Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя аб версіі Пеўнік
everyname
24-03-2015, 19:01
У сеткі, мне пашчасціла знайсці версіі тыпу "Пеўнік 2 v54" і "Пеўнік 4 v54", першы існуе, або "2" ? распаўсюджаная памылка?
Пеўнік 2 не павінна быць v53? :confused:
Таксама v48 называецца v2
Прывітанне
Гэта cinesse.............
kess V2.15, etc,etc
але розніца паміж tool 0386 і інструмент 0475????
першы ўпэўнены, што ў v54, як мой
другая павінна быць v53
Але як можна адрозніць клон добрым рахунку клон клон дрэннага якасці?
толькі ўважліва на кампаненты і платы, і часам проста не хапае.
Ugoboss пасля n-ой спробы чытаць мае delta без поспеху, як я ўжо пісаў у іншай дыскусіі, я вырашыў адкрыць мой пеўнік, і я зрабіў фатаграфію.калі месца ўдасца мне, калі гэта добры прадукт або няма? Ці магу я апублікаваць яго?
i galletti прадаюцца ў сеткі толькі terno да партыі, калі служаць добра!!!!у цяперашні час вытворчасць у кітаі толькі працы інструмент, але празмернымі, l надзейнасць!!!
Ugoboss пасля n-ой спробы чытаць мае delta без поспеху, як я ўжо пісаў у іншай дыскусіі, я вырашыў адкрыць мой пеўнік, і я зрабіў фатаграфію.калі месца ўдасца мне, калі гэта добры прадукт або няма? Ці магу я апублікаваць яго?
я, на жаль, няма, не гатовыя, каб гэтыя змены, я ведаю, што сярод карыстальнікаў форуму есць хто, калі яны будуць, так што калі ен ужо казаў у іншых абмеркаваннях.
Паглядзіце, што Дэльта менавіта гэтая асаблівасць (пераход ад версіі да версіі) не можа быць прачытана і запісаная ў паслядоўны розных інструментаў..
паспрабуйце Doblo 1,6...
не сказаў, што гэта ваш інструмент асечку і таму, што Певень паказваецца, таго, каб падключыць лініі K-Line для выканання працы ў выпадку няўдачы..
перайсці BDM