Прагляд Поўнай Версіі : 147 JTD 115CV я выключыў правільна EGR?
Прывітанне, хто-то пу? калі ласка, праверце, калі я прапушчу правільна egr і калі кантрольная сума ? змянілася? Дзякуй!
у egr ? выключана сардэчна і біт кантролю, але cks ? няправільна.
у egr ? выключана сардэчна і біт кантролю, але cks ? няправільна.
Дзякуй. Ты прымушаеш мяне зразумець, як праверыць, калі ck ? няправільна і як гэта выправіць?
з што вы змянілі файл.
З AES EGR Remover
я меў на ўвазе ўсе файлы, улічваючы, што ? зменены на многіх картах, такіх як turbo ,педалі, абмежавальнік, у любым выпадку вы павінны знайсці sw, які вас папраўляе.
я меў на ўвазе ўсе файлы, улічваючы, што ? зменены на многіх картах, такіх як turbo ,педалі, абмежавальнік, у любым выпадку вы павінны знайсці sw, які вас папраўляе.
Я зрабіў файл з ECM Titanium, а потым я перайшоў у іншую праграму толькі для EGR.
Але ты прымушаеш мяне зразумець, як я магу зразумець, што ck ? так?
Giacch? мы на карту, як вам здаецца?
я іх загружаць на тытанаў*м і сказаў мне, што ? няправільна, я таксама паспрабаваў з дапамогай праграмы cks і ў роўнай ступені даў мне памылку,, каб карту можна загрузіць спакойна, мне не падабаецца, абмежавальнік ў камандзе, але тыя пункту гледжання.
я іх загружаць на тытанаў*м і сказаў мне, што ? няправільна, я таксама паспрабаваў з дапамогай праграмы cks і ў роўнай ступені даў мне памылку,, каб карту можна загрузіць спакойна, мне не падабаецца, абмежавальнік ў камандзе, але тыя пункту гледжання.
Які абмежавальнік вы маеце на ўвазе? Turbo? Ты як.то б вы зрабілі?
абмежавальнік крутоўнага моманту, але вы ўпэўненыя, што вы зрабілі вы гэтую карту?
абмежавальнік крутоўнага моманту, але вы ўпэўненыя, што вы зрабілі вы гэтую карту?
S? s?. Клянуся. Толькі egr не ведаў, зрабіць. Я вучыўся на форумах шмат. Толькі авансы я не закрануты, чаму?, цяпер іх не ведаю, краніце.
Я зрабіў гэта, імкнучыся не загружаць занадта нізкія, чаму? махавік машыны ? deboluccio.
што вы выкарыстоўваеце інструмент для запісу?
Я Kess v2. Добры клон.
Для.карта абмежаванні крутоўнага моманту, паколькі я ведаю, што ? абмежавальнік дызель я змяніў у камандзе, каб не даць абмежаванні richiasta карты педаль.
з kessv2, хоць ? клон не ў вас праблемы, гэта, cks вас то сістэма яму.
з kessv2, хоць ? клон не ў вас праблемы, гэта, cks вас то сістэма яму.
Гэтую рэч я чытаць, але мне не было ясна.