КПК

Перегляд Повної Версії : Зібрати перші інструменти (для роботи на bmw)

іскра
02-10-2012, 22:01
привіт, хлопці

вивчення без додатка не дуже далеко, і навіть не особливо весело (тобто у всіх областях, ні ?)

з цієї причини, я хотів запитати про перших передач забезпечення, щоб зробити трохи " перша практика"
і добитися того, щоб на ці посади залишалися також трасування корисно для всіх новачків, які будуть дотримуватися і які будуть виникати одні і ті ж питання

можу з'єднатися з деяких автомобілях bmw
більш легка? модель X3 E83 3.0 d 218hp (я думаю, edc16c31)

просто, щоб бути ближче, я думав, що я спробувати, тим часом, з нешкідливою діагностики

в онлайн-магазині пов'язаний з першим РСТ я знайшов інтерфейс ELM327
я припускаю, гори чіп 327 сумісний, а ? безумовно, дуже бажано, як і ціна

список транспортних засобів, керованих, на жаль, не допомагає мені в разі конкретного транспортного засобу, що вам призначити
але я також знаю, що транспортні засоби, складні мають безліч параметрів, які виходять далеко за рамки очікуваного OBD-II

що ви говорите, з цим інтерфейсом і на цій машині, ви зможете? що-то зробити ?

спасибі за будь-яку інформацію

filippin87
02-10-2012, 22:27
Для діагностики elm327 добре для bmw я рекомендую шукати версії 1.4 або вище,для того щоб відобразити або bdm, але ви повинні відкрити свій ecu або mpps.

tezzero
03-10-2012, 00:26
як програміст раджу тобі mpps ціна і хороша якість

msport (exil77grande)
03-10-2012, 08:55
Для діагностики elm327 добре для bmw я рекомендую шукати версії 1.4 або вище,для того щоб відобразити або bdm, але ви повинні відкрити свій ecu або mpps.

чесно кажучи, я для bmw я не рекомендується elm бачив, що це іграшка, але я рекомендував, як мінімум, autocom.

giarras
03-10-2012, 12:01
безумовно, autocom ? набагато краще, так? на цій машини може обробляти майже всі x щодо elm може зробити тільки модуль ecu, але потім також залежить від типу програмного забезпечення, яке буде використовувати..я на його місці я почав би купити autocom.

filippin87
03-10-2012, 13:03
Ви праві, але це залежить від використання, що має робити, і від витрат,так? c'? хороша різниця в ціні.

іскра
03-10-2012, 13:10
добре
дякую всім за інформацію, що йдуть

хороший msport мені було вже? попередив
але потім я подумав відкрити дискусію - що? що це корисно для всіх (початківців)

? зрозуміти, що autocom вище intefaccina elm327 - два рішення мають співвідношення 6 до 1
для тих, хто повинен вибрати, купити, постає перед досить розвилці

для giarras:
що точне значення-ви повинні дати "керувати майже всім" (autocom) і "робити тільки модуль ecu" (elm327) ?

манро
03-10-2012, 19:30
хлопці, але mpps вдається зробити навіть самі останні bmw benza?

іскра
03-10-2012, 20:35
alt, може бути, я втратив дюбель
(і тут ви розумієте, що я новачок в ****llo 1 з 100)

я був переконаний, що hw для діагностики не було чогось, а для програмування карти був інший
різко відрізняються під функціонального профілю

тепер, з того, що я читаю, починає мені сумніви

інтерфейс для діагностики (autocom, elm327 тощо), не programmo, безумовно, нічого - це ? тихого океану

але з програмістом (mpps, півень, ...) я вважаю, що автоматично також hw в змозі зробити діагностику ?

ergo: якщо я беру програміста, я уникаю cos? також купити інтерфейс для діагностики ?

(ні, так ?)

манро
03-10-2012, 20:51
я думаю, що інтерфейс для перепрограмування, не личко а також діагностики..пу? цілком можливо, що помиляєтеся(звичайно) давайте подивимося, що нам говорять, найдосвідченіших....

filippin87
03-10-2012, 21:03
Точне інтерфейси діагнозу не роблять програмування, і навпаки.вам будуть потрібні дві інтерфейси діагностика та програмування.

giarras
03-10-2012, 21:24
! враховуючи, що вам потрібна інформація + докладні радий dartele.
як ви говорите, з elm, але також залежить від типу програмного забезпечення, яке б ви використовувати виконати тільки діагностику ecu cio? все що стосується управління двигуном, а не з autocom-х автомобілів, які раніше у вас згаданий також можна діагностувати:
між тим, інтелектуальне управління всіма блоками управління + управління двигуном, управління, abs, управління, виробництво, управління, кондиціонер,система керування коробкою передач і у випадку автоматичного управління,іммобілайзер,управління безпеки,управління багатофункціональні, і, врешті-решт, функція reset service, які, звичайно, з elm не навіть ви мріє зробити,я був великий любитель в elm, але тільки x група fiat, який по правді сказати, на мій погляд ? навіть краще, autocom,але x-car від тебе цитується також якщо ви carsoft international 6.5 або вище, присвячений bmw завжди обмежений ти.
сподіваюся, тепер ви обоє + все ясно.

