КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Вітаю ўсіх, Крысціян

крыс
03-10-2012, 23:07
Добры вечар усім удзельнікам форуму.
Я выявіў, чыста выпадкова, раблю даследаванне па апрацоўкі электронных блокаў кіравання, і я магу сказаць, што c'? вельмі матэрыял.
Я інжынер-механік, і я хацеў бы, каб хобі палепшыць мае веды па праграмаванні блокаў кіравання. Мая мэта, як і ўсе ўдзельнікі ? тое, што вы дасягнуць макс прадукцыйнасці, але я хацеў бы засяродзіцца на эканоміі паліва.
Максімум асалоды? можа быць мець у сваім распараджэнні двух адлюстраванняў, спорту і адпачынку, дзе вы можаце знізіць расход паліва за кошт зніжэння прадукцыйнасці.

Вітаю вас.

msport (exil77grande)
04-10-2012, 08:19
прывітанне крысціян,і дабро запрашаем, я разумею, што вы вічэнца,чым займаешся і колькі табе гадоў?

cicciogsr
04-10-2012, 09:39
прывітанне і дабро запрашаем

lumaracing
04-10-2012, 09:43
сардэчна запрашаем Christian у нашым форуме!!!!:cool:

крыс
04-10-2012, 11:33
прывітанне msport,

Вы сапраўды былі ў вічэнца, і я працую кіравання работ на порученных бальніцы, але, як любы добры ing. механік, у мяне заўседы была запал, апрацоўкі з самага дзяцінства, у асноўным на частках рухавіка, а не прама на эбу.
Цяпер, даведаўшыся, выдатны форум, мне б хацелася выпрабаваць што-то ў кіраванні/змена параметраў эбу,не так шмат max магутнасць, але як для аптымізацыі спажывання, улічваючы іх час.
Як машына ў мяне grande punto 1.9 - 120cv, што не спажывае мала.
У Форуме я бачыў, што існуюць розныя праграмы, але я думаў, пачынаючы з ECM Titanium пасля знаходжання ў сеткі, таму што мне здаецца, што пі? выкарыстоўваецца і нават тое, што пі? стандартызаваны.

PS, калі c'? хто-то ў горадзе Вічэнца, таксама для сустрэчы ў 4 вочы, каб абмеркаваць ці ўбачыць розныя рэчы, і я б не пярэчыў, улічваючы, што ў яднанні сіла.

З павагай і дзякуй.

giarras
04-10-2012, 13:14
прывітанне Крысціян сардэчна запрашаем жадаю табе, добры форум.