КПК

Перегляд Повної Версії : Скопіювати з кроком

clag
09-04-2015, 11:14
Сказати, що я коли-мої файли-орі, і файл-мод, розроблений з, на автомобіль, дорівнює.
Очікується, що я не можу завантажити карту іншого автомобіля на мій (я думаю, я зрозумів, що картку, на багатьох авто ? прив'язана до номеру шасі), як скопіювати швидко збільшується, і створити новий мод-файли, ви можете завантажити на мій автомобіль? Спасибі!

egs
09-04-2015, 20:25
Потрібна програма, що ви розкрийте карту. Це ? що потрібно, після ви можете робити все, копіювати і вставити, що ви хочете, звичайно, ви повинні скопіювати тільки карти.

clag
09-04-2015, 23:11
Я Ecm. Я б навіть Winols але.я ще не намагався використовувати його

carlo abarth
10-04-2015, 00:05
і важко пояснити ...факти, звичайно, які організовують на форумі і ви зрозумієте!!!

clag
10-04-2015, 07:14
Я міг би подумати, щоб пройти курс навчання, щоб зрозуміти, як торкатися часу уприскування, але не, звичайно, для копіювання і вставки!

overbooster
11-04-2015, 19:43
з ECM завантаження файлу орі і файл mod після перейти на кнопку Огляд Кроком і зберігаєте в папку. щоб заповнити час завантаження файлу золотих нагород Зведення Кроком-Огляд-завантаження вашого файлу .IND-Застосувати-Ок. всі моди драйвер nn зберігаються, я сподіваюся, що було корисно привіт

clag
11-04-2015, 21:01
з ECM завантаження файлу орі і файл mod після перейти на кнопку Огляд Кроком і зберігаєте в папку. щоб заповнити час завантаження файлу золотих нагород Зведення Кроком-Огляд-завантаження вашого файлу .IND-Застосувати-Ок. всі моди драйвер nn зберігаються, я сподіваюся, що було корисно привіт
Ти був корисним і добрим!

Exelion1986
11-05-2015, 20:41
я правильно скопіював збільшень сьогодні серед карт однодумців, які фактично були рівні
з winols тим часом, ви зробите свій проект і cos? ви не, щоб сили, пов'язані з драйвер ecm, що, як правило, робити це варто
затверджених ти ті карти, які ви знаєте, і ви можете побачити у таблиці
однак ви можете скопіювати і вставити як значення, так і приросту у відсотках, і в дельті (залежно від того, що ви зараз читаєте), як якщо б це була таблиця excel