Прагляд Поўнай Версіі : EDC16c8 карты turbo і многае іншае.
switing63
13-04-2015, 15:45
Другі карце, дзе цікава люмен ? той паштовы адрас, 0FB4A0, што я проста не магу зразумець, што менавіта. Дзякуй за любое тлумачэнне.
I am thinking the same, the boost limiter by atm pressure has little work from factory.
The other map Inverse is Драйвер Хачу.
switing63
14-04-2015, 20:57
Thank you very much цэнтрам. Cos? у выпадку, калі вы хочаце пераадолець 2400 мбар ў папярэдніх карт turbo вы павінны змяніць гэта, інакш прыехаў бы затрымаўся на гэтым ****лло, ці не так? Калі ? cos? ? не было б лепш, каб змяніць, скажам, ад 980 мбар да 1086 ў табліцы, чаму? адрознівацца, што ****llo ціску, калі мы знаходзімся вельмі на вышыні, не маглі б прывесці ў больш абаротаў турбіны і, такім чынам, пад 980 мбар заставацца акцыі?
А для чаго патрэбна Зваротная Driver wish? І звязана нейкім чынам на карту педаль? І што ўяўляюць сабой значэння, якія змяшчаюцца ў ім? Паглядзець на некаторыя моманты, 8192, чым многія іншыя карты складае 100%, але вось мне цікава, на што?
Яшчэ раз дзякуй.
? акрамя таго, неабходна змяніць SVBL.
"Inverse Драйвер хачу" ? выкарыстоўваецца для кантролю хуткасці?.
X=Nm, Y=rpm and %pedal.
8192=100%
switing63
23-04-2015, 11:58
Дзякуй Biela. У SVBL ? байт як раз на наступны табліцу, якая пачынаецца ў 0F89E8?
Я лічу, што табліцы, якія кантралююць зменнай геаметрыяй, гэтыя 5 0F6A02, 0F6C46, 0F6E8A, (што ўсе ? тры аднолькавых), 0F7112 і 0F7356, што, у сваю чаргу, з'яўляюцца ідэнтычнымі, паміж імі 2, а затым у рэальнасці? есць па 5 карт, але на практыцы 2, першая група з трох і апошніх 2, калі ? cos? мне цікава, ў якіх сітуацыях выкарыстоўваюцца першыя тры, а калі два іншых, таксама 6144 ? у памеры 75% ад 8192, але варта, аднак, разглядаць у якасці поўнага закрыцця лапатак зменнай геаметрыі, каб максімальна эфектыўна выкарыстоўваць выхлапныя газы? у той час як значэнне 2376, што ўяўляе сабой 29% - 8192 азначае, што мы знаходзімся на 29% адкрыцця агульная колькасць рэбраў, ці не c'? карэляцыя паміж гэтым значэннем і фактычнага адкрыцця?
Вялікі дзякуй за вялікую дапамогу, якую яны мне.
SVBL=F8BE8
Some VNT maps можа быць for DPF.
The higher values, the closer the лапаткі, and inversely.
switing63
21-05-2015, 09:26
Дзякуй Biela вы неацэнным крыніцай інфармацыі.
Я хацеў спытаць, калі ? правільна гэта мае думкі, cio? калі вы маюць намер зрабіць рэдагаванне soft (я маю на ўвазе на карту паведамлена, і не падмануў), скажам, надаць аб'ем? дызельнага паліва да 80mm3 (кажу вам да гэтага справа? чаму? я ўбачыў, што карта часу ўпырску ў залежнасці ад ціску ў рампы 0F4DC2 ? вылічаецца да гэтай справы, у адваротным выпадку змены зрабіць будзе на шмат больш? карты) пу? быць дастаткова змяніць драйвер wish (0E14FE), абмежавальнік крутоўнага моманту (0E8E7E), абмежавальнікі дызель (0E924C), абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы вады (0E9188) і ў залежнасці ад тэмпературы паліва (0EBF1A), усе 3 карты turbo, нават калі яны з'яўляюцца ідэнтычнымі (0F82DA-0F851E-0F8762), карта turbo ў залежнасці ад атмасфернага ціску (0F89E8) і limitaore SVBL (гэтыя дзве апошнія змены, толькі калі вы хочаце, каб перавышаць 2400 мбар). Вядома, жадаючы зрабіць працу нашмат больш? заканчэння пу? змяніць кіраванне зменнай геаметрыі і многае іншае, але тое, што цікава, цяпер ? калі гэтыя карты абсалютна неабходнымі, ці я забыўся што-то. Акрамя таго, я хацеў бы спытаць, калі ? разумна павялічыць ліміт працы ў 2550 мбар для ціску турбіны GTA1749V або ? абмежаванне празмерным.