КПК

Прагляд Поўнай Версіі : разрадка акумулятара mercedes e270 2005 года

beppe.c
07-03-2015, 19:50
прывітанне ўсім, мне прынеслі mercedes e270 2005 года avangarde праблема ? што ў ночы яму разрадкі акумулятара (100ah)? ужо быў заменены генератар і акумулятар,яшчэ там я паклаў рукі, маяк на элемент кіравання, амперметр, каб убачыць, дзе? паглынання,хто-небудзь з вас ? ужо адбывалася нешта падобнае?хто-то адзін skema чайнік, што пайсці avandi з кантролем паглынання, так skematico?

дзякуй.

запал рухавікоў
07-03-2015, 21:42
Прывітанне, зрабі дыягностыку і паглядзець, што dtc вы знаходзіцеся, часта ? абагравальнік, дапаможны, які прымае 12v кабель стартар............

Alessio93
07-03-2015, 22:38
паспрабуйце зняць аўтамагнітолу, як правіла ? яе !!!

beppe.c
08-03-2015, 13:21
кліент сказаў мне, што eletrauti, каб мы працавалі і адмовіліся не tovavano няма dtc.паспрабую', каб выдаліць блокі, якія вы мне сказалі, і з амперметра vedro' што нешта мяняецца.
nennun іншы выпадак з гэтай праблемай?

Alessio93
08-03-2015, 13:37
глядзіце pre праверыць, ці выпад праблему варта адлучыць пола negtivo і падлучыць асцылограф на пола і на клемму і паглядзець графікі, калі там павялічваецца і паглынанне, і вы павінны зняць адзін за іншым усе кампаненты, каб убачыць, што адбываецца !!!

pincopallino1966
08-03-2015, 18:04
глядзіце pre праверыць, ці выпад праблему варта адлучыць пола negtivo і падлучыць асцылограф на пола і на клемму і паглядзець графікі, калі там павялічваецца і паглынанне, і вы павінны зняць адзін за іншым усе кампаненты, каб убачыць, што адбываецца !!!

абсалютна няма, вам неабходна падлучыць амперметр cos? і не асцылограф, супраціў асцылографа прадухіляе праходжанне току таму? не, вы бачыце што-небудзь ці нічога не зразумела. Пасля падлучэння накіп і розныя засцерагальнікі, каб выдаліць галіны ланцуга, каб? знайшлі тое, што паглынае ток ненармальныя.

beppe.c
08-03-2015, 22:50
абсалютна няма, вам неабходна падлучыць амперметр cos? і не асцылограф, супраціў асцылографа прадухіляе праходжанне току таму? не, вы бачыце што-небудзь ці нічога не зразумела. Пасля падлучэння накіп і розныя засцерагальнікі, каб выдаліць галіны ланцуга, каб? знайшлі тое, што паглынае ток ненармальныя.

я думаю таксама, што вы павінны выкарыстоўваць амперметр.

Alessio93
10-03-2015, 12:39

калі вы ведаеце, выкарыстоўваць асцылограф вы разумееце, адразу ж, дзе ? праблема !!!! чаму? з амперметрам асоб буйных і сярэдніх скокаў напругі з дапамогай асцылографа асобы, нават мікра !!! для тых, хто ведае, як выкарыстоўваць !!!

beppe.c
10-03-2015, 14:25
мяне цікавіць misaurare паглынання, што edeve быць каля нуля-машына зачынена і ўсе выключыць ,я лічу, што павінна быць разуменне не столькі picccolo бачыў, што спампаваць 100ah акумулятар на 6 гадзін.а калі амперметр не я, аказваецца, нічога-другое, гэта з асцылографа.
дзякуй за вашу дапамогу.

elettro72
16-03-2015, 23:02
прывітанне, джо.c я ж праблема,я таксама адкрыты для абмеркавання, тэст, каб убачыць, калі знаходзіцеся на форуме, у маім выпадку мы кажам, што вы ? з папраўкай на s? у тым сэнсе, што я здымаў на працягу двух тыдняў з сівы праблема чакаеце, што я прыехаў, токоизмерительных кляшчоў, каб зразумець, што паглынала так моцна,тады нават знарок атрымліваю ў суппорт ўсе ? выпраўлена....праблема не ? pi? з'явіўся, і я не neancora зразумеў, што пу? быць давялося...

франк-электрычны
паспрабуйце паставіць тэстар ў становішча amper, а затым адлучыць кабель, і калі ласка, праверце тестеров ў серыі а, так вы зможаце вымераць паглынанне