Прагляд Поўнай Версіі : Сабраць першыя прылады (для працы на bmw)
прывітанне, хлопцы
вывучэнне без прыкладання не вельмі далека, і нават не асабліва весела (то есць ва ўсіх абласцях, няма ?)
па гэтай прычыне, я хацеў спытаць аб першых перадач забеспячэння, каб зрабіць трохі " першая практыка"
і дамагчыся таго, каб на гэтыя пасады заставаліся таксама трасіроўкі карысна для ўсіх навічкоў, якія будуць прытрымлівацца і якія будуць узнікаць адны і тыя ж пытанні
магу злучыцца з некаторых аўтамабілях bmw
больш легкая? мадэль X3 E83 3.0 d 218hp (я думаю, edc16c31)
проста, каб быць бліжэй, я думаў, што я паспрабаваць, тым часам, з бясшкоднай дыягностыкі
у онлайн краме звязаны з першым РСТ я знайшоў інтэрфейс ELM327
я мяркую, горы чып 327 сумяшчальны, а ? безумоўна, вельмі пажадана, як і кошт
спіс транспартных сродкаў, якія кіруюцца, на жаль, не дапамагае мне ў выпадку пэўнага транспартнага сродку, што вам прызначыць
але я таксама ведаю, што транспартныя сродкі, складаныя, маюць мноства параметраў, якія выходзяць далека за рамкі чаканага OBD-II
што вы кажаце, з гэтым інтэрфейсам і на гэтай машыне, вы зможаце? што-то зрабіць ?
дзякуй за любую інфармацыю
filippin87
02-10-2012, 22:27
Для дыягностыкі elm327 добра для bmw я рэкамендую шукаць версіі 1.4 або вышэй,для таго, каб адлюстраваць ці bdm, але вы павінны адкрыць свой ecu ці mpps.
як праграміст раю табе mpps цана і добрае якасць
msport (exil77grande)
03-10-2012, 08:55
Для дыягностыкі elm327 добра для bmw я рэкамендую шукаць версіі 1.4 або вышэй,для таго, каб адлюстраваць ці bdm, але вы павінны адкрыць свой ecu ці mpps.
шчыра кажучы, я для bmw я не рэкамендуецца вяз бачыў, што гэта цацка, але я рэкамендаваў, як мінімум, autocom.
безумоўна, autocom ? значна лепш, так? на гэтай машыны можа апрацоўваць амаль усе x адносна elm можа зрабіць толькі модуль ecu, але затым таксама залежыць ад тыпу праграмнага забеспячэння, якое будзе выкарыстоўваць..я на яго месцы я пачаў бы купіць autocom.
filippin87
03-10-2012, 13:03
Вы маеце рацыю, але гэта залежыць ад выкарыстання, што павінна рабіць, і ад расходу,так? c'? добрая розніца ў кошце.
добра
дзякуй усім за інфармацыю, што ідуць
добры msport мне было ўжо? папярэдзіў
але потым я падумаў адкрыць дыскусію - што? што гэта карысна для ўсіх (пачаткоўцаў)
? зразумець, што autocom вышэй intefaccina elm327 - два рашэнні маюць суадносінах 6 да 1
для тых, хто павінен выбраць, купіць, паўстае перад даволі скрыжаванні
для giarras:
што дакладнае значэнне-вы павінны даць "кіраваць амаль усім" (autocom) і "рабіць толькі модуль ecu" (elm327) ?
хлопцы, але mpps ўдаецца зрабіць нават самыя апошнія bmw benza?
alt, можа быць, я страціў дзюбель
(і тут вы разумееце, што я пачатковец у ****llo 1 з 100)
я быў перакананы, што hw для дыягностыкі не было чаго-тое, а для праграмавання карты быў іншы
рэзка адрозніваюцца пад функцыянальнага профілю
цяпер, з таго, што я чытаю, пачынае мне сумневы
інтэрфейс для дыягностыкі (autocom, elm327 і да т. п.), не programmo, безумоўна, нічога - гэта ? ціхага акіяна
але з праграмістам (mpps, певень, ...) я лічу, што аўтаматычна таксама hw ў стане зрабіць дыягностыку ?
ergo: калі я бяру праграміста, я пазбягаю cos? таксама купіць інтэрфейс для дыягностыкі ?
(няма, так ?)
