Перегляд Повної Версії : Pin-код Автомагнітоли Blaupunkt велика Крапка
Хлопці, я прошу вас, великий, великий , будь ласка, я великий момент, який, на жаль, вкрали, до? я розібрали авто радіо, замінивши його на інший, тепер я в цьому радіоприймача і мені не вистачає pin-код, щоб розблокувати її, на жаль, буклету та його контактний залишилися в машині. Я даю вам цифри, dell радіоприймача. Хтось мені пу? допомогти? Всім заздалегідь дякую !!!
BP 632867580183
7646328316
hftdelta
10-03-2015, 18:35
6004-0004-8644 має бути одним з 3
Дякую за відповідь, я їх, а потім дам вам знати. Ще раз спасибі.
Привіт, хлопці :)
У мене проблема коду розблокування на FIAT PUNTO 2004 році моя дружина......раптом мене просить КОД і не підуть.
C'? хтось люб'язно ? може дати мені код, який я не можу знайти ні в якому випадку???
Цифри, ват радіоприймача, що я знайшов:
СПРАВЖНІМ ФІРМА " BLAUPUNKT GMBH 815 BP237634040451
FIAT PUNTO MP3: 7 642 376 316
ВР -№: 7 642 376 316
Арт. № Fiat: 735 337 933
З надією чекаю вашої допомоги.
ЗАЗДАЛЕГІДЬ СПАСИБІ
MACK40
hftdelta
24-03-2015, 18:26
9425 або 1425
Клавіатуру мого стерео є тільки цифри від 1 до 6, то перший код не можу спробувати.....але спробує? другий код, а потім ви з цим впоратися? risapere....
ДЯКУЮ
спасибі, корисно. я відкрив мій.
9425 або 1425
Вибачте, але ваші коди, на жаль, не працював.
ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ДОБРОТУ.
hftdelta
25-03-2015, 18:29
ви пробували з першого коду?
hftdelta
25-03-2015, 18:32
3855 тест, також це
3855 тест, також це
не дат, чисел, випадково, який потім, в силу спробувати радіо зависає, є sw, призначених для кожного типу радіо.
hftdelta
25-03-2015, 19:17
не дат, чисел, випадково, який потім, в силу спробувати радіо зависає, є sw, призначених для кожного типу радіо.
Уго i n? не віддав їх випадково, але я використовував soft спеціально. не я, як тобі постріл випадково. перед всій повазі, перш ніж інкримінувати безкоштовно.
я сказав, не дати, цифри випадково, тому що перший користувач ви дали 3 номери неправильні, і це означає, що якщо ви використовували sw спеціально або у вас неправильно ти, або sw не для тих радіо, і в обох випадках ти дав цифри випадково, тому що не знаєте, що ви роздавали, так що я тебе не образити безкоштовно я просто кажу вам правду, а якщо правда турбує, не ? мій проблеми.
hftdelta
25-03-2015, 19:36
тоді приносить мені радіо, і я роблю тести, щоб побачити, яка і справедливо. слід знати, що на відстані ви можете лише спробувати дати коди і чекати відповіді, щоб дізнатися, якщо він йде чи ні, я знаю, що істина? у стріляти у разі, якщо турбує вас, а не мене. daltronde ти, що ти легко увійшов, я намагався допомогти людині, як я зробив з іншими, де черги, завжди працює. тепер вам привіт і добрий вечір
ні-не потрібно робити тести, якщо у вас його sw натисніть на код і він працює, можливо, не розумієте, що я не там з вами, я просто намагаюся зрозуміти, що це ? марно намагатися чисел cazzum, що в кінцевому підсумку, що блоки на радіо, а потім потрібно отпаять в e2prom і riprogrammarla, я вставив, і я дав користувачу код правильний (? в інший обговорення, зробив багато запитів), в кінці слова.
ні-не потрібно робити тести, якщо у вас його sw натисніть на код і він працює, можливо, не розумієте, що я не там з вами, я просто намагаюся зрозуміти, що це ? марно намагатися чисел cazzum, що в кінцевому підсумку, що блоки на радіо, а потім потрібно отпаять в e2prom і riprogrammarla, я вставив, і я дав користувачу код правильний (? в інший обговорення, зробив багато запитів), в кінці слова.
Я не хочу створювати обговорення....вибачте, що так багато!
Я вибачаюся..***** unque тепер я намагаюся КОД, що я дав UGOBOSS, а потім я роблю risapere.
ЩЕ РАЗ СПАСИБІ.
mobilservice
13-04-2015, 16:17
ви можете прочитати eprom і мені надішліть файл? так ми йдемо в безпечний.
Привіт всім, не знаю, як вставити новий пост, я підтримую в цьому, сподіваючись, що не створити хаос.
Я застряг автомагнітола Велику Крапку, 2009 року.
Я взяв коди з радіоприймача:
Fiat № 7354813001
BP Nr 7 648 316 543
і тоді 518BP854399820653
Я не знаю, який номер насправді раби....
Чи Можете ви допомогти в розблокування ?
Дякую
Ви пробували з коди написані кілька постів вище?
Привіт, хлопці, я повинен вас ....я і застряг, стерео all мій fiat grande punto і тут я знаходжу ще код, і знаю, як це зробити ... ки могли б мені допомогти ?? Я думаю, що він може їздити без музики ..спасибі anticioo
[QUOTE=Anton66;114227]Привіт, хлопці, я повинен вас ....я і застряг, стерео all мій fiat grande punto і тут я знаходжу ще код, і знаю, як це зробити ... ки могли б мені допомогти ?? Я думаю, що він може їздити без музики ..спасибі anticioo
Вр.nr. 7646328316
Fiat nr 7354295790 C 0843