Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Карту Audi A6 2.7 Tdi

Marcuc
21-03-2015, 23:41
Прывітанне, Хлопцы,

я толькі нядаўна пачаў супастаўляць:rolleyes: і я хацеў бы ведаць, што вы думаеце аб гэтай карце, што я ўкладанне...
І' Audi A6 2.7 Tdi 2006 года
У якасці праграмы я выкарыстаў Ecm.. Выгляд вашыя парады, і я б таксама мець канструктыўную крытыку з вашага боку..
Загадзя дзякую

Gianpy80
22-03-2015, 14:31
прывітанне, цяпер і на гэтым кампутары ў мяне не ўстаноўлены ecm, як толькі я ў хату цябе, я гляджу. Што крокам ты даў яму? вы выкарыстоўвалі анімацыю? памятаеце, перш чым загрузіць любую карту defappare і зняць egr.. PS: у мяне ж машына...

frantik3
22-03-2015, 15:07
Gianpy80 і чаму? павінны выдаліць Dpf і сістэмы рэцыркуляцыі ог?

frantik3
22-03-2015, 15:14
Зніжае трохі часу ўпырску і паспрабуйце cos? а вось многія рэчы з драйвераў на навобмацак, але калі вы выкарыстоўваеце ecm закрануў неабходнае зніжае тое, што я сказаў вам, і не вынікае, што праблемы

Gianpy80
22-03-2015, 15:53
чаму? з асабістага вопыту, на машыне падстаўце fap забіваюцца нашмат больш? хутка, і таму трэба ўмешвацца позна. Зачыняючы egr замест гэтага старайцеся не засмечваць впускной калектар. бачыў, што яна займае мала, так ці варта гэта зрабіць адразу..

frantik3
22-03-2015, 16:13
залежыць si pu? таксама добра працаваць, толькі зачыніўшы egr і пакідаючы dpf і не мець праблем рэгенерацыі continue таксама, чаму? калі не падыходзіць нам з чэрвеня мы не павінны супаставіць pi? улічваючы, што ў аглядах будуць мець магчымасць? выяўленне цвердых часціц, у працэнтах выхлапных газаў і без dpf прывітанне тэставання !!! я звычайна раю не заўседы выдаленне dpf і працу такім чынам, каб перамяшчаць частату рэгенерацыі і робячы карты, якія не засмечваюць нічога dpf

Marcuc
22-03-2015, 19:02
на колькі я павінен знізіць час ўпырску? я зараз я даў 8-12% да інтэрпаляцыі.. у любым выпадку, хлопцы, выбачайце, але я яшчэ не ведаю, як выдаліць карту з дапамогай сістэмы рэцыркуляцыі ог на гэтай машыне.. для dpf, а гэта я пакідаю cos? com'? чаму? тут, у германіі перагляд без dpf не праходзіць.. замест таго, што вы кажаце мне карты з драйвера? мяне навучылі выкарыстоўваць ecm ў якасці праграмы, і я раблю ўсе, як мяне вучылі,

Gianpy80
23-03-2015, 21:51
залежыць si pu? таксама добра працаваць, толькі зачыніўшы egr і пакідаючы dpf і не мець праблем рэгенерацыі continue таксама, чаму? калі не падыходзіць нам з чэрвеня мы не павінны супаставіць pi? улічваючы, што ў аглядах будуць мець магчымасць? выяўленне цвердых часціц, у працэнтах выхлапных газаў і без dpf прывітанне тэставання !!! я звычайна раю не заўседы выдаленне dpf і працу такім чынам, каб перамяшчаць частату рэгенерацыі і робячы карты, якія не засмечваюць нічога dpf
вы, безумоўна, гэтая ? выдатнае рашэнне.. праблема ? я бачу шмат рухавікоў, зліўшыся з-за dpf, таму што вяртання дызельнага паліва ў алей, то я заўседы імкнуся, калі можна зрабіць гэта выдаліць. Я не ведаў, а не гісторыя аўдыту... спадзяюся, што добра.. Marcuc карты з драйвера вы павінны зрабіць яе ў 2d, але калі вы з першых крокаў вам савет, каб працаваць толькі на картах, што ecm распазнае вас, паверце мне, што калі зроблена добра сыходзіць добрую працу ў любым выпадку.. час ўпырску можна яшчэ даваць нейкі момант.. скажам, 15/16, але на нізкіх abbassali ледзь-ледзь... сістэмы рэцыркуляцыі ог вы можаце выдаліць яго з і зноў, на гэты ecu працуе добра..

Marcuc
23-03-2015, 23:05
іх далоў, час ўпырску, або іх, ўстаю ў 15-16? вы маглі б растлумачыць мне, калі ласка?
для egr замест provvedo для яе выдаленьня з раз

Gianpy80
31-03-2015, 22:48
я кажу ў працэнтах, у агульнай складанасці вы можаце атрымаць да 15/16 працэнтаў у зонах большай нагрузкі...