КПК

Перегляд Повної Версії : постріл 500 abarth

anniver
01-04-2015, 22:01
привіт, дивлячись в карту 500 abarth 135 резюме, не можу знайти точну адресу, для пострілу, поп-корн.
Для multijet, просто moddare простий біт.

Я прошу кого-небудь з вас, якщо він так само, як біт від moddare, або необхідно втрутитися в обмежувачі обертів, щоб уникнути безліч випробувань і тестів у вакуумі.

спасибі antipo

ось файли орі

antonios25
Привіт anniver, що наміри для пострілу, pop corn

egs
Постріл в глушитель означає...

carlo abarth
ви, зв'язавши карту дизель з бензином???

antonios25
дивіться anniver, що бензин вже обмежувач, якщо надходження обмежувач на бажання, що стріляє, і ви повинні бачити поршнів, як ви потім дякують.
на abarth ви можете також включити ланч, ч,500 abarth до 6200 оборотів йде в обмежувач, то, якщо ви хочете почути постріл, сильний зробіть дренаж повністю ******однак nn бачу сенсу все це, не те, що добре для componentistiche механічні, потім все ****** робити те, що хоче

anniver
дивіться anniver, що бензин вже обмежувач, якщо надходження обмежувач на бажання, що стріляє, і ви повинні бачити поршнів, як ви потім дякують.
на abarth ви можете також включити ланч, ч,500 abarth до 6200 оборотів йде в обмежувач, то, якщо ви хочете почути постріл, сильний зробіть дренаж повністю ******однак nn бачу сенсу все це, не те, що добре для componentistiche механічні, потім все ****** робити те, що хоче

Мови, а інший вже тому 8200giri, Що n розряду ****** стріляє деякий час для ланч-контроль? Хто-небудь знає що то ще про це

fabiovts88
активувати launch control на ці ecu-це просто, якщо у вас є damos ви знайдете все, щоб активувати його

манро
повірте, що це зовсім не просто..
якщо ви просто хочете, щоб підроблені launch-це рахунок, якщо ви хочете ALS вірно, це саме там, де від простою у пострілів, і прес-turbo ви повинні змінити параметри програми, eprom ecu, що мікро повинен виконати..
не знаючи, як dissasemblare файл, знаючи, як розшифрувати, а потім переписати його, з новим інструкціям, я думаю, що недостатньо, так як всі damos світу, щоб зробити це..

fabiovts88
для підвищення тиску turbo ce біт, потрібно змінити, для launch, це не так складно, як ви описали для als, я ніколи не пробував, для als, ви маєте на увазі antilag?

манро
правда launch на справжньому автомобілі крім стабілізації обертів робить завантаження турбіни навіть при стоянці...
ви знаєте, як ви отримаєте вище, вірно?

манро
правда launch на справжньому автомобілі крім стабілізації обертів робить завантаження турбіни навіть при стоянці...
ви знаєте, як ви отримаєте вище, вірно?

fabiovts88
як згадувалося раніше, є біт від дотику для того, щоб підняти тиск турбо, що макс постає 0.2 бар не більше , я активував запуск на моєму c2 vts після декількох місяців побачили, що все, що ви spacciavano в стані активувати його, а потім зникали, не дати відповіді, для мене це було задоволення, активувати його на інший автомобіль, як 500 abarth 147 1.6 twin spark і різних edc16 і 15

манро
у me7 або med9 в основному є два типи launch.
перший називається soft launch control, і те, що більшість людей робить на me7 активізуючи або, краще, змінюючи біти nmax і vnmax крім bit turbo, що ви говорите, але це не правда, і належать авторські права launch ecu запобігає двигун від стаціонарних подолати певний поріг обертів, що вписується в біт nmax і через біт vnmax відключається, як тільки автомобіль починає рухатися, а ебу визначає швидкість з датчиків. за допомогою цієї системи не є постріли і на місці, і як ви підтвердили, ви також піднімаючи біт турбо-press turbo і на місці і лише в 0,2 бар з турбіни орі при установці турбіни більш грубою, ніж орі я гарантую, що не бачиш більше навіть не 0,1 boost.
другий спосіб, що називається hard launch control, що я думаю, те, що хоче наш друг-це правда, launch control з бочки в каналізацію rpm фіксовані, скільки ви хочете і boost висока, навіть до повної зупинки автомобіля і турбіна на велику дичину.
для цього типу launch, потрібно змінити програму, процедури в ecu дії, які я вже говорив кілька постів тому.
що ви можете робити дуже багато гарних речей, з ecu...ну що ви хочете, що вам сказати...браво.
це означає, що я повинен дізнатися нові речі від вас.

манро
щоб зрозуміти це soft launch :

манро
і це правда, launch control:

fabiovts88
Стіни те, що ви говорите, щоб мати Такий ефект. Бочки в каналізацію і відключення електрики є адреси натисніть перо, тому, якщо у вас є Кет, бо згорить відразу

fabiovts88
Потім в останньому відео включено l Анти лад, але launch включення в класичному стилі, то є кілька адрес, натисніть для різання струм antilag та ін

anniver
проблема вирішена постріл 7200 оборотів і lanch йде казка:)

carlo abarth
ви запитаєте, а потім вирішити, і не міститься нічого, щоб зрозуміти рішення...добре!!

ilmixmoto
Привіт anniver, ви можете поділитися з нами рішення, яке ви прийняли, щоб ваша проблема?
мене цікавить особливо
дякую

Чотири листа конюшини
Ви знаєте, якщо ви можете реалізувати launch control на альфа міф ? Було б цікаво спробувати на моїй.. 1.4 Tjet Bosch me 7.9