КПК

Прагляд Поўнай Версіі : 2.0 tdi bkd частка дрэнна

djang01
16-04-2015, 13:54
У мяне есць гольф 5 2.0 TDI рухавік bkd 16v, і калі ен спыняецца ноччу, да ад'езду частка 3-як быццам злегку зліўны фільтр дызельнага паліва. Я ўжо? памяняў пракладку, фільтр, праверылі ціск электрычнага помпы ў баку і свечак напальвання. Калі паркоўка машыны на ухіле праблема знікае, а калі паркоўка ў гару не выяўляецца і не мала. Як я магу вырашыць? Машына я яе ўзяў, і выкарыстоўваць пачалі дзе-то тыдзень пасля таго як я яе ўзяў, каб зрабіць дэфект

cinqueturbo
16-04-2015, 14:23
Праблема пу? быць, з-за з серыі оринг з фарсунак..
атрымаць поўны sostituiscili 99%, а іх праблемы, нас яны ўжо есць? мінулае..

djang01
16-04-2015, 19:37
Тады гэтыя ўшчыльняльныя кольцы павінны аддзяліць штурхачы ад латка, дзе фарсункі ловяць алею правільна? Калі б cos? я б не павелічэнне ****llo алею прыйшлося на дызельнае паліва? І потым, як гэта калі-небудзь робіць толькі ў ніз? Не хацеў бы я памыляцца, але здаецца, што праблема ? прадстаўлены пасля размеркавання... таксама Суправаджаецца якой-то стук у галаве на працягу першых 3-4 секунд пасля першага ўключэння(не ? шум штурхачоў).

blackwolf76
16-04-2015, 23:08
Пастаўце проста зваротны клапан на корку, што прыводзіць дызельнае паліва ў фільтр... вы ўбачыце, што вырашыць ўсяго за некалькі еўра.

Marcuc
23-04-2015, 19:39
У майстэрні я выпадкова 2 Audi A4 2.0 TDI адна 2005 года, іншая 2007 з праблемай, што вы апісалі. Пасля розных тэстаў і праверак (я замяніў таксама ўшчыльняльныя кольцы фарсунак) я заўважыў, што машыны тоны вады. У выніку я разабраў галоўку блока, я зрабіў ректификацию, замянілі пракладку галоўкі блока і сабраў усе. Зрабілі гэтую працу, машыны, гульні, вельмі добра, і цяпер не было ніякіх праблем. Аднак сябар, які працуе ў дылерскай audi распавеў мне, што некаторыя машыны з рухавікамі 2.0 TDI меў праблемы з фарсункамі, і што змянялі па гарантыі, калі стаялі тыя, Siemens... замененыя фарсункі bosch.... у любым выпадку правяраюцца таксама тандэм помпа, можа страты ціску і, такім чынам, цяжка, пачынаючы....

blackwolf76
23-04-2015, 21:57
Фарсункі siemens li мяняюць па гарантыі... але не з фарсунак bosch, бенс? з siemens зменены.

clabsport
23-04-2015, 23:12
Праблема пу? быць, з-за з серыі оринг з фарсунак..
атрымаць поўны sostituiscili 99%, а іх праблемы, нас яны ўжо есць? мінулае..
Як правіла, гэта ? праблема.

djang01
24-04-2015, 13:54
Тады, тыдзень таму, увечары пасля дня прастою, не ставіў свой матацыкл, тое, што я раблю, здымаю корак для выдалення паветра на фільтр і адчуваю цягу, адкрываю фільтр, і ен быў цалкам пусты.рамонт, я крывацек, і боку, дрэнна, з прыгожы белы дым несгоревшего дызельнага паліва. Я купляю адразу фільтр новы і пастаўлю зваротны клапан на які падае трубаправодзе. Цяпер крыху лепш, але тым не менш на працягу першых 2 секунд пасля paecchio што ? спыняецца, мармыча ен. Дадам, што не спажывае ne вады і ne алей, я зрабіў знак на латок і ў 3000 км, не ? ніколі не апускаўся да міліметра. Калі б яны былі гумовыя пракладкі, я б не іншыя сімптомы? Тып павышаным алею?

