Прагляд Поўнай Версіі : new genius vs pro mag x17
твар са шнарам
02-10-2012, 19:51
прывітанне ўсім, я ў працэсе пакупкі, праграміст, афіцэр толькі, што я цалкам разрываюцца паміж двума.Адно мяне здзіўляе той факт, што закон змены аўтамабіля і мае невялікія паслугі ў pi? яшчэ, чаму? ? самастойныя і кажуць, што гэта адзін з лепшых, як надзейнасць? і інавацый.
у вас есць, каб паспрабаваць іх і, як вы знайшлі, калі ? як можна, скажыце мне, якія вашы меркаванні і парады.
msport (exil77grande)
02-10-2012, 21:34
New genius можа быць больш? поўны, але не рэкамендую чаму?
Занадта дорага
Вы звязалі ўсе з імі
Вам даручаюць, а таксама паветра, якім дыхае
Вось у гэтым выпадку, я б сказаў, лепш x17 але будзьце асцярожныя, не таму edc15-edc16 толькі edc16 BMW і edc17
Для мяне нью-genius, не ? нават не разгледзець...
твар са шнарам
03-10-2012, 10:17
у сэнсе, што вы звязалі ўсе з імі?у выглядзе гадавы падпіскі, і менш, чым alientech і як кошт, не ? перабольшыў? мы гаварылі шмат, але ў цэлым з дылерам, а затым быццам вырастаюць іншыя рэчы, не ведаю.
new genius ? выдатна, як інструмент, але, як кажа msport трэба называць Джон Дэвідсан Ракфелер ahahahhhha
msport (exil77grande)
03-10-2012, 12:05
вы сказалі, што, калі законы аўтамабіля, то вы павінны спампаваць праграмы для sw і што вы на кожны файл, карты, калі ў вас ўстаноўка?
калі я павінен быў прынесці ori ford fiesta 1.4tdci і не reperendo ні ў якім выпадку ў крычы я звярнуўся да аднаго з нью-genius, таму што dim спорт яму ў банк дадзеных,мараль?
пасля чытання файла mod ў машыну і спампавалі файл ori corrsipondete я заплаціў 80 еўра, памер і спорт.
твар са шнарам
03-10-2012, 12:17
не верыць на слова,гэта не мы абсалютна не казалі? я здагадаўся, што што-то было пад занадта добра, каб быць праўдай.
хлопцы, рабіце мяне лепш зразумець, st? гісторыя генія??няма, чаму? я цяжарная я яго таксама па радзе сябра, які ўжо есць? ен, але, мабыць, так аднаго, не?......
твар са шнарам
03-10-2012, 20:35
[QUOTE=манро;8730]хлопцы, рабіце мяне лепш зразумець, st? гісторыя генія??няма, чаму? я цяжарная я яго таксама па радзе сябра, які ўжо есць? ен, але, мабыць, так аднаго, не?......
вы знаходзіцеся ў маей жа сітуацыі
аднак я хацеў спытаць, перш за ўсе, для спецыялістаў, але, як прастата выкарыстання і "эфектыўнасць" com???
усе гэта pseudoamico, што мне параілі я ведаю, што ен зрабіў cupra r ад 265cv, з якімі st? праходзячы p? непрыемнасці, мабыць, не vadi, як і павінна ісці ў аўтамабілі, як правіла, супастаўляецца....
аднак я хацеў спытаць, перш за ўсе, для спецыялістаў, але, як прастата выкарыстання і "эфектыўнасць" com???
усе гэта pseudoamico, што мне параілі я ведаю, што ен зрабіў cupra r ад 265cv, з якімі st? праходзячы p? непрыемнасці, мабыць, не vadi, як і павінна ісці ў аўтамабілі, як правіла, супастаўляецца....
я думаю, што вы робіце р? блытаніны, калі сочы не v? не ? вядома, вінаваты genius, але mapper.
msport (exil77grande)
04-10-2012, 08:09
а giarras,калі машына не ідзе віны і тых, хто змяняе параметры не праграміст,аднак, хлопцы, мой савет:
або вазьміце поўны камплект magpro2 ці ідзіце на alientech, што варта трохі больш, але і выдатная кампанія.
я думаю, што вы робіце р? блытаніны, калі сочы не v? не ? вядома, вінаваты genius, але mapper.
я не я напісаў, але я думаю, што абавязкова ? cos? таксама, чаму? "сябра", ці не ? нават у аўтамабільнай прамысловасці....
? я хацеў бы даведацца больш? адносна genius....
Прывітанне, хлопцы, я ўсе, але на самой справе перабольшваюць выдаткі на кіраванне практычна ? як мець давераная асоба, з якім падзяліць даходы, апошняе абнаўленне забяспечвае нават лічыльнік праграмавання на new genius і калі вы вяртаецеся ў 30 пісанняў трэба aggionare так, што яны могуць ведаць, колькі блокаў кіравання напісаць (ад крыніц іх трэба разлічыць магчымыя павышэння коштаў для абнаўлення) я яго прадаю
jared_poe
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 00:12
нас у майстэрні, мы genius стары, у нас есць пакет для грузавікоў і камерцыйных аўтамабіляў і да гэтага часу ў мяне не было ніколі праблем, праблема, што ен і не чытае ніколі (па крайняй меры на грузавіках) поўную карту, але толькі частка карты, і затым вы не можаце зьмясьціць файл у sw рэдагавання выкарыстоўваць драйверы, але вы змушаныя выкарыстаць race evo.
