Перегляд Повної Версії : 147 JTD 115CV я виключив правильно EGR?
Привіт, хто-то пу? будь ласка, перевірте, якщо я пропущу правильно egr якщо контрольна сума ? змінилося? Спасибі!
у egr ? виключено добро і біт контролю, але cks ? неправильно.
у egr ? виключено добро і біт контролю, але cks ? неправильно.
Спасибі. Ти змушуєш мене зрозуміти, як перевірити, якщо ck ? неправильно і як це виправити?
з що ви змінили файл.
З AES EGR Remover
я мав на увазі всі файли, враховуючи, що ? змінено на багатьох картах, таких як turbo ,педалі, обмежувач, в будь-якому випадку ви повинні знайти sw, який вас поправляє.
я мав на увазі всі файли, враховуючи, що ? змінено на багатьох картах, таких як turbo ,педалі, обмежувач, в будь-якому випадку ви повинні знайти sw, який вас поправляє.
Я зробив файл з ECM Titanium, а потім я перейшов в іншу програму тільки для EGR.
Але ти змушуєш мене зрозуміти, як я можу зрозуміти, що ck ? так?
Giacch? ми на карту, як вам здається?
я їх завантажувати на титанів*м і сказав мені, що ? неправильно, я також спробував з допомогою програми cks і в рівній мірі дав мені помилку, карту можна завантажити спокійно, мені не подобається, обмежувач в команді, але ті точки зору.
я їх завантажувати на титанів*м і сказав мені, що ? неправильно, я також спробував з допомогою програми cks і в рівній мірі дав мені помилку, карту можна завантажити спокійно, мені не подобається, обмежувач в команді, але ті точки зору.
Який обмежувач ви маєте на увазі? Turbo? Ти як.то б ви зробили?
обмежувач крутного моменту, але ви впевнені, що ви зробили ви цю карту?
обмежувач крутного моменту, але ви впевнені, що ви зробили ви цю карту?
S? s?. Клянусь. Тільки egr не знав, що зробити. Я вчився на форумах багато. Тільки аванси я не порушені, чому? зараз їх не знаю, торкніться.
Я зробив це, прагнучи не завантажувати занадто низькі, чому? маховик машини ? deboluccio.
що ви використовуєте інструмент для запису?
Я Kess v2. Хороший клон.
Для.карта обмеження крутного моменту, оскільки я знаю, що ? обмежувач дизель я змінив у команді, щоб не дати обмеження richiasta карти педаль.
з kessv2, хоча ? клон не у вас проблеми, це, cks вас то система йому.
з kessv2, хоча ? клон не у вас проблеми, це, cks вас то система йому.
Цю річ я читати, але мені не було ясно.