КПК

Прагляд Поўнай Версіі : new genius vs pro mag x17

твар са шнарам
02-10-2012, 19:51
прывітанне ўсім, я ў працэсе пакупкі, праграміст, афіцэр толькі, што я цалкам разрываюцца паміж двума.Адно мяне здзіўляе той факт, што закон змены аўтамабіля і мае невялікія паслугі ў pi? яшчэ, чаму? ? самастойныя і кажуць, што гэта адзін з лепшых, як надзейнасць? і інавацый.
у вас есць, каб паспрабаваць іх і, як вы знайшлі, калі ? як можна, скажыце мне, якія вашы меркаванні і парады.

msport (exil77grande)
02-10-2012, 21:34
New genius можа быць больш? поўны, але не рэкамендую чаму?
Занадта дорага
Вы звязалі ўсе з імі
Вам даручаюць, а таксама паветра, якім дыхае

Вось у гэтым выпадку, я б сказаў, лепш x17 але будзьце асцярожныя, не таму edc15-edc16 толькі edc16 BMW і edc17

tezzero
03-10-2012, 00:39
Для мяне нью-genius, не ? нават не разгледзець...

твар са шнарам
03-10-2012, 10:17
у сэнсе, што вы звязалі ўсе з імі?у выглядзе гадавы падпіскі, і менш, чым alientech і як кошт, не ? перабольшыў? мы гаварылі шмат, але ў цэлым з дылерам, а затым быццам вырастаюць іншыя рэчы, не ведаю.

giarras
03-10-2012, 12:04
new genius ? выдатна, як інструмент, але, як кажа msport трэба называць Джон Дэвідсан Ракфелер ahahahhhha

msport (exil77grande)
03-10-2012, 12:05
вы сказалі, што, калі законы аўтамабіля, то вы павінны спампаваць праграмы для sw і што вы на кожны файл, карты, калі ў вас ўстаноўка?
калі я павінен быў прынесці ori ford fiesta 1.4tdci і не reperendo ні ў якім выпадку ў крычы я звярнуўся да аднаго з нью-genius, таму што dim спорт яму ў банк дадзеных,мараль?
пасля чытання файла mod ў машыну і спампавалі файл ori corrsipondete я заплаціў 80 еўра, памер і спорт.

твар са шнарам
03-10-2012, 12:17
не верыць на слова,гэта не мы абсалютна не казалі? я здагадаўся, што што-то было пад занадта добра, каб быць праўдай.

манро
03-10-2012, 20:16
хлопцы, рабіце мяне лепш зразумець, st? гісторыя генія??няма, чаму? я цяжарная я яго таксама па радзе сябра, які ўжо есць? ен, але, мабыць, так аднаго, не?......

твар са шнарам
03-10-2012, 20:35
[QUOTE=манро;8730]хлопцы, рабіце мяне лепш зразумець, st? гісторыя генія??няма, чаму? я цяжарная я яго таксама па радзе сябра, які ўжо есць? ен, але, мабыць, так аднаго, не?......

вы знаходзіцеся ў маей жа сітуацыі

манро
03-10-2012, 21:09
аднак я хацеў спытаць, перш за ўсе, для спецыялістаў, але, як прастата выкарыстання і "эфектыўнасць" com???
усе гэта pseudoamico, што мне параілі я ведаю, што ен зрабіў cupra r ад 265cv, з якімі st? праходзячы p? непрыемнасці, мабыць, не vadi, як і павінна ісці ў аўтамабілі, як правіла, супастаўляецца....

giarras
03-10-2012, 21:51
аднак я хацеў спытаць, перш за ўсе, для спецыялістаў, але, як прастата выкарыстання і "эфектыўнасць" com???
усе гэта pseudoamico, што мне параілі я ведаю, што ен зрабіў cupra r ад 265cv, з якімі st? праходзячы p? непрыемнасці, мабыць, не vadi, як і павінна ісці ў аўтамабілі, як правіла, супастаўляецца....

я думаю, што вы робіце р? блытаніны, калі сочы не v? не ? вядома, вінаваты genius, але mapper.

msport (exil77grande)
04-10-2012, 08:09
а giarras,калі машына не ідзе віны і тых, хто змяняе параметры не праграміст,аднак, хлопцы, мой савет:

або вазьміце поўны камплект magpro2 ці ідзіце на alientech, што варта трохі больш, але і выдатная кампанія.

манро
04-10-2012, 12:58
я думаю, што вы робіце р? блытаніны, калі сочы не v? не ? вядома, вінаваты genius, але mapper.
я не я напісаў, але я думаю, што абавязкова ? cos? таксама, чаму? "сябра", ці не ? нават у аўтамабільнай прамысловасці....
? я хацеў бы даведацца больш? адносна genius....

фабри
22-12-2012, 18:23
Прывітанне, хлопцы, я ўсе, але на самой справе перабольшваюць выдаткі на кіраванне практычна ? як мець давераная асоба, з якім падзяліць даходы, апошняе абнаўленне забяспечвае нават лічыльнік праграмавання на new genius і калі вы вяртаецеся ў 30 пісанняў трэба aggionare так, што яны могуць ведаць, колькі блокаў кіравання напісаць (ад крыніц іх трэба разлічыць магчымыя павышэння коштаў для абнаўлення) я яго прадаю

jared_poe
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 00:12
нас у майстэрні, мы genius стары, у нас есць пакет для грузавікоў і камерцыйных аўтамабіляў і да гэтага часу ў мяне не было ніколі праблем, праблема, што ен і не чытае ніколі (па крайняй меры на грузавіках) поўную карту, але толькі частка карты, і затым вы не можаце зьмясьціць файл у sw рэдагавання выкарыстоўваць драйверы, але вы змушаныя выкарыстаць race evo.
шчыра кажучы, я не разумею, калі карэкцыя cksum f? genius запісу race evo.

