашыя файлы і змяніць тое,кантралюе, аднак, што першапачаткова,пакладзеце яго ў тытан і паглядзець, калі вы прызнаеце ў драйверы,калі вы не прызнаеце, у вас жа мой пытанне,толькі біт мне змяняе кантрольную суму

Сымон
30-04-2015, 12:17
Не ведаю, як вы f? у bdm.
Я не абсталяванне....

cinqueturbo
30-04-2015, 13:29
Я imprestato есць mpps v. 13.
Сення я паспрабаваў, і вынік не мяняецца.
Я вырашыў для galletto v. 54.

Azz... і скажыце мне, гэта MPPA v13 і ўсе пластыкавыя, усе кабеля?

Сымон
30-04-2015, 15:30
Вось я.
Учора ўвечары я выдаліў праграмнае забеспячэнне майго (верш 13), каб загрузіць тое, што даў мне разам з кабелем ласкава imprestato.
Сення пасля некалькіх спроб пайшлі дрэнна, мне ўдалося загрузіць што-то іншае ў эбу.
Толькі не памятаю, што.
У гэты час st? чытаючы файл, а затым параўнаць яго з Ecm.
Sar? таксама камічная сітуацыя, я прызнаю гэта...
Як толькі я вынік чытання абнавіць абмеркаванне.

*Cinqueturbo: вы ? усе мадэлі, усе тб празрысты.
Толькі, што клей на пластык раздыма размяшчэння V. 13.
А я што ? ідэнтычныя ? V. 12.

Незалежна ад таго, што я цяпер у блок кіравання, вопытам працы з гэтым кабелем ? была адмоўнай.

Сымон
01-05-2015, 18:35
Падкажыце абмеркавання:
Спроба ўчора ? не ўдалося.

З дапамогай сябра, які сення раніцай ? партыя з Турына, каб прыйсці ў мой дом, нам удалося разблакаваць сітуацыю.
Загрузіўшы, нарэшце, файл-рознаму.

Ен выкарыстаў Galletto 2.
Затым вопыт mpps скончылася.

Pi? позна плакат? файл толькі што загружаны, каб мець свае меркаванне па гэтым пытанні.
Відавочна, абмеркаванне адпаведнае.

Rngrazio усе, хто выступаў, і мне сказалі, улічваючы меркаванні і парады.
Цяпер трэба толькі вырашыць, што купіць....

ominimicu
09-06-2015, 13:02
з MPPS, Always stay away from edc16c39/9!! заўседы BDM those ecus

xathanatosx
выбачайце, калі я пытаюся тут, але.....многія з маіх сяброў, яны мне параілі mpps V13 для маей alfa 159, але прасейваць вось і я чытаў, што хто-то не рэкамендуе.....*****і калі-небудзь?

badboy
Я з mpps v12 (версія толькі белы провад)я зрабіў шматлікія запісы на edc16c39, а таксама edc16c8 без ніякіх праблем, а затым перайшоў петушку v2, і я трохі адкладзены ў mpps, але я ніколі не меў праблем з mpps на гэтыя экю

maku1977
для curiosity , улічваючы, што я ніколі не выкарыстоўваў , я спрабаваў letturae запісы з mpps то з scatolotto алюмінія, на edc16c39 ўсе ідэальна ... так што я думаю, гэта памылка вашага тб

tranky
выбачайце, калі я пытаюся тут, але.....многія з маіх сяброў, яны мне параілі mpps V13 для маей alfa 159, але прасейваць вось і я чытаў, што хто-то не рэкамендуе.....*****і калі-небудзь?

Ну адзінае, што можна вам параіць у MPPS абмежаванне выкарыстання..
Напрыклад, калі вам трэба толькі здымаць і пісаць карты, MPPS-гэта ідэальны, просты і (, акрамя чытання) хутка.
Певень прамой, дазваляе шмат больш функцый і можа ўзаемадзейнічаць як BDM, а MPPS няма.
Я спадзяюся, вам зразумелая розніца і чаму будзе "schifato" MPPS.

maku1977
на самай справе ... я ведаю, хто я regalero' ....

maku1977
"што" .. regalero

tranky
Трымаеце яго, вярнуцца заўседы карысна мець яго

cinqueturbo
для curiosity , улічваючы, што я ніколі не выкарыстоўваў , я спрабаваў letturae запісы з mpps то з scatolotto алюмінія, на edc16c39 ўсе ідэальна ... так што я думаю, гэта памылка вашага тб

Тая з такой кофр з алюмінія і вельмі добра, я выкарыстоўваю яшчэ і некалькі гадоў..
гэта зрабілі сотні аўтамабіляў усіх марак..

cinqueturbo
Вобраз эпохі, занадта маленькая..

Errecinque
Mah....на маіх var edc16c8 і c39 зрабілі больш за 50 пісання ніколі не праблема. V13 празрысты

eismann
Праблема MPPS, месінга уверх легка CKS, я згодны з Sportkinght....

Я прапаную зрабіць карту БЕЗ выкарыстання драйвераў, дазваляючы інтэрфейс разліку CKS, і перш за ўсе вы павінны пераканацца, што заключная частка карты, гэтак жа, як і арыгінал, перш чым пісаць.