КПК

Перегляд Повної Версії : new genius vs mag pro x17

обличчя зі шрамом
02-10-2012, 19:51
привіт всім, я в процесі покупки, програміст, офіцер тільки, що я повністю розриваються між двома.Одне мене вражає той факт, що закон зміни автомобіля і має невеликі послуги у pi? ще, чому? ? самостійні і кажуть, що це один з кращих, як надійність? і інновацій.
у вас є, щоб спробувати їх і як ви знайшли ? як можна, скажіть мені, ваші міркування та поради.

msport (exil77grande)
02-10-2012, 21:34
New genius може бути більше? повний, але не рекомендую чому?
Занадто дорого
Ви зв'язали всі з ними
Вам доручають, а також повітря, яким дихає

Ось в цьому випадку я б сказав, краще x17 але будьте обережні, не тому edc15-edc16 тільки edc16 BMW і edc17

tezzero
03-10-2012, 00:39
Для мене нью-genius, не ? навіть не розглянути...

обличчя зі шрамом
03-10-2012, 10:17
у сенсі, що ви пов'язали все з ними?у вигляді річної передплати, і менше, ніж alientech і як ціна, не ? перебільшив? ми говорили багато, але в цілому з дилером, а потім ніби виростають інші речі, не знаю.

giarras
03-10-2012, 12:04
new genius ? відмінно, як інструмент, але, як каже msport треба називати Джон Девісон Рокфеллер ahahahhhha

msport (exil77grande)
03-10-2012, 12:05
ви сказали, що, коли закони автомобіля, то ви повинні завантажити програми для sw і що ви на кожен файл, що карти, якщо у вас установка?
коли я повинен був принести ori ford fiesta 1.4tdci і не reperendo ні в якому разі в орі я звернувся до одного з нью-genius, тому що dim спорт йому в банк даних,мораль?
після прочитання файлу mod в машину і завантажили файл ori corrsipondete я заплатив 80 євро, розмір і спорт.

обличчя зі шрамом
03-10-2012, 12:17
не вірити на слово,це не ми абсолютно не говорили? я здогадався, що то було під занадто добре, щоб бути правдою.

манро
03-10-2012, 20:16
хлопці, робіть мене краще зрозуміти, st? історія генія??ні, чому? я вагітна я його теж за порадою друга, який вже є? він, але, мабуть, так одного, не ?......

обличчя зі шрамом
03-10-2012, 20:35
[QUOTE=манро;8730]хлопці, робіть мене краще зрозуміти, st? історія генія??ні, чому? я вагітна я його теж за порадою друга, який вже є? він, але, мабуть, так одного, не ?......

ви знаходитесь в моїй ситуації

манро
03-10-2012, 21:09
однак я хотів запитати, перш за все, для фахівців, але, як простота використання і "ефективність" com???
все це pseudoamico, що мені порадили я знаю, що він зробив cupra r від 265cv, з якими st? проходячи p? неприємності, мабуть, не vadi, як і повинно йти в автомобілі, як правило, зіставляється....

giarras
03-10-2012, 21:51
однак я хотів запитати, перш за все, для фахівців, але, як простота використання і "ефективність" com???
все це pseudoamico, що мені порадили я знаю, що він зробив cupra r від 265cv, з якими st? проходячи p? неприємності, мабуть, не vadi, як і повинно йти в автомобілі, як правило, зіставляється....

я думаю, що ви робите р? плутанини, якщо сочі не v? не ? звичайно, винен genius, але mapper.

msport (exil77grande)
04-10-2012, 08:09
а giarras,якщо машина не йде провини і тих, хто змінює параметри не програміст,проте, хлопці, моя порада:

або візьміть повний комплект magpro2 або йдіть на alientech, що коштує трохи більше, але і відмінна компанія.

манро
04-10-2012, 12:58
я думаю, що ви робите р? плутанини, якщо сочі не v? не ? звичайно, винен genius, але mapper.
я не я написав, але я думаю, що обов'язково ? cos? також, чому? "один", не ? навіть в автомобільній промисловості....
? я хотів би дізнатися більше? щодо genius....

фабрі
22-12-2012, 18:23
Привіт, хлопці, я все, але насправді перебільшують витрати на управління практично ? як мати довірену особу, з яким розділити доходи, останнє оновлення забезпечує навіть лічильник програмування на new genius і коли ви повертаєтеся в 30 писань потрібно aggionare так, що вони можуть знати, скільки блоків управління написати (від джерел їх потрібно розрахувати можливі підвищення цін для оновлення) я його продаю

jared_poe
23-12-2012 відпочинок в період, 00:12
нас в майстерні, ми genius старий, у нас є пакет для вантажівок і комерційних автомобілів і досі у мене не було ніколи проблем, проблема, що він і не читає ніколи (принаймні на вантажівках) повну карту, але тільки частина карти, і потім ви не можете помістити файл в sw редагування використовувати драйвери, але ви змушені використовувати race evo.
чесно кажучи я не розумію, якщо корекція cksum f? genius запису race evo.

