Прагляд Поўнай Версіі : Эбу Bosch Motronic
andrealx
02-04-2015, 16:24
Добрай раніцы,я адкрываю новае абмеркаванне, упэўнены, ваша дапамога;аўтамабіль ў пытанне ? Alfa romeo 155 1994 года,якія на працягу некаторага часу ад дэфектаў,тыпу strattonamenti,дым сіні або чорны выхлапных газаў,цяжкасці? трымаць мінімум і cos? далей.Паколькі праводзіцца дыягностыка эбу ў памяці, не мае памылак, можа быць такім жа эбу, каб быць "сышла з розуму"?Патрабуе замены eprom або яго перапраграмавання,калі перазапісвальны?
Апошні раз выпрабаванні ? было зняць акумулятар, каб зрабіць які-то скід, і аўтамабіль на некалькі дзен, не ад праблем,а ? сапраўды, занадта рана для аптымізму,дзякуй.
cinqueturbo
02-04-2015, 17:08
пошта фота маторнага адсека.. я сумую, я памятаю, як яны зроблены, 155.. ;)
матылек ўсмоктвання і чыстай?
калі ? 94 павінна быць 8 клапанаў, тыя мелі дэфекты шпулек і адпаведных сілавых модуляў, што тычыцца капіявання, каб дым сіні або чорны можа быць або алей або бензін у багацці, павінны прыкласці добры дыягназ, а затым праверыць усе дадзеныя.
sportknight
02-04-2015, 22:28
паспрабуйце адрэгуляваць датчык выдатку паветра, круцячы кола некалькі кадраў направа або налева, здымаючы накрыўку чорны
andrealx
03-04-2015, 20:46
Я пацвярджаю, аўтамабілі ? 8 клапанаў,датчык выдатку паветра ў савок.Для дыму я думаў, я таксама ў дзярмо ў калектары,пароў алею, у асноўным.Я павінен дадаць, што кабелі, свечкі былі замененыя,да жаль, для? не з выкарыстаннем запасных частак, якасць?,відаць, што, перадаючы вышэй, кабелі, алюмініевыя крышкі, з якой аўтамабіль ? і выхад ? працягваецца ўжо 20 гадоў,
кабелі выпускаюць, робячы трашчаць аўтамабіль і робіць яго undriveable.Вечка не будзе больш? паставіла на месца,што не прынясе праблем, так жа?
Вы зрабілі тэст кампрэсіі цыліндраў? Той сіні дым мне не падабаецца, калі б гэта было праблемай харчавання, я не думаю, што дым быў бы сіні
clabsport
04-04-2015, 15:32
Добры дзень дыягностыкі вы выкарыстоўвалі?
Калі пасля гэтага зноў падключыце акумулятар аўтамабіля не ад іп? не праблема.
Мы можам ПАЧАЦЬ З РАШЭННЯ.
Добры дзень дыягностыкі вы выкарыстоўвалі?
Калі пасля гэтага зноў падключыце акумулятар аўтамабіля не ад іп? не праблема.
Мы можам ПАЧАЦЬ З РАШЭННЯ.
усе вушы :cool:
andrealx
05-04-2015, 21:05
Добры вечар і з святам вялікадня!Невялікае абнаўленне,155 не больш!!Ну што вы,я два дні, што не хочуць ведаць,акумулятара ? зараджаны,стартар круціцца,але рухавік не запускаецца.Пра тып дыягностыкі выкарыстоўваецца,не я не магу сказаць,так як не ? было зроблена ў маей прысутнасці;вы терр? у курсе....
Я ўпэўнены, што ? праблема ўшчыльнення груп. Паспрабуйце зняць свечку, пакладзі на масу і паглядзець, калі таму іскра. Але, па меншай меры, нейкі знак, калі вы спрабуеце пакласці ў матацыкле?
andrealx
06-04-2015, 20:53
Тады аўтамабіль заўтра ці ў бліжэйшыя дні sar? прадстаўлена механік,мы спадзяемся, кампетэнтны і гарачы,што я магу вырашыць,спадзяюся, яшчэ больш? што яны не часовыя!!
danny677
07-04-2015, 15:10
Дыяпазоны не вітаюць цябе ў любы момант, максімум могуць быць пракладкі націснуць яго на накіроўвалую клапана ўжо падрыхтаваныя і stracotti.
Тое, што не частка або ? праблема электрычнага або паліўнага помпы, што не пайшлі-й? проста ціск будзе распыляць бензін у калектары.
andrealx
22-05-2015, 16:01
Пасля доўгага адсутнасці я зноў тут, каб паведаміць;155 ? быў 15 дзен у рукі, напрыклад, электрыкі, якія выконвалі наступныя работы:замена бензапомпа,быў р? шумна і ў гару аўтамабіль папляліся p?,як калі б не было ціску досыць;замена лямбда-зонда і датчыка абаротаў і фазы.Я думаю, што апошні быў кіраўніком розных адключэнняў,рыданні і паліце,траціў этап,круцячы дрэнна машына.
Робіце з-за нас у чэраве аўтамабіль ідзе добра,мы спадзяемся, працягваецца!!
да спрабаваў мяняць датчык выдатку паветра?
Правер усе кропкі масы жгута правадоў. Калі і ёсць траплення вады ў салон ? калі гэта так, трэба зняць блок і адкрыць яго, таму што гэта можа быць вада ўнутры, то паспрабуйце пачысціць.
да спрабаваў мяняць датчык выдатку паветра?
Правер усе кропкі масы жгута правадоў. Калі і ёсць траплення вады ў салон ? калі гэта так, трэба зняць блок і адкрыць яго, таму што гэта можа быць вада ўнутры, то паспрабуйце пачысціць.
Хлопцы.......абмеркаванне 18 месяцаў таму.....ён сказаў, што яна вырашана, і машына ў парадку.....не адказвайце на трызненне не чытаць папярэднія паведамленні