Перегляд Повної Версії : шукаю файл ori fiat punto1.3mtj70cv 2006 рік
як шукаю назва файлу ori-ліжко в послідовний
FGP 51757344
MJD 6JF.P1/HW01A/1092-P159
ПУНКТ 1.3 SDE EU4 М C_CAN
4SCSCX4AF
це і все, що йде на ecu
це і файл, який тільки що читав, перо і наніс на карту і мені потрібно файл орі.
як шукаю назва файлу ori-ліжко в послідовний
JD6JFHWO1A.1
1757344
092P159
заздалегідь спасибі
привіт michell пошти, номер ебу
привіт lunaracing, файли орі йдуть, розміщені в спеціальному розділі, і все типу як зазвичай.
привіт lunaracing я дякую йому настійно x файл ,і я прошу вибачення, я, до суспільства, якщо я встановив файл орі тут, але потім був невеликий допомогою, можливо,
якщо може адмін робить sestimera в сховище золотих вибачаюся ще
привіт lunaracing, файли орі йдуть, розміщені в спеціальному розділі, і все типу як зазвичай.
вибачте, nn, я знав це,я думав, що ви могли б поставити його також qu
привіт giarras покласти його навіть у базі даних,подивитися, якщо все гаразд і я знаю,!!!!!!!!!!!!
привіт giarras покласти його навіть у базі даних,подивитися, якщо все гаразд і я знаю,!!!!!!!!!!!!
привіт,тоді я відновив все, і я поясню,то файл буде опубліковано в розділі банк даних files орі, а потім введіть марку і модель в даному випадку-fiat punto-ти, а ти поставив на фіат, а потім створив нову тему неправильно, тому що його треба було поставити на місце, що вже як модель існує, і тепер знайти їх і потім натисніть копіювати і вставляти посилання і, відповідно, користувач, якому служив,звичайно, не згадувати, по відношенню до вас я лише мить, пояснюючи, як зробити так, щоб тримати форум в чистоті і порядку,у всякому разі, спасибі і гарне продовження.
msport спасибі за ваш завжди поруч з нами baldi молодих людей, в розгубленості,,,, :-)
msport спасибі за ваш завжди поруч з нами baldi молодих людей, в розгубленості,,,, :-)
привіт,спасибі, головне, що ви вирішили в короткі терміни,найближчим часом.
привіт,тоді я відновив все, і я поясню,то файл буде опубліковано в розділі банк даних files орі, а потім введіть марку і модель в даному випадку-fiat punto-ти, а ти поставив на фіат, а потім створив нову тему неправильно, тому що його треба було поставити на місце, що вже як модель існує, і тепер знайти їх і потім натисніть копіювати і вставляти посилання і, відповідно, користувач, якому служив,звичайно, не згадувати, по відношенню до вас я лише мить, пояснюючи, як зробити так, щоб тримати форум в чистоті і порядку,у всякому разі, спасибі і гарне продовження.
не preoquparti msport я поради, я їх купую,і завжди все дізнатися!!!!