я думаю, што інтэрфейс для перапраграмавання, не тварык а таксама дыягностыкі..пу? цалкам магчыма, што памыляецеся(вядома) давайце паглядзім, што нам кажуць, самых вопытных....
filippin87
03-10-2012, 21:03
Дакладнае інтэрфейсы дыягназу не робяць праграмавання, і наадварот.вам спатрэбяцца дзве інтэрфейсы дыягностыка і праграмаванне.
то! улічваючы, што вам патрабуецца інфармацыя + падрабязныя рады dartele.
як вы кажаце, з elm, але таксама залежыць ад тыпу праграмнага забеспячэння, якое б вы выкарыстоўваць выканаць толькі дыягностыку ecu cio? усе, што тычыцца кіравання рухавіком, а не з autocom-х аўтамабіляў, якія раней у вас згаданы таксама можна дыягнаставаць:
між тым, інтэлектуальнае кіраванне усімі блокамі кіравання + кіраванне рухавіком, кіраванне, abs, кіраванне, вытворчасць, кіраванне, кандыцыянер,сістэма кіравання каробкай перадач і ў выпадку аўтаматычнага кіравання, імабілайзер,кіравання бяспекі,кіравання шматфункцыянальныя, і, у рэшце рэшт, функцыя reset service, якія, вядома, з elm не вы нават марыць зрабіць,я быў вялікі аматар у elm, але толькі x група fiat, які па праўдзе сказаць, на мой погляд ? нават лепш, autocom,але x-car ад цябе цытуецца таксама калі вы carsoft international 6.5 або вышэй, прысвечаны bmw заўседы абмежаваны ты.
спадзяюся, цяпер вы абодва + усе ясна.
мммм... добры info giarras дзякуй.
цяпер мяне не хвалюе, што знайсці autocom па нізкай цане...таму што шчыра з сканарамі, у мяне ў майстэрні, я зламаў кіне грошы..
дарэчы, іх не я, калі я магу спытаць, але на сайце ў вас есць банк дадзеных тып ******** свабодны???
ах прабачце, хлопцы, але я шмат разоў здараецца, асабліва з smart fortwo, што пры змене прывада счаплення або счапленне такое ж аўто без замены чым-небудзь іншым, у абмен на гэтыя "кашмір" ен і расліна, і не c'? на гэта сыходзіць, ні з кім з маіх сканар, для якога я павінен звярнуцца ў Мб, якія робяць працэдуру каліброўкі з іх сканер афіцэра, які, мне здаецца, гэта называецца-зорка...я хацеў спытаць, але autocom зможа зрабіць што-то накшталт не кідаць, ognivolta, што я, здараецца, 70 еўра + паўдня працы apresso у тыя "задзірлівы", "механічныя" mercedes(see vabb??? механічныя!!tz?!!)?? што, між іншым, я лічу, правільна, каб ведалі, выкарыстоўвайце добры інструмент....
цюй? вы кажаце elm і autocom, xch? мы знаходзімся ў месцы, дзе вы кажаце, электронных блокаў кіравання ecu, а затым x каб зрабіць элементы кіравання параметрамі, якія ўплываюць x, каб карціна + поўны, але калі мы гаворым аб механічных майстэрнях, нават калі згаданыя дыягностыкі могуць ісці добра, вядома, я стаў бы давяраць на іншыя маркі, але я impegnerebbero ў эканамічны фактар, і, безумоўна, вы можаце дыягнаставаць амаль усе, і лепшы з спосабаў.
гэта s? што ? форум !
дзякуй giarras, цяпер мне розніца ? вядома, ясна
autocom ? спасылку першую - але для асабістага выкарыстання ? нават добры выдатак
і што-нешта прамежкавае ?
у прыватнасці bmw, я выявіў, прадуктаў для дыягностыкі менавіта, што здаецца цікавым
напрыклад ? unicarscan, які пастаўляецца ў камплекце з sw выдзелены для bmw
хто-небудзь ведае ?
калі ласка, праверце, што савет альтэрнатыва ?
гэта s? што ? форум !
дзякуй giarras, цяпер мне розніца ? вядома, ясна
autocom ? спасылку першую - але для асабістага выкарыстання ? нават добры выдатак
і што-нешта прамежкавае ?
у прыватнасці bmw, я выявіў, прадуктаў для дыягностыкі менавіта, што здаецца цікавым
напрыклад ? unicarscan, які пастаўляецца ў камплекце з sw выдзелены для bmw
хто-небудзь ведае ?
