КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема дыктафон палету

Exelion1986
11-03-2015, 14:06
прывітанне ўсім
некалькі дзен таму я атрымаў, нарэшце, p? часу, і я вырашыў зрабіць нейкі часопіс майго аўтамабіля
не маючы блока сілкавання для пк з разеткі на 12v я вырашыў паспрабаваць выкарыстоўваць функцыі дыктафон палету дыягназ
я ўставіў sd-карту, і мне ўдалося запісаць параметры для запісу на інтэрфейс, але толькі ў першы раз
цяпер працягнуць мне не ўдалося выканаць аперацыю, я зрабіў некалькі тэстаў фарматаванне карты, я pereustanovil праграмнае забеспячэнне і драйверы, але нічога не
для каго-то ? gi? поспех?

Exelion1986
11-05-2015, 20:49
сення, нарэшце, мне атрымалася вырашыць, пасля гадзіны спробаў
я спрабаваў, сапраўды працуе... я выдаліў інтэрфейс, я пераўсталяваць праграмнае забеспячэнне, я адфарматаваць усімі магчымымі спосабамі, sd і інш
для una botta di "задам" у рэшце рэшт, я зрабіў, працуе, усе раз, але я не думаю, што павінен паводзіць сябе такім чынам,
аднак я павінен прытрымлівацца гэтай працэдуры: я ствараю спіс карыстацкіх дадзеных, я спрабую ўставіць яе ў рэгістратар палету, адключаецца і памылка, ўсталеўваю рэжым? адлюстравання ў выглядзе графіка і тое, як спіс, інтэрфейс, падключаецца да яго, перапісаць на магнітафон, і чароўным чынам працуе
заўтра я імкнуся, каб убачыць на дарозе, калі на самай справе запісвае тое, што павінен

Exelion1986
14-05-2015, 17:07
спрабавалі запісаць і ўсе ок, ад праграмы я адкрываю сеансы, і я паглядзець усе запісаныя дадзеныя, я бачу, дыяграмы, значэння асобных момантаў, але...
калі я адкрываю сесію з інтэрфейсу аўтаматычна стварае ў сваіх тэчках файл з пашырэннем acfrs якія ў тэорыі павінны ўтрымліваць дадзеныя, або, па крайняй меры, я думаю,
c'? таксама опцыю, каб адкрыць гэты тып файлаў, але калі я спрабую не паказаць нічога
я паспрабаваў адкрыць гэтыя файлы з дапамогай усіх праграм, тэксту і табліц, што я, але я бачу толькі нечытэльнымі сімваламі і без сэнсу, нават не здаецца, спіс дадзеных у рэальнасці?
я спрабаваў чытаць sd праз плэер на кампутар і кажа мне, што не ? адфарматаваны
таму пытанне на мільен даляраў (або еўра) ?: як, чорт вазьмі, можна экспартаваць запісаныя дадзеныя ў інтэрфейсе?
я ведаю, што андрэ? у выніку я куплю раз'ем obd bluetooth і праз некалькі stupidissimo праграмнае забеспячэнне scan я ў рэестры ўсе значэння, што я хачу...