Прагляд Поўнай Версіі : Help укладанняў
Хто-то можа, калі ласка, растлумачыць мне, як прымацоўваць файлы да паведамленняў? Я з усіх сіл стараўся, але не я ? consito што-небудзь прыбудаваць! Я спрабаваў загрузіць карты, нават таблеткі з пашырэннем .rar, але не я ? атрымалася ў якім выпадку! Пу? быць звязана з тым, што ў мяне яшчэ 50 паведамленняў у мой актыўны?
Калі хто-то можа мне даць тлумачэнні...
Дзякуй за дапамогу... ;)
msport (exil77grande)
02-10-2012, 09:12
Хто-то можа, калі ласка, растлумачыць мне, як прымацоўваць файлы да паведамленняў? Я з усіх сіл стараўся, але не я ? consito што-небудзь прыбудаваць! Я спрабаваў загрузіць карты, нават таблеткі з пашырэннем .rar, але не я ? атрымалася ў якім выпадку! Пу? быць звязана з тым, што ў мяне яшчэ 50 паведамленняў у мой актыўны?
Калі хто-то можа мне даць тлумачэнні...
Дзякуй за дапамогу... ;)
Тады, калі адказ на форуме ў правым ніжнім куце c' modalia' пашыраны, які неабходна выбраць,У гэты момант унізе, у цэнтры я сустракаю кіраванне ўкладаннямі там далей І адкрыецца новае акно, дзе ў правым верхнім куце знаходзіцеся напісана "Дадаць файлы", там вылучыце каму, а затым трохі больш? унізе есць выберыце файл у гэты момант пайсці і выбраць з кампутара файл у фармаце rar і пстрыкніце тых, хто на "загрузіць файл", прама зараз паглядзець абраны файл-унізе злева, а затым скончыць, выбраўшы ў левым ніжнім куце) зрабіў і знаходзіцеся прымацаваны файл у дыскусіях,атрымлівайце працяг.
Прывітанне msport, дзякуй за адказ! :)
Gi? учора я правеў (- ы? раз) менавіта так, як апісана вамі, але кожны раз з радка "выберыце файл", прымацаваць файл я з'явіўся ў гэтым акне з галачкай, але калі я націскаю на кнопку "загрузіць файл", птушка ператвараецца ў чырвоны гурток ўнутры клічнік і posizionandoci над мышшу з'яўляецца надпіс: "Error #2038".
Я паспрабаваў яшчэ раз, нават у гэты момант, паўтараючы яшчэ менавіта працэдуры вас indicatami, але вынік не мяняецца...
У вас есць некаторы ўяўленне пра тое, якая можа быць прычына і як ліквідаваць?
Дзякуй! :)
msport (exil77grande)
02-10-2012, 10:48
Па-мойму гэта ў няправільным фармаце,вы можаце загрузіць файл на пытанне, калі пярэчыце, і правяраю я? Або, калі хочаце, у лічку напішыце мне свае лагін і пароль і ўваходжу я ў свой акаўнт і правяраю, то, відавочна, вы зменіце pass.
Я спрабаваў розныя фарматы, але нічога! Я таксама паспрабаваў загрузіць малюнак фармату .jpg, але вынік ? заўседы ж...
Provvedo, напрыклад, паслаць адразу, чым патрабуецца, у лічку. ;)