Прагляд Поўнай Версіі : новы подписчик
Прывітанне ўсім Спадары, я ўяўляю вам мой нік ? Мунро, магчыма, у адзін цудоўны дзень вы spiegher? чаму? яго абраў... у любым выпадку мае сапраўднае імя ? Да 27 гадоў і працы ў свеце рамонту аўтамабіляў, я заўседы быў аматар механікі, але ў апошні час я st? appasionando вельмі нават электроннай, нават калі не ne s'h? вельмі хацелася б паспрабаваць і даведацца больш вы можаце, і вось прычына майго далучэння да гэтай "вялікая сям'я" аматараў, як я - "цемная матэрыя" што ? у chiptuning!!
я спадзяюся, што я divertir? на гэтым форуме, магчыма, спалучаючы прыемнае з карысным!!!
вітаю ўсіх!!
Манро
msport (exil77grande)
02-10-2012, 21:31
Прывітанне максімальны прыем і выдатнае ўяўленне,дзе ты?
Аднак, калі вы хочаце далучыцца да гэтага свету, а таксама спытаць усе сумневы, якія ў вас есць,добры працяг.
Сардэчна Запрашаем Максімум . c'? ад даследавання? але c'? вы f? . па крайняй меры, мы спадзяемся .
прывітанне макс сардэчна запрашаем.
дзякуй усім, прыем, хлопцы! я апуліі, каб дакладнасць правінцыя Foggia
*патрык:у адрозненне ад, калі я быў школьнік, цяпер есць жаданне вучыцца p? я ? прыйшла....
затым, аднак, на мой погляд паходжанне "сектар" я б сказаў, што я p? садзейнічанне ў вывучэнне
прывітанне!!
Манро
сардэчна запрашаем таксама з майго боку
дзякуй ці магу я спытаць вас, чаму ніка? у вас есць audi?
сардэчна запрашаем і прыемнага вам знаходжання
lumaracing
03-10-2012, 09:40
прывітанне, сардэчна запрашаем!!!!!:)
dvdtuning
03-10-2012, 10:10
Сардэчна запрашаем і добры форум
Прывітанне макс і сардэчна запрашаем
яшчэ раз дзякую ўсіх за цеплы прыем
прывітанне манро
сардэчна запрашаем і добра ўвайшоў у пад-клуб princiapianti (але нас шмат ! спакойнай)
твар са шнарам
03-10-2012, 16:56
сардэчна запрашаем на форум і ўдачы ў tunnig