калі ласка, праверце, што савет альтэрнатыва ?
пакінуць, страціць ? як мець elm вы робіце высілак і вазьміце autocom працуе выдатна.
ок giarras, атрымаў паведамленне
тады c'? толькі адкрыць кашалек
я іду на пошук інфармацыі аб Autocom і вучыцца, як ? зрабіў
цюй? вы кажаце elm і autocom, xch? мы знаходзімся ў месцы, дзе вы кажаце, электронных блокаў кіравання ecu, а затым x каб зрабіць элементы кіравання параметрамі, якія ўплываюць x, каб карціна + поўны, але калі мы гаворым аб механічных майстэрнях, нават калі згаданыя дыягностыкі могуць ісці добра, вядома, я стаў бы давяраць на іншыя маркі, але я impegnerebbero ў эканамічны фактар, і, безумоўна, вы можаце дыягнаставаць амаль усе, і лепшы з спосабаў.
практычна я разумею, што парады тым, хто ў гі? сканараў, звязаныя з вытворцы ў якасці абнаўлення, каб адпусціць дыягнастычныя інтэрфейсы тыпу elm або autocom??
практычна я разумею, што парады тым, хто ў гі? сканараў, звязаныя з вытворцы ў якасці абнаўлення, каб адпусціць дыягнастычныя інтэрфейсы тыпу elm або autocom??
не, гэта не я сказаў, гэта, у самай справе, наш сябар, я параіў autocom,але паколькі ен шукаў альтэрнатыўныя цытаваў unicarscan мне ? здавалася правільным сказаць, што альтэрнатывы іншыя.
але сказаў без хітрыкаў для мяне, што я парады??я brainbee st6000 і axone 2000, што, як добра вы будзеце ведаць, час ад часу выходзяць у курсе відавочных выдаткаў, калі я захачу замяніць дыягнастычны інтэрфейс з пк б добра ці не?
ок, тады я, здаецца, ясна,
з autocom можна? зрабіць дыягностыку прыстойны па bmw
але як гэта адаб'ецца потым ?
той набор, што-небудзь стаіць ?
якія sw альтэрнатыўныя, прапанаваныя, якія працуюць з hw autocom і на bmw ?
virus1976
09-10-2012, 22:18
калі ваша асноўная патрэбнасць ? працаваць на bmw 360? тады паспрабуйце зірнуць на ЧА, OPS , OPPS выдаткаў залежыць ад 50in еўра да 350 (клоны). Асабіста я адразу і для дробязі, і для язды да 2008/09 ідзе выдатна
прывітанне virus1976
дзякуй за інфармацыю
гэта hw або sw ?
у любым выпадку я пагляджу ў сеціве, што гэта такое
у выпадку, калі вы disturber? для далейшых тлумачэнняў
на самай справе я шукаю што-тое, што асоба й? можна на bmw, па разумнай цане
virus1976
12-10-2012, 14:52
прывітанне Іскра
У ЧА, OPS, OPPS я essenzialemte HW маюць набор праграмнага забеспячэння, якія з'яўляюцца ЧА, DIS, SSSprogman, гэта тып абсталявання, вы можаце зрабіць, пачынаючы ад простай дыягностыкі да праграмавання розных бартавых сістэм, у агульным, раўнасільна афіцыйным дыягназам ва ўсім і для ўсяго.
я зразумеў,
вялікі дзякуй за адказ
у залежнасці ад вашага вопыту, як вы іх размяшчае па параўнанні з autocom ?
virus1976
12-10-2012, 15:55
Есць шэраг дыягназаў, якія спецыялізуюцца толькі на bmw,з'яўляюцца нягнуткімі і вельмі farraginosi ў выкарыстанні, але і дазваляюць рабіць усе гэта нам? што робіць пр bmw. Ўстаноўка праграмнага забеспячэння патрабуе мінімум ведаў і smanettamento (так як яны з'яўляюцца сістэмамі UNIX Like). я для зручнасці? я ўзяў стары ibm pc(100евро), і я ўсталяваў на ўсе сістэмы. Я не магу сказаць вам, як захоўваць rispesto з autocom ? добры дыягназ.
Паспрабуйце ўзяць толькі АДРАЗУ не марнуйце капіталу, і вы можаце зрабіць p? мерапрыемстваў-й? спецыялізаваныя
вялікі дзякуй за інфармацыю
я паглыбіць выходныя