КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Скапіяваць з крокам

clag
09-04-2015, 11:14
Сказаць, што я калі-мае файлы-крычы, і файл-мод, распрацаваны з, на аўтамабіль, роўная.
Чакаецца, што я не магу загрузіць карту іншага аўтамабіля на мой (я думаю, я зразумеў, што карту, на многіх аўто ? прывязаная да нумара шасі), як скапіяваць хутка павялічваецца, і стварыць новы мод-файлы, вы можаце загрузіць на мой аўтамабіль? Дзякуй!

egs
09-04-2015, 20:25
Патрэбна праграма, што вы раскрыйце карту. Гэта ? што патрабуецца, пасля вы можаце рабіць усе, капіяваць і ўставіць, што вы хочаце, вядома, вы павінны скапіяваць толькі карты.

clag
09-04-2015, 23:11
Я Ecm. Я б нават Winols але.я яшчэ не спрабаваў выкарыстаць яго

carlo abarth
10-04-2015, 00:05
і цяжка растлумачыць ...факты, вядома, якія арганізуюць на форуме і вы зразумееце!!!

clag
10-04-2015, 07:14
Я мог бы падумаць, каб прайсці курс навучання, каб зразумець, як дакранацца часу ўпырску, але не, вядома, для капіявання і ўстаўкі!

overbooster
11-04-2015, 19:43
з ECM загрузкі файла на врі і файл mod пасля перайсці на кнопку Агляд Крокам і захоўваеце ў тэчку. каб запоўніць час загрузкі файла залатых узнагарод Зводка Крокам-Агляд-загрузак вашага файла .IND-Прымяніць-Ок. усе моды з драйвера nn захоўваюцца, я спадзяюся, што было карысна прывітанне

clag
11-04-2015, 21:01
з ECM загрузкі файла на врі і файл mod пасля перайсці на кнопку Агляд Крокам і захоўваеце ў тэчку. каб запоўніць час загрузкі файла залатых узнагарод Зводка Крокам-Агляд-загрузак вашага файла .IND-Прымяніць-Ок. усе моды з драйвера nn захоўваюцца, я спадзяюся, што было карысна прывітанне
Ты быў карысным і добрым!

Exelion1986
11-05-2015, 20:41
я правільна скапіяваў прырашчэння сення сярод карт аднадумцаў, якія фактычна былі роўныя
з winols тым часам, вы зробіце свой праект і cos? вы не, каб сілы, звязаныя з драйвер ecm, што, як правіла, рабіць гэта варта
зацверджаных ты тыя карты, якія вы ведаеце, і вы можаце ўбачыць у табліцы
аднак вы можаце скапіяваць і ўставіць як значэння, так і прыросту ў працэнтах, і ў дэльце (у залежнасці ад таго, што вы зараз чытаеце), як калі б гэта была табліца excel