КПК

Перегляд Повної Версії : Ебу Bosch Motronic

andrealx
02-04-2015, 16:24
Доброго ранку,я відкриваю нове обговорення, упевнений, ваша допомога;автомобіль питання ? Alfa romeo 155 1994 року,які протягом деякого часу від дефектів,типу strattonamenti,дим синій або чорний вихлопних газів,труднощі? тримати мінімум і cos? далі.Оскільки проводитися діагностика ебу в пам'яті, не має помилок, може бути таким же ебу, щоб бути "зійшла з розуму"?Вимагає заміни eprom або його перепрограмування,якщо перезаписуваний?
Останній раз випробуванні ? було зняти акумулятор, щоб зробити якийсь скидання, і автомобіль на кілька днів, не від проблем,а ? дійсно, занадто рано для оптимізму,спасибі.

cinqueturbo
02-04-2015, 17:08
пошта фото моторного відсіку.. я сумую, я пам'ятаю, як вони зроблені, 155.. ;)
метелик всмоктування і чистою?

ugoboss
02-04-2015, 19:18
якщо ? 94 повинно бути 8 клапанів, ті мали дефекти котушок і відповідних силових модулів, що стосується копіювання, щоб дим синій або чорний може бути або масло або бензин в достатку, повинні докласти хороший діагноз, а потім перевірити всі дані.

sportknight
02-04-2015, 22:28
спробуйте відрегулювати датчик витрати повітря, обертаючи колесо кілька кадрів вправо або вліво, знімаючи кришку чорний

andrealx
03-04-2015, 20:46
Я підтверджую, автомобілі ? 8 клапанів,датчик витрати повітря в совок.Для диму я думав, я теж лайно в колекторі,парів масла, в основному.Я повинен додати, що кабелі, свічки були замінені,на жаль, для? з використанням запасних частин, якість?,видно, що, передаючи вище, кабелі, кришки алюмінієві, з якою автомобіль ? і вихід ? триває вже 20 років,
кабелі випускають, роблячи тріщати автомобіль і робить його undriveable.Кришка не буде більше? поставила на місце,що не принесе проблем, так же?

djang01
04-04-2015, 15:02
Ви зробили тест компресії циліндрів? Той синій дим не мені подобається, якби це було проблемою харчування, я не думаю, що дим був би синій

clabsport
04-04-2015, 15:32
Привіт діагностики ви використовували?
Якщо після цього знову підключіть акумулятор автомобіля не від іп? не проблема.
Ми можемо ПОЧАТИ З РІШЕННЯ.

ugoboss
04-04-2015, 18:03
Привіт діагностики ви використовували?
Якщо після цього знову підключіть акумулятор автомобіля не від іп? не проблема.
Ми можемо ПОЧАТИ З РІШЕННЯ.

всі вуха :cool:

andrealx
05-04-2015, 21:05
Добрий вечір і з святом великодня!Невелике оновлення,155 не більше!!Ну що ви,я два дні, що не хочуть знати,акумулятора ? заряджений,стартер обертається,але двигун не запускається.Про тип діагностики використовується,не я не можу сказати,так як не ? було зроблено у моїй присутності;ви терр? в курсі....

djang01
06-04-2015, 17:47
Я впевнений, що ? проблема ущільнення груп. Спробуйте зняти свічку, поклади на масу і подивитися, якщо назад іскра. Але, принаймні, якийсь знак, коли ви намагаєтеся покласти на мотоциклі?

andrealx
06-04-2015, 20:53
Тоді автомобіль завтра або в найближчі дні sar? представлена механік,ми сподіваємося, компетентний і пристрасний,що я можу вирішити,сподіваюся, ще більше? що вони не тимчасові!!

danny677
07-04-2015, 15:10
Діапазони не вітають тебе в будь-який момент, максимум можуть бути прокладки натиснути його на напрямну клапана вже приготовані і stracotti.
Те, що не частина або ? проблема електричного або паливного насоса, що не пішли-й? просто тиск буде розпорошувати бензин в колектори.

andrealx
22-05-2015, 16:01
Після тривалої відсутності я знову тут, щоб повідомити;155 ? був 15 днів в руки, наприклад, електрики, які виконували такі роботи:заміна бензонасос,був р? шумно і в гору автомобіль побрели p?,як якщо б не було тиску достатньо;заміна лямбда-зонда і датчика обертів і фази.Я думаю, що останній був керівником різних відключень,ридання й курите,витрачав етап,обертаючи погано машина.
Робите з-за нас в утробі автомобіль йде добре,ми сподіваємося, триває!!

блискавка
до пробував міняти датчик витрати повітря?

gcmotor
Перевір всі точки маси джгута проводів. Якщо і є потрапляння води в салон ? якщо це так, треба зняти блок і відкрити його, тому що це може бути вода всередині, то спробуйте почистити.

Errecinque
до пробував міняти датчик витрати повітря?

Перевір всі точки маси джгута проводів. Якщо і є потрапляння води в салон ? якщо це так, треба зняти блок і відкрити його, тому що це може бути вода всередині, то спробуйте почистити.

Хлопці.......обговорення 18 місяців тому.....він сказав, що вона вирішена, і машина в порядку.....не відповідайте на марення не читати попередні повідомлення