Прагляд Поўнай Версіі : IMMO off на 59М HW010 для monster 620 Sie -02
aristonas
07-04-2015, 15:53
Прывітанне,
я таксама cerchando выдаліць ИММО з майго эбу. M620-02 з IAW59m HW010
Пасылаю файл, пасведчанне аб рэгістрацыі ад эбу з MPPS праз некалькі дзен.
Прабачце мой рускі, я вывучыў самастойна (версія DIY?....)
У мяне есць некалькі пытанняў, якія, я спадзяюся, што chiarificate:
* * * Калі я не магу запісаць зменены файл на маім 59м : і можна зрабіць пару з 59F (fiat), якая каштуе мала? (30-40 ?)
якую б мадэль эбу marelli больш адаптаваныя для гэтай працы.
Пасля гэтага, я купіў адзін mpps 13.02, а таксама mpps16 з на кабелі. І можаце прачытаць змесціва з блокаў кіравання, пры гэтым праграмнае забеспячэнне?
Я цру можа ў JPdiag на ровары, то сувязь працуе, я магу зрабіць reset TPS, бачыць звесткі, etc etc..
Цяпер я спадзяюся, што есць магчымасць? прачытаць змесціва памяці IAW59M для выдалення ИММО. (crusciotto парушаная, што не атрымалася з humidit? шведскі).
Калі хто-то выдаляе ИММО, а які лепшы спосаб замяніць crusciotto (оффтопик)? Есць KOSO? Арыгінал выкарыстаў , з другога монстар/Classic etc?
Вялікі дзякуй загадзя,
Георгій Грэцкая.
aristonas
08-04-2015, 10:32
Прывітанне,
echo файл, праверана сення з Mpps ад майго ECU.
Тое, што cercho і версіі без ИММО.
Вялікі дзякуй і Прывітанне!
Георгій Грэцкая
aristonas
09-04-2015, 18:52
І калі з'? версія DP, з immo off, было б яшчэ лепш....
Дзякуй.
aristonas
09-04-2015, 19:33
Echo у файл, адкрыты ў TunerPro.
9389
Я шукаю вобласць, дзе існуе канфігурацыі ИММО. І хто-небудзь хоча дапамагчы?
Мне сказалі, што Lambda1 і ват для ИММО , і праўда?
Таксама файл .xdf, што я выкарыстаў.
Але you can?t use an xdf from another ровар.
Addresses are different.
aristonas
14-04-2015, 18:02
Thanks for your answer, Биела
True, true
The maps though seem pretty aligned
Injection, injection, vertical, between these two (sportclassic 1000 and my little monster620, як iaw59m)
All I really need is the address/indirizio for the immo off.
And then write "" it to the file via some checksum calculation (next problem).
//Георгія, Грэцкая
Я не ведаю адрас для откл иммо.
Я таксама шукаю.
Выбачайце
maurof650
24-04-2015, 09:50
Прывітанне,
echo файл, праверана сення з Mpps ад майго ECU.
Тое, што cercho і версіі без ИММО.
Вялікі дзякуй і Прывітанне!
Георгій Грэцкая
Калі адміністратары дазваляюць мне можна адключыць иммо і прымацаваць файл карту ў immooff
aristonas
12-05-2015, 13:17
Тады было б выдатна!
Я таксама спрабую l' indirizio для каліброўкі dell speedo. Цяпер я буду 60 км, а спідометр кажа 100 км...
Вялікі Дзякуй
0x3a15a
Або
0x3d2d5
хутчэй за ўсе 0x3a15a
З павагай.
ce-казіно паведамленняў робіце што-небудзь, як сказаў маўра прымацаваць файл крычы, што вам трэба disabbilitare ў иммо, і калі адмін даюць дазвол табе робіць гэта і так пошта з належнай пас. ок, тады калі не-рабіце, даю вам дапамогу, я з павагай
0x3a15a
Я знайшоў, што я працягнуў.
Цяпер працуе ў Immo off.
З павагай.
Прывітанне ўсім,
я пачатковец на форуме, мяне завуць Альберт і я S4R.
экю-гэта 59М hw010. я хацеў бы зрабіць immo off, але адрас, што кажа aristonas 00 у маім выпадку. Як я магу зрабіць? я павінен паставіць FF (значэнне clear для здачы ў арэнду)? я магу паспрабаваць postravi мой файл (я не ведаю, калі я магу гэта зрабіць)? У вас есць якія-небудзь прапановы?
З павагай
Прывітанне альберта
Адправіць мне свой файл, калі ласка, і ўбачу, што там і
Gs*ariston.nu
Giorgiogreco.
Прывітанне альберта
Gs*ariston.nu
Giorgiogreco.
Прывітанне альберта
Gs at ariston.nu
Giorgiogreco.
Адпраўлена прама зараз...дзякуй
для monster 620 адрасе, паказанаму вышэй, з'яўляецца правільным. байт ад 01 выпраўленая ў 00 immo off!!! праверана сення і funzionana.
я спрабаваў на 916, на гэты адрас не існуе 01 але іншае значэнне... я вырашыў, але адрас 916 адрозніваецца
вы можаце даведацца яго месцазнаходжанне?? не Я ўжо ў шляху! ніколі не можа быць карысна, але больш, чым іншы, каб паспрабаваць зразумець, як знайсці яго.
Усім прывітанне .. цікавая тэма і крыху дзіўна !! што я бачыла, як правіла, iaw59f scodifica яны ад eprom ўнутранай, а не з файла карту або flasch .. у гэтым выпадку, калі я добра зразумеў, а не проста паставіць біт у 00 з файла flasch для immo off !! вы маеце прав значыць, зрабіць гэта з iaw59f decode ', як гэта робіць scodifica ?
ок, магчыма, я зразумеў гэта 59M і не 59f !! можа, 59M розныя, і ў гэтым выпадку вы можаце зрабіць з файла flasch !!!
не, я асабіста не спрабаваў, але зроблена гэта ў 620 я таксама знайшоў, што з 900 monster. ён крыху зрушыўся, але, гледзячы на файл знаходзіцца адразу.trano, што мне гэта ўдалося, бачылі маё дрэннае веданне, але гэта працуе!!