фабри
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 09:30
у cksum ? разлічваецца ад race evo у момант, калі захоўваеце малюнак. plus дазваляе таксама разлічыць cksum на файлы, апрацаваныя без установак пры ўмове, што вы ўжо набылі наладу адной сям'і. прывітанне

fa2st
24-12-2012, 00:41
добры плагіят на нью жэні то!! есць прыборы, афіцыйны сапраўдным і што не так прывязаная, як genius??

msport (exil77grande)
24-12-2012, 08:55
добры плагіят на нью жэні то!! есць прыборы, афіцыйны сапраўдным і што не так прывязаная, як genius??

я б сказаў, што адзінае, кажучы афіцыйным і magpro2 і alientech,а не певень,cmd,і dimsport заўседы звязаны з іх вытворцы.

кома
24-12-2012, 09:45
дзіўная рэч ? што alientech і dimsport растуць практычна разам, у той час як палітыкі продажаў зусім розныя.
Мой сябар, які мае ўсе, Alien, вы ? знайшоў некалькі раз у штаб і ўбачыў у лабараторыі нью-genius.
Як многія з вас ведаюць уладальнікі братамі і/або сестрамі, і калі абедзве кампаніі былі толькі што.

fa2st
24-12-2012, 10:30
дзіўная рэч ? што alientech і dimsport растуць практычна разам, у той час як палітыкі продажаў зусім розныя.
Мой сябар, які мае ўсе, Alien, вы ? знайшоў некалькі раз у штаб і ўбачыў у лабараторыі нью-genius.
Як многія з вас ведаюць уладальнікі братамі і/або сестрамі, і калі абедзве кампаніі былі толькі што.

так што ў прынцыпе вы хочаце сказаць, што прадукт, скажам, і той жа, але прадаецца з 2 рознымі іменамі? палітыка продажаў dimsport але і няправільна па-мойму, я быў, як у майстэрні, я папрасіў іх адказаць і пры куплі ўсе абсталяванне, не зроблены яшчэ пачуць.. так як для мяне сур'езнасць і мала таго, што калі мы хочам, шчыра кажучы sti часы не кожны год ххххх еўра, якія можна выдаткаваць на кнігі, падручнікі і часопісы,а затым прымушае мяне разумець, што ў іх прадаць цікавіць адносна..

spiki_x
18-10-2013, 14:13
я знайшоў добры думак, якія дапамогуць вырашыць, на абсталяванне dimsport - newgenius і trasdata

спасылка выдалена

З расіі з любоўю :)

msport (exil77grande)
19-10-2013, 20:43
я знайшоў добры думак, якія дапамогуць вырашыць, на абсталяванне dimsport - newgenius і trasdata

спасылка выдалена

З расіі з любоўю :)

кожны з іх****** выказаць уласную думку, але я не трываю падобныя спасылкі бачыў, што я не хачу, каб з-за вашых адказаць на некалькі quarela што ясна, у наступны раз, калі я бачу што-то падобнае толькі дзеянні, якія я раблю, і' пан гі муна.

spiki_x
20-10-2013, 19:33
Цытата Напісаны spiki_x Паглядзець Паведамленне

спасылка выдалена

З расеі з любоўю
кожны з іх****** выказаць сваю думку, але я не трываю падобныя спасылкі бачыў, што я не хачу, каб з-за вашага адказу на нейкі пазоў будзе ясна, у наступны раз, калі я бачу што-то падобнае толькі дзеянні, якія я раблю, і' пан гі муна.

Гэта было не мае меркаванне, аднак, я толькі паведаміў, што я знайшоў выпадкова ў immensit? dell ў інтэрнэт. Асабіста я не даю бітай, чаму? ва ўсякім выпадку, у маей краіне няма эканомікі, што будзе падтрымліваць інвестыцыі ў абсталяванне, так і дарагіх.

Тады, калі і супраць правілаў, я абяцаю, што не riporter? pi? якіх-небудзь бязбожных. Толькі хвалы і дзякуй.

msport (exil77grande)
21-10-2013, 08:54
Гэта было не мае меркаванне, аднак, я толькі паведаміў, што я знайшоў выпадкова ў immensit? dell ў інтэрнэт. Асабіста я не даю бітай, чаму? ва ўсякім выпадку, у маей краіне няма эканомікі, што будзе падтрымліваць інвестыцыі ў абсталяванне, так і дарагіх.

Тады, калі і супраць правілаў, я абяцаю, што не riporter? pi? якіх-небудзь бязбожных. Толькі хвалы і дзякуй.

глядзіце, што гэты ваш адказ (Толькі хвалы і "дзякуй"), і " па-за-першае,на форуме вы кажаце ўсе правільна, але такой дакументацыі ад сябе адправіў, можа прынесці сур'езныя праблемы да стваральніку форуму лушчака з вамі, то старайцеся не размяшчаць падобны матэрыял і прадухіляе падобныя адказы дзякуй.

spiki_x
22-10-2013, 07:33
Я разумею сітуацыю, я прапаную ўсе мне прабачэнні.

GDL88
26-11-2013, 14:55
Я чытаў, што, як правіла, інструменты-й? дарагі, чым іншыя. Але можа хто-то (цэны на рукі) растлумачыць, як працаваць з Dimsport ? pi? даражэй, чым выкарыстанне іншых інструментаў афіцэры?

voglioimparare
26-11-2013, 17:55