манро
03-10-2012, 21:38
мммм... хороший info giarras спасибі.
тепер мене не хвилює, що знайти autocom за низькою ціною...тому що щиро зі сканерами, у мене в майстерні, я зламав кине гроші..
до речі їх не я, якщо я можу запитати, але на сайті у вас є банк даних тип ******** free???
ах вибачте, хлопці, але я багато разів трапляється, особливо з smart fortwo, що при зміні приводу зчеплення або зчеплення таке ж авто без заміни чим-небудь іншим, в обмін на ці "кашмір" він і рослина, і не з'? на це йти, ні з ким з моїх сканер, для якого я повинен звернутися в Мб, які роблять процедуру калібрування з їх сканер офіцера, який, мені здається, це називається-зірка...я хотів запитати, але autocom зможе зробити щось подібне не кидати, ognivolta, що я, трапляється, 70 євро + півдня роботи apresso в ті "задиристий", "механічні" mercedes(see vabb??? механічні!!tz?!!)?? що, між іншим, я вважаю, правильно, щоб знали, використовуйте хороший інструмент....

giarras
03-10-2012, 22:24
цюй? ви говорите elm і autocom, xch? ми знаходимося в місці, де ви говорите, електронних блоків керування ecu, а потім "x", щоб зробити елементи управління параметрами, які впливають x, щоб картина + повний, але якщо ми говоримо про механічних майстерень, навіть якщо згадані діагностики можуть йти добре, звичайно, я став би довіряти на інші марки, але я impegnerebbero в економічний чинник, і, безумовно, ви можете діагностувати майже всі, та найкращий із способів.

іскра
03-10-2012, 22:50
це s? що ? форум !
спасибі giarras, тепер мені різниця ? звичайно, ясно

autocom ? посилання першу - але для особистого використання ? навіть хороший витрата

і щось проміжне ?

зокрема bmw, я виявив, продуктів для діагностики саме, що здається цікавим

наприклад ? unicarscan, який поставляється в комплекті з sw виділений для bmw

хто-небудь знає ?
перевірте, що рада альтернатива ?

giarras
04-10-2012, 13:24
це s? що ? форум !
спасибі giarras, тепер мені різниця ? звичайно, ясно

autocom ? посилання першу - але для особистого використання ? навіть хороший витрата

і щось проміжне ?

зокрема bmw, я виявив, продуктів для діагностики саме, що здається цікавим

наприклад ? unicarscan, який поставляється в комплекті з sw виділений для bmw

хто-небудь знає ?
перевірте, що рада альтернатива ?

залишити, втратити ? як мати elm ви робите зусилля і візьміть autocom працює відмінно.

іскра
04-10-2012, 14:35
ок giarras, отримав повідомлення
тоді c'? тільки відкрити гаманець

я йду на пошук інформації про Autocom і вчитися, як ? зробив

манро
06-10-2012, 17:36
цюй? ви говорите elm і autocom, xch? ми знаходимося в місці, де ви говорите, електронних блоків керування ecu, а потім "x", щоб зробити елементи управління параметрами, які впливають x, щоб картина + повний, але якщо ми говоримо про механічних майстерень, навіть якщо згадані діагностики можуть йти добре, звичайно, я став би довіряти на інші марки, але я impegnerebbero в економічний чинник, і, безумовно, ви можете діагностувати майже всі, та найкращий із способів.
практично я розумію, що поради тим, хто в гі? сканерів, пов'язані з виробника в якості оновлення, щоб відпустити діагностичні інтерфейси типу elm або autocom??

giarras
06-10-2012, 17:54
практично я розумію, що поради тим, хто в гі? сканерів, пов'язані з виробника в якості оновлення, щоб відпустити діагностичні інтерфейси типу elm або autocom??

ні, це не я сказав, це, насправді, наш друг, я порадив autocom,але оскільки він шукав альтернативні цитував unicarscan мені ? здавалося правильним сказати, що альтернативи інші.

манро
06-10-2012, 19:16
але сказав відверто для мене, що я поради??я brainbee st6000 і axone 2000, що, як добре ви будете знати, час від часу виходять в курсі очевидних витрат, якщо я захочу замінити діагностичний інтерфейс з пк б добре чи ні?

іскра
07-10-2012, 08:40
ок, тоді я, здається, ясно,

з autocom можна? зробити діагностику пристойний за bmw

але як це позначиться потім ?

той набір щось коштує ?

які sw альтернативні, запропоновані, які працюють з hw autocom і на bmw ?

virus1976
09-10-2012, 22:18
якщо ваша основна потреба ? працювати на bmw 360? тоді спробуйте поглянути на ЧА, OPS , OPPS витрат залежить від 50in євро до 350 (клони). Особисто я відразу і для дрібних, і для їзди до 2008/09 йде відмінно

іскра
10-10-2012, 07:46
привіт virus1976
дякую за інформацію
це hw або sw ?
у будь-якому випадку я подивлюся в мережі, що це таке
у разі, якщо ви disturber? для подальших роз'яснень
насправді я шукаю що-те, що особа ї? можна на bmw, за розумною ціною

virus1976
12-10-2012, 14:52
привіт Іскра
В ЧА, OPS, OPPS я essenzialemte HW мають набір програмного забезпечення, які є ЧА, DIS, SSSprogman, це тип обладнання, ви можете зробити, починаючи від простої діагностики до програмування різних бортових систем, в загальному, рівносильно офіційним діагнозом у всьому і для всього.

іскра
12-10-2012, 15:14
я зрозумів,
велике спасибі за відповідь

в залежності від вашого досвіду, як ви їх розміщує порівняно з autocom ?

virus1976
12-10-2012, 15:55
Є ряд діагнозів, що спеціалізуються тільки на bmw,є негнучкими і дуже farraginosi у використанні, але і дозволяють робити все це нам? що робить пр bmw. Установка програмного забезпечення вимагає мінімум знань і smanettamento (так як вони є системами UNIX Like). я для зручності? я взяв старий ibm pc(100евро), і я встановив на всі системи. Я не можу сказати вам, як зберігати rispesto з autocom ? хороший діагноз.
Спробуйте взяти тільки ВІДРАЗУ не витрачайте капіталу, і ви можете зробити p? заходів-й? спеціалізовані

іскра
12-10-2012, 17:37
велике спасибі за інформацію
я поглибити вихідні