КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Запыце меркаванні карту grande punto 1.3 90cv

ciccimatt
13-04-2015, 19:30
Добры вечар ўсім.
Мне патрэбен погляд на карту, што ў мяне на маей машыне.
Я заяўляю, што працы няма ? было зроблена мной, але з "прафесіянал", класічны адзін аднаго.
Мы прыходзім да яго, цяпер гэтую карту ? на некалькі гадоў, і тады я спытаў, проста 4 рэчы:

палепшыць рэакцыю акселератара
няма egr
няма дыму (або як мага менш)
бадзеры адтуліну linearizzando пара.

што-то ? было зроблена, г. зн. першая кропка, тое c'?, другі я дакладна ведаю, што не c'?, па-трэцяе, пасля 3000 ? труба, чацверты мала, і нічога... ніжэй 2000 ? заставалася, як правіла, пазногцяў...
выдатак паліва палепшылася, шчыра кажучы, не шмат, але ўсе роўна лепшыя...
Я не прафесіянал галіны, наадварот, і шчыра кажучы, я проста дазваляю тым, хто мае pi? мяне, я ведаю, што не ? прыгожа прыніжаць чужы працу, але, шчыра кажучы, больш? праходзіць час, і pi? яны незадаволеныя...

я ніколі не адлюстроўваецца ўсе эбу, у мяне есць вопыт працы з Смарагд аднаго, але два свету зусім розныя, таму я спрабаваў зразумець што-то.
Я спрабаваў яе ў ежу, Калі і яе, і, кантралюючы з elm і з multiecuscan у egr, фактычна, застаецца 2%, але цяпер, здаецца, вярнулася, калі не горш.... рухавік ? pachidermico....

шчыра кажучы, я нават разглядаю ваш сэрвіс map онлайн, але спачатку я хацеў бы некаторы меркаванне па гэтай нагоды.
дзякуй 1000 любому, хто мне risponedr

cinqueturbo
13-04-2015, 21:30
Гэты файл і цалкам крычы..
брэх ложак, безумоўна, паслядоўны з гала або падобныя...
золата робяць чытанне віртуальны,
у тым сэнсе, што не чытаецца з эбу, але здабываецца з базы дадзеных, унутранай прылады

ciccimatt
14-04-2015, 06:35
Вы дакладна гэты файл ? было праверана з пеўнік....
на практыцы, усталяваўшы ўнутр файла, без egr я зрабіў адноўлена арыгінальная карта? Што і раней ? страцілі?

mobilservice
14-04-2015, 08:01
Гэты файл і цалкам крычы..
брэх ложак, безумоўна, паслядоўны з гала або падобныя...
золата робяць чытанне віртуальны,
у тым сэнсе, што не чытаецца з эбу, але здабываецца з базы дадзеных, унутранай прылады

Добры дзень пяцьсот, я вялікая блытаніна цяпер. Затым з вашага заявы я раблю выснову, што чытаць ? скажаецца, будучы не ад эбу? Праўда???

ugoboss
14-04-2015, 12:35
Вы дакладна гэты файл ? было праверана з пеўнік....
на практыцы, усталяваўшы ўнутр файла, без egr я зрабіў адноўлена арыгінальная карта? Што і раней ? страцілі?

? менавіта тое, што ? поспех.

mikyrace82
14-04-2015, 14:19
аднак ад таго, што ты сказаў, файла мод, які ўвайшоў ваш аўтамабіль, безумоўна, вы не страцілі нічога...гэтыя ecu дэталі...пакладзецеся на прафесіянала, або не атрымаеце нічога.

ciccimatt
14-04-2015, 18:32
То, я думаю, sar? наступны крок... Але зараз мне цікава... Калі я спадзяюся на сэрвіс онлайн-форуму ? дастаткова, мой пеўнік? (V54, мне здаецца)

michele30
14-04-2015, 21:10
Вядома, ускладзеных на паслугі ў інтэрнэце, а затым з каня, і зрабіце запіс, памятаеце, што харчаванне акумулятара аўтамабіля, а таксама пк, так ідзі спакойна.

ciccimatt
15-04-2015, 21:00
Хутка будзем рабіць.
Levatemi адзін curiosit? для?, да гэтага часу, з кім ен працаваў тады?

ugoboss
16-04-2015, 06:58
пакуль вы перанесена з карта "прафесіянал", то файл з-крычы, што ты перапісаў.

ciccimatt
16-04-2015, 10:15
Але вы, перш чым пісаць карту, я яе чытаць з пеўнік, і выцягнуў, што...

cinqueturbo
16-04-2015, 13:05
ад памылкі аднаго чэрпае вопыт, і, паколькі тут няма дажджу..
але, перш чым зрабіць крок я чытаю studio etc etc
ты не даў нават зазірнуць да дакументацыі інструмента..
есць ўся карысная інфармацыя..
вы заўважыце, што ваш аўтамабіль кажа Пісанне/Virtual

ciccimatt
16-04-2015, 14:00
Дакументацыі? Можа быць,.... Дапусцім, што я надзейны, што я чытаў вакол... За 6 месяцаў я giravagando для форумаў і сайтаў розных... Фінч? я не знайшоў, знакаміты Раз...

ciccimatt
16-04-2015, 14:10
Калі ? прыйшоў пеўнік быў толькі КАМПАКТ-дыск ўнутры, што нават не працаваў...

cinqueturbo
16-04-2015, 14:16
Vatti, давяраць гэтак жа, раз і ты ў месца для вечарынак.

ciccimatt
16-04-2015, 22:10
Я чытаў, пасля раз у самай справе...? я павінен сказаць, што, робячы параўнанне да і пасля на самай справе змяніў біт egr і проста