КПК

Перегляд Повної Версії : 2.0 tdi bkd частина погано

djang01
16-04-2015, 13:54
У мене є гольф 5 2.0 TDI двигун bkd 16v, і якщо він зупиняється вночі, до від'їзду частина 3-як ніби злегка зливний фільтр дизельного палива. Я вже? змінив прокладку, фільтр, перевірили тиск електричного насоса в баку і свічок розжарювання. Якщо парковка машини на ухилі проблема зникає, а якщо парковка в гору не виявляється і не мало. Як я можу вирішити? Машина я її взяв, і використовувати почали десь тиждень після того як я її взяв, щоб зробити дефект

cinqueturbo
16-04-2015, 14:23
Проблема пу? бути, з-за серії оринг з форсунок..
отримати повний sostituiscili 99%, а їх проблеми, нас вони вже є? минуле..

djang01
16-04-2015, 19:37
Тоді ці ущільнювальні кільця повинні відокремити штовхачі від лотка, де форсунки ловлять масла правильно? Якби cos? я б не збільшення ****llo масла довелося на дизельне паливо? І потім, як це коли-небудь робить тільки в низ? Не хотів би я помилятися, але здається, що проблема ? представлений після розподілу... також Супроводжується якийсь стук в голові протягом перших 3-4 секунд після першого включення(не ? шум штовхачів).

blackwolf76
16-04-2015, 23:08
Поставте просто зворотний клапан на пробці, що призводить дизельне паливо фільтр... ви побачите, що вирішити всього за кілька євро.

Marcuc
23-04-2015, 19:39
У майстерні я випадково 2 Audi A4 2.0 TDI одна 2005 року, інша 2007 з проблемою, що ви описали. Після різних тестів і перевірок (я замінив також ущільнювальні кільця форсунок) я помітив, що машини тонни води. В результаті я розібрав головку блоку, я зробив ректифікацію, замінили прокладку головки блоку і зібрав всі. Зробили цю роботу, машини, ігри, дуже добре, і тепер не було ніяких проблем. Однак друг, який працює в дилерській audi розповів мені, що деякі машини з двигунами 2.0 TDI мав проблеми з форсунками, і що міняли по гарантії, якщо стояли ті, Siemens... замінені форсунки bosch.... у будь-якому випадку перевіряються також тандем насос, може втрати тиску і, отже, важко, починаючи....

blackwolf76
23-04-2015, 21:57
Форсунки siemens li міняють по гарантії... але не з форсунок bosch, бенс? з siemens змінені.

clabsport
23-04-2015, 23:12
Проблема пу? бути, з-за серії оринг з форсунок..
отримати повний sostituiscili 99%, а їх проблеми, нас вони вже є? минуле..
Як правило, це ? проблема.

djang01
24-04-2015, 13:54
Тоді, тиждень тому, ввечері після дня простою, не ставив свій мотоцикл, те, що я роблю, знімаю пробку для видалення повітря на фільтр і відчуваю тягу, відкриваю фільтр, і він був повністю порожній.ремонт, я кровотеча, і сторони, погано, гарний білий дим незгорілого дизельного палива. Я купую відразу фільтр новий і поставлю зворотний клапан на подаючому трубопроводі. Зараз трохи краще, але тим не менш протягом перших 2-х секунд після paecchio що ? зупиняється, бурмоче він. Додам, що не споживає ne води і ne олія, я зробив знак на лоток і в 3000 км, не ? ніколи не опускався до міліметра. Якщо б вони були гумові прокладки, я б не інші симптоми? Тип підвищеним масла?

danny677
24-04-2015, 16:12
Симптом ? спільною для багатьох bkd і, коли це відбувається, бува , з глузду. Я на аналогічний двигун я так і не вдалося вирішити після зміни ущільнювального кільця форсунок, перевірка блоку циліндрів, додавання зворотних клапанів, заміна тандем і управління насосом подачі з ємності, у зіставленні... З самого початку, що в представництві не знали, що риба взяти і діагноз не отримував ніколи і нічого, навіть в розпал прояв дефекту.
Зрештою, я не знаю, що тим, хто робив цей автомобіль, але я вважаю, що власник не позбувся заготовки.

djang01
25-04-2015, 08:05
Оскільки проблема ? з'явилася після того, як я зробив розгортання, і в цей момент з клапанами dinnon повернення, не ? pi? проблема дизель, спробую перевірити фази, так як ці двигуни чутливі навіть на кілька градусів, де менше розрив, можливо, з-за стіни якийсь тисячної різниці. Я повинен добути кабель vag як інструмент діагностики, який я в майстерні не дозволяє мені зробити перевірку

Marcuc
25-04-2015, 21:02
Оскільки проблема ? з'явилася після того, як я зробив розгортання, і в цей момент з клапанами dinnon повернення, не ? pi? проблема дизель, спробую перевірити фази, так як ці двигуни чутливі навіть на кілька градусів, де менше розрив, можливо, з-за стіни якийсь тисячної різниці. Я повинен добути кабель vag як інструмент діагностики, який я в майстерні не дозволяє мені зробити перевірку

ремінь не ? проблема..але, якщо у вас є вільні три bulloncini 8 на шківі розподільного валу? якщо ви, то і злегка не в фазі, а частина погано.. зробіть діагностику поглибленого і якщо ви, як помилка "датчик холла" тоді ? трохи не в стадії розгортання...

Marcuc
24-05-2015, 19:50
привіт djang ви розібралися, то з машиною? я хотів би знати, як

djang01
24-05-2015, 20:07
Так, я вирішив, на виході була невелика витік дизельного палива, що на ніч я розвантаження фільтр, для безпеки я додав зворотний клапан, і я перевірив фази з vag(була в фазі 2 градусів) тепер дуже добре. Якщо вам потрібно, коли у мене є час, перемикатися? як перевірити фази від vag, які слід перевіряти кожні 70-80k км, щоб ефект розтягування ременя

gick
02-06-2015, 20:00
позбутися автомобіля не означає вирішити проблему, в будь-якому випадку перевіряємо, якщо при несправності курить, злегка білуваті позаду, то це означає, що, швидше за все, у вас trafilazioni води де-небудь, скільки км машина? всі технічне обслуговування завжди були суворо дотримані? ви зробили ще раз перевірте фази двигуна для безпеки? ці двигуна, будучи насос форсунки, але з 116 клапанів замість 8 мають коефіцієнт стиснення відрізняється більше? характеристики, але також і pi? ніжні, Bkd ? знаменитий голови crepate.

djang01
03-06-2015, 07:14
Коефіцієнт стиснення ? той же, головка блоку циліндрів ? sana, мені не потрібен великий потік води, і, як я вже? сказав проблема ? вирішена, була витік дизельного палива, і був злегка не в фазі, на 2 градуси приблизно.