шчыра кажучы, я не разумею, калі карэкцыя cksum f? genius запісу race evo.
фабри
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 09:30
у cksum ? разлічваецца ад race evo у момант, калі захоўваеце малюнак. plus дазваляе таксама разлічыць cksum на файлы, апрацаваныя без установак пры ўмове, што вы ўжо набылі наладу адной сям'і. прывітанне
добры плагіят на нью жэні то!! есць прыборы, афіцыйны сапраўдным і што не так прывязаная, як genius??
msport (exil77grande)
24-12-2012, 08:55
добры плагіят на нью жэні то!! есць прыборы, афіцыйны сапраўдным і што не так прывязаная, як genius??
я б сказаў, што адзінае, кажучы афіцыйным і magpro2 і alientech,а не певень,cmd,і dimsport заўседы звязаны з іх вытворцы.
дзіўная рэч ? што alientech і dimsport растуць практычна разам, у той час як палітыкі продажаў зусім розныя.
Мой сябар, які мае ўсе, Alien, вы ? знайшоў некалькі раз у штаб і ўбачыў у лабараторыі нью-genius.
Як многія з вас ведаюць уладальнікі братамі і/або сестрамі, і калі абедзве кампаніі былі толькі што.
дзіўная рэч ? што alientech і dimsport растуць практычна разам, у той час як палітыкі продажаў зусім розныя.
Мой сябар, які мае ўсе, Alien, вы ? знайшоў некалькі раз у штаб і ўбачыў у лабараторыі нью-genius.
Як многія з вас ведаюць уладальнікі братамі і/або сестрамі, і калі абедзве кампаніі былі толькі што.
так што ў прынцыпе вы хочаце сказаць, што прадукт, скажам, і той жа, але прадаецца з 2 рознымі іменамі? палітыка продажаў dimsport але і няправільна па-мойму, я быў, як у майстэрні, я папрасіў іх адказаць і пры куплі ўсе абсталяванне, не зроблены яшчэ пачуць.. так як для мяне сур'езнасць і мала таго, што калі мы хочам, шчыра кажучы sti часы не кожны год ххххх еўра, якія можна выдаткаваць на кнігі, падручнікі і часопісы,а затым прымушае мяне разумець, што ў іх прадаць цікавіць адносна..
я знайшоў добры думак, якія дапамогуць вырашыць, на абсталяванне dimsport - newgenius і trasdata
спасылка выдалена
З расіі з любоўю :)
msport (exil77grande)
19-10-2013, 20:43
я знайшоў добры думак, якія дапамогуць вырашыць, на абсталяванне dimsport - newgenius і trasdata
спасылка выдалена
З расіі з любоўю :)
кожны з іх****** выказаць уласную думку, але я не трываю падобныя спасылкі бачыў, што я не хачу, каб з-за вашых адказаць на некалькі quarela што ясна, у наступны раз, калі я бачу што-то падобнае толькі дзеянні, якія я раблю, і' пан гі муна.
Цытата Напісаны spiki_x Паглядзець Паведамленне
спасылка выдалена
З расеі з любоўю
кожны з іх****** выказаць сваю думку, але я не трываю падобныя спасылкі бачыў, што я не хачу, каб з-за вашага адказу на нейкі пазоў будзе ясна, у наступны раз, калі я бачу што-то падобнае толькі дзеянні, якія я раблю, і' пан гі муна.
Гэта было не мае меркаванне, аднак, я толькі паведаміў, што я знайшоў выпадкова ў immensit? dell ў інтэрнэт. Асабіста я не даю бітай, чаму? ва ўсякім выпадку, у маей краіне няма эканомікі, што будзе падтрымліваць інвестыцыі ў абсталяванне, так і дарагіх.
Тады, калі і супраць правілаў, я абяцаю, што не riporter? pi? якіх-небудзь бязбожных. Толькі хвалы і дзякуй.
msport (exil77grande)
21-10-2013, 08:54
Гэта было не мае меркаванне, аднак, я толькі паведаміў, што я знайшоў выпадкова ў immensit? dell ў інтэрнэт. Асабіста я не даю бітай, чаму? ва ўсякім выпадку, у маей краіне няма эканомікі, што будзе падтрымліваць інвестыцыі ў абсталяванне, так і дарагіх.
Тады, калі і супраць правілаў, я абяцаю, што не riporter? pi? якіх-небудзь бязбожных. Толькі хвалы і дзякуй.
глядзіце, што гэты ваш адказ (Толькі хвалы і "дзякуй"), і " па-за-першае,на форуме вы кажаце ўсе правільна, але такой дакументацыі ад сябе адправіў, можа прынесці сур'езныя праблемы да стваральніку форуму лушчака з вамі, то старайцеся не размяшчаць падобны матэрыял і прадухіляе падобныя адказы дзякуй.
Я разумею сітуацыю, я прапаную ўсе мне прабачэнні.
Я чытаў, што, як правіла, інструменты-й? дарагі, чым іншыя. Але можа хто-то (цэны на рукі) растлумачыць, як працаваць з Dimsport ? pi? даражэй, чым выкарыстанне іншых інструментаў афіцэры?
voglioimparare
26-11-2013, 17:55