danny677
24-04-2015, 16:12
Сімптом ? агульнай для многіх bkd і, калі гэта адбываецца, выпадкова , з розуму. Я на аналагічны рухавік я так і не ўдалося вырашыць пасля змены ўшчыльняльнага кольцы фарсунак, праверка блока цыліндраў, даданне зваротных клапанаў, замена тандэм і кіравання помпай падачы з емістасці, у супастаўленні... З самага пачатку, што ў прадстаўніцтве не ведалі, што рыба ўзяць і дыягназ не атрымліваў ніколі і нічога, нават у разгар праява дэфекту.
У рэшце рэшт, я не ведаю, што тым, хто рабіў гэты аўтамабіль, але я лічу, што ўладальнік не пазбавіўся ад нарыхтоўкі.

djang01
25-04-2015, 08:05
Паколькі праблема ? з'явілася пасля таго як я зрабіў разгортванне, і ў гэты момант з клапанамі dinnon вяртанне, не ? pi? праблема дызель, паспрабую праверыць фазы, так як гэтыя рухавікі адчувальныя нават на некалькі градусаў, дзе менш разрыў, магчыма, з-за сцены якой-то тысячнай розніцы. Я павінен здабыць кабель vag як інструмент дыягностыкі, які я ў майстэрні не дазваляе мне зрабіць праверку

Marcuc
25-04-2015, 21:02
Паколькі праблема ? з'явілася пасля таго як я зрабіў разгортванне, і ў гэты момант з клапанамі dinnon вяртанне, не ? pi? праблема дызель, паспрабую праверыць фазы, так як гэтыя рухавікі адчувальныя нават на некалькі градусаў, дзе менш разрыў, магчыма, з-за сцены якой-то тысячнай розніцы. Я павінен здабыць кабель vag як інструмент дыягностыкі, які я ў майстэрні не дазваляе мне зрабіць праверку

рэмень не ? праблема..але, калі ў вас есць свабодныя тры bulloncini 8 на шківе распредвала? калі вы, то і злегку не ў фазе, а частка дрэнна.. зрабіце дыягностыку паглыбленага і калі вы, як памылка "датчык хола" тады ? трохі не ў стадыі разгортвання...

Marcuc
24-05-2015, 19:50
прывітанне djang вы разабраліся, то з машынай? я хацеў бы ведаць, як

djang01
24-05-2015, 20:07
Так, я вырашыў, на выхадзе была невялікая ўцечка дызельнага паліва, што на ноч я разгрузкі фільтр, для бяспекі я дадаў зваротны клапан, і я праверыў фазы з vag(была ў фазе 2 градусаў) цяпер вельмі добра. Калі вам трэба, калі ў мяне есць час, перамыкацца? як праверыць фазы ад vag, якія варта правяраць кожныя 70-80k км, каб эфект расцяжэння рамяня

gick
02-06-2015, 20:00
пазбавіцца ад аўтамабіля не азначае вырашыць праблему, у любым выпадку, мы правяраем, калі пры няспраўнасці паліць, злегку бялесыя ззаду, то гэта азначае, што, хутчэй за ўсе, у вас trafilazioni вады дзе-небудзь, колькі км машына? усе тэхнічнае абслугоўванне заўседы былі строга выкананы? вы зрабілі яшчэ раз праверце фазы рухавіка для бяспекі? гэтыя рухавіка, будучы фарсункі, помпа, але з 116 клапанаў замест 8 маюць каэфіцыент сціску адрозніваецца больш? характарыстыкі, але таксама і pi? далікатныя, Bkd ? знакаміты галавы crepate.

djang01
03-06-2015, 07:14
Каэфіцыент сціску ? той жа, галоўка блока цыліндраў ? sana, мне не патрабуецца вялікі паток вады, і, як я ўжо? сказаў праблема ? вырашана, была ўцечка дызельнага паліва, і быў злегку не ў фазе, на 2 градусы прыкладна.