Прагляд Поўнай Версіі : карта не адкрываецца ад ecm
Я пачынаю важдацца трохі з ECM, і я ўбачыў, што прызнае некаторыя з асноўных картах, для? я чытаў на форумах, што c'? людзі з 2d прадстаўлення іх знаходзяць у іншых... па якім крытэрам вы разумееце, гэтыя карты проста бачачы графіка ў 2d? Я ў замяшанні... У некаторых выпадках патрэбныя 3 значэнні, 3 восі, каб зрабіць карту, як можна яе зразумець у 2d? Напрыклад, карту egr на 2.0 TDI PD, як вы вызначае?
michele30
20-03-2015, 18:56
Прывітанне DJang, не ? усе так проста, што вы разумееце, tic tac, сапраўды, тут больш новых эбу есць і менш, вы разумееце,.... жарт.
Карты вы павінны ведаць, рука руку, што вы працуеце і вучыцеся, перш чым дапамагчы вам з дыска ecm, хоць часам і не гэтак дакладнымі, і затым, каб правільна зразумець тыя з драйвер нас хочуць damos , мець тыя ўжо можна мець tatno, як студыі, але c'? ад выпускаць гадзіны і гадзіны часу , калі зразумеў, формы карты у 2d знойдзеш нават без драйвераў , хоць часам усе працуюць па-рознаму
Затым шмат-шмат цярпення і велізарнае жаданне
Тады мой пытанне быў-як можна прадстаўляць 3 дадзеных(напрыклад, абаротаў рухавіка, крутоўнага моманту запыту і колькасці? для ін'екцый) на каардынатнай плоскасці. Гледзячы на карту, увод у 2d я зразумеў, што прадстаўляюцца ў выглядзе pi? груды кожная паведамленая спаць, n-колькасць абаротаў. Добра, пакуль тут есць, як зразумець? якія рэцыркуляцыі ог, напрыклад? (Ігнаруючы той факт, што для edc16 павінны быць зменены-й? карты для закрыцця egr)толькі шляхам практычных выпрабаванняў? Гэта значыць змяніць файл загрузкі і я спрабую, ці я памыляюся?
Прабачце, але ў мяне аўтаматычны карэктар, усталяваны на тэлефоне. Я спадзяюся, што вы ? зразумеў, што я хачу сказаць
Exelion1986
21-03-2015, 16:51
адзін крывой, што паглядзець у 2d ? характарызуецца ад восяў x і z, і ? звязана са значэннем у y,
затым на кожнай крывой адпавядае, скажам, рэзка, 3d графіка
калі вокны ўсе крывыя атрымаеце карту 3d поўны
некаторыя карты, напрыклад, абмежавальнікі крутоўнага моманту, маюць тэндэнцыю да характэрным і, такім чынам, p? практыкі, вы ў стане прызнаць у вока
каб знайсці карты, якія вас цікавяць, у цэлым, ці вы належыце на драйверы, ECM, які збіраецца? вельмі асцярожныя, таму што? часта недакладныя, або damos, для? там вы страціце шмат часу
некаторыя рэчы, аднак, яны добра вядомыя на форуме, то вы проста чытаць р? вакол, каб знайсці іх
Дзякуй, я пасля курсу на YouTube на англійскай мове на winols і павольна пачала разумець многія рэчы, тыпу, што 2 curvette першай карце знаходзяцца значэння па восях, і прызнаць-й карты? простыя. Бачыў, што вы казалі пра абмежавальнікі крутоўнага моманту, што яны маюць, асабліва па параўнанні з іншымі картамі, якія робяць іх вядомымі?
Exelion1986
21-03-2015, 17:14
вы, як правіла, дзве крывыя карты ўяўляюць сабой значэнні для восяў, называецца breakpoint або bp
першы ? значэнне y ў залежнасці ад x
тады залежыць, у мяне есць пэўныя погляды, якія яны bp, з іншага боку файла
абмежавальнікі крутоўнага моманту, як правіла, маюць класічны ход у панеттоне, але часта яны не з'яўляюцца адзінымі і, магчыма, фігуры таксама вельмі розныя
Таксама крывых egr-гэта panettoni? Вось, як я магу адрозніць крывую egr з абмежавальнікам крутоўнага моманту, калі я бачу іх упершыню? Я павінен паставіць у таблічнай і зразумець, ад значэння, што пу? прадстаўляць? Прафесійным таму cos? ці можа яго проста на графіцы?
Exelion1986
21-03-2015, 19:17
гэта быў толькі прыклад
мы кажам, што з часам некаторыя крывыя pi? ці не прызнаеце, або, па крайняй меры, вы разумееце, што могуць быць
у egr часам panettoni, у іншы раз, адзін біт
залежыць ад тыпу ecu, не c'? правілы ў цэлым
racanacci
31-03-2015, 10:56
асабіста мне ? давялося ecm2001 мяне загружаная карта ціску турба на 1.9 SDI ? атмасферны!!!
Або чаму? выкарыстоўваюць адзін і той жа блок кіравання або ? памылкі ў прызнанні драйвера ад ecm
Аднак я пасля курсу на YouTube на англійскай мове, і я зняў усе сумневы, план пачала распазнаваць карты у 2d і прасейвання на форуме вы можаце знайсці ўсе. Дарэчы, я таксама зразумеў, што ECM ? праграмнае забеспячэнне занадта простым і абмежаваным, і шмат разоў, і ен, азначэнняў і фактараў пераўтварэння няслушныя.
Exelion1986
31-03-2015, 15:01
gi?, я асабіста лічу, што адзіным годнасцю ecm, так і аператыўнасць адлюстравання
на самай справе я выкарыстоўваю яго толькі для параўнання файлаў, карты
racanacci
31-03-2015, 15:23
gi?, я асабіста лічу, што адзіным годнасцю ecm, так і аператыўнасць адлюстравання
на самай справе я выкарыстоўваю яго толькі для параўнання файлаў, карты
вядома, мае сур'езныя прабелы;? для пачаткоўцаў, як я ? gi? пачатак...
michele30
01-04-2015, 20:36
Я выкарыстоўваю трохі і я добра, шкада, што ў якасці драйвера мы проста так, бо некаторыя вядуць дарогі, на самай справе я гляджу на карты ў 2d а не тыя, якія я добра ведаю, я іду ў табліцы.