Прагляд Поўнай Версіі : Pin-код Аўтамагнітолы Blaupunkt вялікая Кропка
Хлопцы, я прашу вас, вялікі, вялікі , калі ласка, я вялікі момант, які, на жаль, скралі, да? я разабралі аўто радые, замяніўшы яго на іншы, зараз я ў гэтым радыепрымача і мне не хапае pin-код, каб разблакаваць яе, на жаль, буклета і яго кантактны засталіся ў машыне. Я даю вам лічбы, dell радыепрымача. Хто-то мне пу? дапамагчы? Усім загадзя дзякуй !!!
BP 632867580183
7646328316
hftdelta
10-03-2015, 18:35
6004-0004-8644 павінна быць адным з 3
Дзякуй за адказ, я іх, а потым дам вам ведаць. Яшчэ раз дзякуй.
Прывітанне, хлопцы :)
У мяне праблема кода разблакоўкі на FIAT PUNTO 2004 годзе мая жонка......раптам мяне просіць КОД і не пойдуць.
C'? хто-то ласкава ? можа даць мне код, які я не магу знайсці ні ў якім выпадку???
Лічбы, аат радыепрымача, што я знайшоў:
РЭАЛЬНЫЯ ФІРМА " BLAUPUNKT GMBH 815 BP237634040451
FIAT PUNTO MP3: 7 642 376 316
ВР -№: 7 642 376 316
Арт. № Fiat: 735 337 933
З надзеяй чакаю вашай дапамогі.
ЗАГАДЗЯ ДЗЯКУЙ
MACK40
hftdelta
24-03-2015, 18:26
9425 або 1425
Клавіятуру майго стэрэа есць толькі лічбы ад 1 да 6, то першы код не магу паспрабаваць.....але паспрабуе? другі код, а затым вы з гэтым справіцца? risapere....
ДЗЯКУЙ
дзякуй, карысна. я адкрыў мой.
9425 або 1425
Выбачайце, але вашы коды, на жаль, не працаваў.
ДЗЯКУЮ ЦЯБЕ ЗА ДАБРЫНЮ.
hftdelta
25-03-2015, 18:29
вы спрабавалі з першага кода?
hftdelta
25-03-2015, 18:32
3855 тэст, таксама гэта
3855 тэст, таксама гэта
не дат, лічбаў, выпадкова, які затым, у сілу паспрабаваць радые завісае, есць sw, прызначаных для кожнага тыпу радые.
hftdelta
25-03-2015, 19:17
не дат, лічбаў, выпадкова, які затым, у сілу паспрабаваць радые завісае, есць sw, прызначаных для кожнага тыпу радые.
Уга i n? не аддаў іх выпадкова, але я выкарыстаў soft спецыяльна. не я, як табе стрэл выпадкова. перад усім павазе, перш чым інкрымінаваць бясплатна.
я сказаў, не даты, лічбы выпадкова, таму што першы карыстальнік вы далі 3 нумары няправільныя, і гэта азначае, што калі вы выкарыстоўвалі sw спецыяльна ці ў вас няправільна ты, або sw не для тых радые, і ў абодвух выпадках ты даў лічбы выпадкова, таму што не ведаеце, што вы раздавалі, так што я цябе не пакрыўдзіць бясплатна я проста кажу вам праўду, а калі праўда турбуе, ці не ? мой праблемы.
hftdelta
25-03-2015, 19:36
тады прыносіць мне радые, і я раблю тэсты, каб убачыць, якая і справядліва. варта ведаць, што на адлегласці вы можаце толькі паспрабаваць даць коды і чакаць адказу, каб даведацца, калі ен ідзе ці не, я ведаю, што ісціна? у страляць у выпадку, калі турбуе вас, а не мяне. daltronde ты, што ты легка ўвайшоў, я спрабаваў дапамагчы чалавеку, як я зрабіў з іншымі, дзе чэргі, заўседы працуе. зараз вам прывітанне і добры вечар
няма-не трэба рабіць тэсты, калі ў вас яго sw націсніце на код і ен працуе, магчыма, не разумееце, што я не там з вамі, я проста спрабую зразумець, што гэта ? бескарысна спрабаваць лікаў cazzum, што ў канчатковым выніку, што блокі на радые, а затым трэба отпаяйте у e2prom і riprogrammarla, я ўставіў, і я даў карыстачу код правільны (? у іншае абмеркаванне, зрабіў шмат запытаў), у канцы слова.
няма-не трэба рабіць тэсты, калі ў вас яго sw націсніце на код і ен працуе, магчыма, не разумееце, што я не там з вамі, я проста спрабую зразумець, што гэта ? бескарысна спрабаваць лікаў cazzum, што ў канчатковым выніку, што блокі на радые, а затым трэба отпаяйте у e2prom і riprogrammarla, я ўставіў, і я даў карыстачу код правільны (? у іншае абмеркаванне, зрабіў шмат запытаў), у канцы слова.
Я не хачу ствараць абмеркаванне....прабачце, што так шмат!
Я прашу прабачэння..***** unque цяпер я спрабую КОД, што я даў UGOBOSS, а потым я раблю risapere.
ЯШЧЭ РАЗ ДЗЯКУЙ.
mobilservice
13-04-2015, 16:17
вы можаце прачытаць eprom і мне дашліце файл? так мы ідзем у бяспечны.
Прывітанне ўсім, не ведаю, як уставіць новы пост, я падтрымліваю ў гэтым, спадзеючыся, што не стварыць хаос.
Я затрымаўся аўтамагнітола Вялікую Кропку, 2009 года.
Я ўзяў коды з радыепрымача:
Fiat № 7354813001
BP Nr 7 648 543 316
і тады 518BP854399820653
Я не ведаю, які нумар на самай справе рабы....
Ці можаце вы дапамагчы ў разблакоўкі ?
Дзякуй
Вы спрабавалі з коды напісаны некалькі пастоў вышэй?
Прывітанне, хлопцы, я павінен вас ....я і затрымаўся, стэрэа all мой fiat grande punto і тут я знаходжу яшчэ код, і ведаю, як гэта зрабіць ... кі маглі б мне дапамагчы ?? Я думаю, што ен можа ездзіць без музыкі ..дзякуй у anticioo
[QUOTE=Anton66;114227]Прывітанне, хлопцы, я павінен вас ....я і затрымаўся, стэрэа all мой fiat grande punto і тут я знаходжу яшчэ код, і ведаю, як гэта зрабіць ... кі маглі б мне дапамагчы ?? Я думаю, што ен можа ездзіць без музыкі ..дзякуй у anticioo
Вр.nr. 7646328316
Fiat nr 7354295790 C 0843