Перегляд Повної Версії : пояснення драйвер bosch me 7.3.1 на ecm titanium
Привіт, хлопці, я б curiosit?. Везли ecm titanium 1.62 файл ori моїй машині, alfa 147 2.0 t.s з bosch me 7.3.1, я помітив, що водій мені, що я тільки 4 карти. Замість завантаження файлу орі є 156 з bosch me 1.5.5 карт на багато більше. По-вашому, єдині карти змінити, чи є й інші драйвер? Якщо ви приведіть в рух рукоятку потужності, скільки за межами?Вибачте curiosit? в очікуванні звернутися до онлайн-сервіс для редагування файлу..... дякую
Exelion1986
17-03-2015, 18:39
драйвери titanium у більшості випадків можна обійтися і без краю
часто неправильні, неточні і особливо неповних, ніколи не довіряйте якщо ви не sicurissimo
в мене 7 мають в цілому р? карти чіпати, я вчуся med 9.1, що, як логіка ? ідентична на 95%, якщо ви хочете, слідуйте моїм обговорення
c'? також сказати, що ваш, будучи всмоктується не потребує? у роботі на різних картах, пов'язаних з turbo
я б сказав, що, щоб зробити повну роботу і, можливо, грати в "p"? буде двадцять тих інтересів, але візьми його з плоскогубцями
Спасибі exelion, може бути, damos для winols є pi? точні? впевнений, що 4 карти драйвера на двадцять c'? велика різниця. Але те, що servoni sti driver titanium....
Вибачте , можу я запитати, як ви прогресує у вивченні карти?
Exelion1986
18-03-2015, 10:07
i damos, є повними, cio? нададуть вам опис кожної карти і біт
проблеми? ? що потрібно знати, що шукати, і якщо ми говоримо про bosch майже завжди німецькою мовою
ідея драйверів було б дати тільки карти інтерес gi? готові? як правило, не ? cos?...
для вивчення я використовую саме damos для пошуку карт, і відповідні коефіцієнти перерахунку
щоб знати, які карти мені потрібні, я багато читав в інтернеті логічні операції
крім того, є документи, тисячі сторінок, які ви описують per filo e per segno всіх логічних ecu, але як і раніше по-німецьки
Ви знаєте, де я можу буд-адреси з основних картах?
Exelion1986
21-03-2015, 17:26
спочатку приготуйте damos, що потім поговоримо про це
Exelion1986
21-03-2015, 19:22
щиро map 3d я ніколи не використовував
спробуйте відкрити його і подивитися, якщо ви, від назви карти, як скорочення, чому? я покладаюся на тих, хто для пошуку
наприклад, в damos для winols карти педаль називають KFPED
Ок, будете бачити? шукати damos на winlos, хоча, на жаль, я в німецькій і не можу поміняти мову... а спасибі за наявності... я бачу, якщо я можу змінити мову..
Exelion1986
22-03-2015, 17:00
у вас є damos або winols німецькою мовою? чому? для damos ? нормальний
Ні ? winlos що ? на німецькому і я не знаю, якщо ? можна змінити мову...
Exelion1986
26-03-2015, 16:54
відкрити winols, тисне f12 і знайти simbolino прапор, а половина німецький, половина англійська
потім у випадаючому меню і виберіть мова англійська
Спасибі exelio зробити? спроба...
Все ок, мені вдалося змінити мову. Тепер не тільки cerarmi в damos....
потім ви вивчаєте карти від damos, а потім файл роботи на ecm?
Exelion1986
30-03-2015, 19:43
не зовсім
все шукаю в damos, то з допомогою ecm порівняння файлів damos з моєї, щоб знайти їх, а потім, знаючи адреси правильні, я завжди з winols
Я не розуміючи, ви могли б пояснити краще?
Exelion1986
31-03-2015, 15:03
з damos шукаю карти, які мене цікавлять, для редагування, експорт у файл орі на damos і навантаження з ecm
потім я роблю порівняння з моїм файлом, щоб знайти ці карти, які будуть мати різні адреси
після того як ви знайшли адреси у файлі карти від зміни навантаження на winols і я
Привіт exelion я хотів би chiarirmi сумніви.я завантажив файл орі на winols, щоб тепер без мене з 25 карт і потенційних.Всі карти реальні, або вони або передбачуваних? Нібито в тому розумінні, що тільки damos пу? підтвердити їх реальне існування? Дякую
Exelion1986
16-06-2015, 13:34
я думаю, що winols має всередині якийсь алгоритм розпізнавання карти, а потім знаходить деякі, які можуть вас зацікавити
ми говоримо, що, звичайно, є карти, але їх функції не говорить, і не обов'язково, знайдіть ті важливі
отже, або ви вже знаєте? визнати за досвід або ви повинні використовувати damos, щоб шукати ті, які вас цікавлять
Потім я завантажив файл орі на ecm titanium. Драйвер змушує мене переглянути деякі карти , близько 5. Я помітив, що адреса карти-це адреса якийсь карті, що потенціал від winols. Я v7ene в dubbiomche адреси на ecm не відповідають winols. Але як ? можна? Адреси в шістнадцятковому не завжди ті?
якщо у вас є damos виникає не просто проблема... просто ігнорує інші
pi? точний cos? не пу?
драйвери ecm часто помиляються імена і факторів перетворення, хоча, як правило, карти інтересів, від того, що я бачив
карти потенційних winols перейдіть знаю, що я, чесно кажучи, я ніколи не місце, проблема