КПК

Перегляд Повної Версії : Вітаю всіх, Крістіан

кріс
03-10-2012, 23:07
Добрий вечір всім учасникам форуму.
Я виявив, чисто випадково, роблю дослідження з обробки електронних блоків управління, і я можу сказати, що c'? дуже матеріал.
Я інженер-механік, і я хотів би, щоб хобі покращити мої знання з програмування блоків управління. Моя мета, як і всі учасники ? те, що ви досягти макс продуктивності, але я хотів би зосередитися на економії палива.
Максимум блаженства? може бути мати у своєму розпорядженні двох відображень, спорту і відпочинку, де ви можете знизити витрату палива за рахунок зниження продуктивності.

Вітаю вас.

msport (exil77grande)
04-10-2012, 08:19
привіт крістіан,і ласкаво просимо, я розумію, що ви віченца,чим займаєшся і скільки тобі років?

cicciogsr
04-10-2012, 09:39
привіт і ласкаво просимо

lumaracing
04-10-2012, 09:43
ласкаво просимо Christian в нашому форумі!!!!:cool:

кріс
04-10-2012, 11:33
привіт msport,

Ви точно були у віченці, і я працюю управління робіт на доручених лікарні, але, як будь-який хороший ing. механік, у мене завжди була пристрасть, обробки з самого дитинства, в основному на частинах двигуна, а не прямо на ебу.
Тепер, дізнавшись, відмінний форум, мені б хотілося випробувати щось в управлінні/зміна параметрів ебу,не так багато для max потужність, але як для оптимізації споживання, враховуючи їх час.
Як машина у мене grande punto 1.9 - 120cv, що не споживає мало.
У Форумі я бачив, що існують різні програми, але я думав, починаючи з ECM Titanium після знаходження в мережі, тому що мені здається, що пі? використовується і навіть те, що пі? стандартизовані.

PS, якщо c'? хтось у місті Віченца, також для зустрічі в 4 очі, щоб обговорити або побачити різні речі і я б не заперечував, враховуючи, що в єднанні сила.

З повагою і спасибі.

giarras
04-10-2012, 13:14
привіт Крістіан ласкаво просимо бажаю тобі, хороший форум.