фабрі
23-12-2012 відпочинок в період, 09:30
у cksum ? розраховується від race evo в момент, коли зберігаєте зображення. plus дозволяє також розрахувати cksum на файли, оброблені без установок при умові, що ви вже придбали налаштування однієї сім'ї. привіт

fa2st
24-12-2012, 00:41
хороший плагіат на нью жені!! є прилади, офіційний дійсним і що не так прив'язана, як genius??

msport (exil77grande)
24-12-2012, 08:55
хороший плагіат на нью жені!! є прилади, офіційний дійсним і що не так прив'язана, як genius??

я б сказав, що єдине, кажучи офіційною і magpro2 і alientech,а не півень,cmd,і dimsport завжди пов'язані з їх виробника.

кома
24-12-2012, 09:45
дивна річ ? що alientech і dimsport ростуть практично разом, в той час як політики продажів абсолютно різні.
Мій друг, який має все, Alien, ви ? знайшов кілька разів в штаб і побачив в лабораторії нью-genius.
Як багато з вас знають власники братами та/або сестрами, і коли обидві компанії були тільки що.

fa2st
24-12-2012, 10:30
дивна річ ? що alientech і dimsport ростуть практично разом, в той час як політики продажів абсолютно різні.
Мій друг, який має все, Alien, ви ? знайшов кілька разів в штаб і побачив в лабораторії нью-genius.
Як багато з вас знають власники братами та/або сестрами, і коли обидві компанії були тільки що.

так що в принципі ви хочете сказати, що продукт, скажімо, той самий, але продається з 2 різними іменами? політика продажів dimsport але і неправильно по-моєму, я був, як у майстерні, я попросив їх відповісти і при покупці все обладнання, не зроблені ще почути.. так як для мене серйозність і мало того, що якщо ми хочемо, чесно кажучи sti часи не кожен рік ххххх євро, які можна витратити на книги, підручники, журнали,а потім змушує мене розуміти, що в їх продати цікавить щодо..

spiki_x
18-10-2013, 14:13
я знайшов хороший думок, які допоможуть вирішити, на обладнання dimsport - newgenius і trasdata

посилання видалена

З росії з любов'ю :)

msport (exil77grande)
19-10-2013, 20:43
я знайшов хороший думок, які допоможуть вирішити, на обладнання dimsport - newgenius і trasdata

посилання видалена

З росії з любов'ю :)

кожен з них****** висловити власну думку, але я не терплю подібні посилання бачив, що я не хочу, щоб із-за ваших відповісти на кілька quarela що ясно, наступного разу, коли я бачу щось подібне тільки дії, які я роблю, і' пан гі муна.

spiki_x
20-10-2013, 19:33
Цитата Написаний spiki_x Подивитися Повідомлення

посилання видалена

З росії з любов'ю
кожен з них****** висловити свою думку, але я не терплю подібні посилання бачив, що я не хочу, щоб із-за вашої відповіді на якийсь позов буде ясно, наступного разу, коли я бачу щось подібне тільки дії, які я роблю, і' пан гі муна.

Це було не моя думка, проте, я лише повідомив, що я знайшов випадково в immensit? dell в інтернет. Особисто я не даю битою, чому? у всякому разі, у моїй країні немає економіки, що буде підтримувати інвестиції в обладнання, так і дорогих.

Тоді, якщо і проти правил, я обіцяю, що не riporter? pi? яких-небудь нечестивих. Тільки похвали і спасибі.

msport (exil77grande)
21-10-2013, 08:54
Це було не моя думка, проте, я лише повідомив, що я знайшов випадково в immensit? dell в інтернет. Особисто я не даю битою, чому? у всякому разі, у моїй країні немає економіки, що буде підтримувати інвестиції в обладнання, так і дорогих.

Тоді, якщо і проти правил, я обіцяю, що не riporter? pi? яких-небудь нечестивих. Тільки похвали і спасибі.

дивіться, що цей ваш відповідь (Тільки похвали і "спасибі"), і " поза-перше,на форумі ви все правильно говорите, але такої документації від себе відправив, може принести серйозні проблеми до творця форуму слюди з вами, то намагайтеся не розміщувати подібний матеріал і запобігає подібні відповіді спасибі.

spiki_x
22-10-2013, 07:33
Я розумію ситуацію, я пропоную все мені вибачення.

GDL88
26-11-2013, 14:55
Я читав, що, як правило, інструменти-й? дорогий, ніж інші. Але може хтось (ціни на руки) пояснити, як працювати з Dimsport ? pi? дорожче, ніж використання інших інструментів офіцери?

voglioimparare
26-11-2013, 17:55